|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
αν αναφερεσαι στην ερωτηση μου το γραφει και dimmable και 1-10v εκτως και αν το λινκ σου έβγαλε τίποτα αλλο.
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Τον πηρα τηλ. Του ειπα τι ψαχνω.ειπε θα με παρει να μου πει. Ακομη με περνει τηλ. Ισως το ξεχασε. Δεν ξανακαλεσα.Τιμη πηρα απο skrekis.gr τελικα 34.20¤ για 2χ24 απλα ψάχνω και καποια εναλλακτική αν γίνεται γιατί και 70 ευρα για 2 μπαλαστ προτιμώ να τα δωσω σαν τελευταία επιλογη αν εβρισκα απο ebay
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Πάρε το ένα μόνο dimmable και το άλλο θα ανάβει κανονικά μόλις ολοκληρωθεί η ανατολή.
|
|
||||
|
||||
Καλη ιδεα απλα θα ηθελα να αναβανε και οι 4 σταδιακα οπως και να σβηνανε. Ξερω ζηταω πολλα. Απλα ειναι σκαλωματα αυτα. Θα το ψαξω λιγο ακομη. Ευχαριστω παντως
|
||||
|
||||
Μάλλον ΔΕΝ το πρόσεξα... τα γυαλιά μου θα φταίνε.
ΔΕΝ έχει λόγο να το κάνεις με 2 ballast... εγώ στο δικό μου, το έχω όπως σου έγραψε ο AgMa.... ανάβει 15 λεπτά αργότερα από την ολοκλήρωση της "ανατολής" και σβήνει 15 λεπτά πριν αρχίσει η "δύση".- |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οποτε να το κανω με ενα dimmable και ενα κανονικο. Ωραια δευτερα λοιπον παραγγελια. Εχει ερθει και arduino πλακετα να αρχισει επιτέλους Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Βάζε τις φωτογραφίες σε 800 Χ 600.
Πολλά χρήματα θα δώσεις... όπως το βλέπω πάντως.- |
|
||||
|
||||
Ειναι απο το κιν το ξεχασα 😀Γιατι πολλα; απο ebay αγορα το arduino μονο τις πλακετες πηρα απο hellasdigital.gr 6 ευρω με τα μεταφορικα το arduino 5 ευρω και 1.31 τα 10 dipswitch
|
||||
|
||||
Για το τελικό συνολικό μιλάω... περιμένω να δω, πόσο θα σου βγει.-
|
|
||||
|
||||
Και 25 ευρω σε στραντζα και εμειναν ακροφυσια. Λαμπες μπαλαστ και βαψιμο πιστευω ειναι χαμηλο το μπατζετ σε σχεση με ενα ετοιμο. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Το συνολικό... είναι 25 ευρώ;
|
|
||||
|
||||
Η στραντζα πηρε 25 το συνολο οταν το τελειωσω
|
||||
|
||||
Αααααααααααααααααααα... είπα κι εγώ... τόσο έξω, έχω πέσει;
Το σύνολο... το έχεις υπολογίσει; |
|
||||
|
||||
Μια και καλη στο τελος η χαρα του diy και σε ασχολια να βρισκομαστε
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για σύστημα ανατολής/δύσης για LED | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 39 | 04-11-16 18:58 |
DIY Ανατολής-Δύσης (Τέλειο!!!) | sfk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 09-02-10 19:24 |