|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παρατήρησα οτι η ελεοχαρις αρχησε να κιτρινιζει περιστασιακα λιγο λιγο .... Εχω να κανω αλλαγή νερού 5 μέρες και η αμμωνια ειναι στο 0 , ο νιτριτης επισης στο 0 και τα νιτρικα ειναι στο 20-25 !!! Το co2 δεν το πειραξα και ρεει κανονικα γύρω στα 15-20 mg / liter . Τι λέτε να φταίει ? Υπάρχουν κάποιες άλγες πάνω στην ελεοχάρι αλλα δεν ξέρω τι φταίει . Αύριο λέω να κάνω μια μεγάλη αλλαγή 50-60% και να αυξήσω την παροχή co2 , να κουρέψω την ελεοχαρις χαμηλα και να αρχίσω και τη λίπανση !!!!! Ξέρει κάποιος να μου πει τι φταίει , οχι οτι ειναι σε μεγάλη εκταση κιτρινη αλλα κιτρινίζει απο εδω και απο εκει και ανυσηχώ . Η λύση που σκεφτομαι με την αλλαγή - κουρεμα - λιπανση δεν ξέρω εαν βοηθήσει . Και η θερμοκρασια ειναι στους 26-26.5 βαθμους !
|
|
|||
|
|||
![]()
Να και κάποιες φωτος μετά απο το πρώτο μου κουρέμα σήμερα σε όλα τα φυτά κάποια άλλαξαν πολύ μετά το κούρεμα ! Έριξα και το πρώτο μου εβδομαδαιο λίπασμα έκανα μια 75% αλλαγή νερού και άυξησα το CO2 αρκετά δεδομένου οτι υπάρχει πολύ τροφή και φως για τα φυτά !!! Τα κούρεψα με ψαλιδάκι νυχιών
![]() ![]() ![]() http://s1077.photobucket.com/user/ni...?sort=3&page=1 |
|
||||
|
||||
![]()
Νικολέτα είναι πολύ όμορφο
![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά ναι καλό γίνεται , τώρα ψάχνω το είδος γαριδούλας που θα βάλω μέσα , ποια προτιμάει την τριχοειδή πράσινη άλγη που δεν τρώνε τα ramshorn και που να συμβιβάζεται με τις συνθήκες νερού που έχω ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω πια θα σου κάνει αλλά σίγουρα δεν θα είναι Caridina γιατί δεν συγχωρούν λιπανση και co2 . Πάντως πάρτι θα κάνουν οι γαρίδες σε τέτοιο ενυδρείο
![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλλα και τα ψαρακια δινουν αλλη χαρη . Σκέφτομαι να πάω για amano |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ μου αρεσει το ενυδρειο σου..μπραβο..μια ερωτηση μονο γιατι τοσο πολυ co2?ακομα και το γρασιδακι η τροπικα το δινει για χαμηλο διοξειδιο η ανουμπιες και η μος δεν χρειαζονται καν
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι οι ανούμπιες και οι μοςς έχουν χαμηλές απαιτήσεις σε co2 αλλά και παραπάνω να δίνεις σε ένα φυτό μονο καλό κάνει και το βοηθάει στο να αναπτυχθεί ακόμη γρηγορότερα. Φυσικά πάντα θα πρέπει να έχουμε βρει την ισορροποία μας ανάμεσα στο co2 το φώς και τα θρεπτικά ! Νομίζω όμως οτι υπάρχουν και κάποια λίγα φυτά όπως οι βαλεσιριάνες που το πολύ co2 τις καίει !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εύγε Νικολέτα!!!!
Και που σε ακόμα.....το όλο ενυδρείο λειτουργεί μια χαρά μην αλλάξεις ούτε το co2 ούτε το φωτισμό σου.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα ένα μικρο update με φωτος μετά από αφαίρεση πολλων ανουμπιων από το 240 λιτρο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και άλλες φωτοος
|
|
|||
|
|||
![]()
φωτος
|
|
|||
|
|||
![]()
κοντινες ληψεις και πισω οψη ενυδρειου
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιες οι μος αλλα στο κλαδεμα μπελας η αληθεια ειναι..
Μια χαρα δειχνει ετσι με τις ριζες! Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως μεταφέρω ψάρια για 25 με 27 ώρες | kornek | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 28-02-11 23:24 |
Τι γίνεται σε άλλες χώρες. | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 19-02-10 12:02 |
Βοηθεια χήρες και καρδιναλιοι! | Oakenfold | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-01-09 12:16 |
Μετακόμιση 12 ώρες απόσταση | k. konstantinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-03-08 12:46 |
¶λλα προιόντα σε άλλες χώρες | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 25-06-07 13:36 |