|
||||
|
||||
Σούμα...
1. Alex_Salonica (Θεσσαλονίκη) 2. Dimitris_Batman (Αλεξανδρούπολη) 3. moradin (Πειραιάς) 4. Μίμης (Λέσβος) 5. Lucas123 (Γιάννενα) 6. nikosm1 (Θεσσαλονίκη) 7. Cornellius (Αθήνα) 8. oko (Χαλκίδα) 9. ispyii (Αθήνα) . . .
|
||||
|
||||
ειμαι παρόν
(ως Ποταμι) |
|
||||
|
||||
θελω καλυτερο grade crs
και εγω μεσα.
|
||||
|
||||
Ετσι σε θελω. Κατι μου λεει οτι θα συμπεθεριασουμε. Οι μικρες σου crs πως πανε; Εγω ολη μερα η μουρη μου στο τζαμι να δω τα μικρα.
|
|
||||
|
||||
Σούμα...
1. Alex_Salonica (Θεσσαλονίκη) 2. Dimitris_Batman (Αλεξανδρούπολη) 3. moradin (Πειραιάς) 4. Μίμης (Λέσβος) 5. Lucas123 (Γιάννενα) 6. nikosm1 (Θεσσαλονίκη) 7. Cornellius (Αθήνα) 8. oko (Χαλκίδα) 9. ispyii (Αθήνα) 10.Potami (Θεσσαλονίκη) 11.kifinas (Αθήνα) . . . . . . 20 .........Στόχος
|
|||
|
|||
ισως αργησει να ξαναβρεθει ευκαιρια.
|
|
||||
|
||||
Αλεξη νομιζω οτι βρηκα κατι για ψαχτο κι εσυ που κατεχεις. Ειναι ενα eshop που στελνει Ιταλια με 17 ευρω Γαλλια 20. Ειναι Γερμανικο αλλα κατω δεξια εχει μεταφραση google. http://www.aqua-tropica.de/index.php...778a4d8d1a9c2f
κοιτα το μαγαζι και εδω: http://www.aqua-tropica.de/onlinesho...778a4d8d1a9c2f ειναι οι αποστολες.Ισως πρεπει να επικοινωνησουμε μαζι τους για το αν στελνουν Ελλαδα και μην ξεχασουμε το express mail. Ας ελπισουμε...... |
|
||||
|
||||
Υπάρχουν διάφοροι που στέλνουν και Ελλάδα αλλά χωρίς express η παράδοση μπορεί να πάρει από 4 μέρες μέχρι όσο θελήσουν τα Ελληνικά ταχυδρομεία οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι μεγάλο ρίσκο.
Θα τους στείλω βέβαια ένα email να δούμε τι θα απαντήσουν
|
||||
|
||||
Αλεξανδρε μου φαινεται οτι το μονο που θα γινει ειναι να αλλαξουμε λιγο τον τιτλο να βαλουμε ενα -δεν- μπροστα.
|
|
||||
|
||||
χα χα μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει τελικά
|
||||
|
||||
αντε παιδια..δε θελει κανενας αλλος γαριδες απο αυτη την ιστοσελιδα..? θα ερθουν αμεσα χωροε μεγαλο ρισκο και υπαρχει μεγαλη ποικιλία και σχετικα φτηνα
αντε να ακουω κι αλλες συμμετοχες |
|
||||
|
||||
εγω θα ψηνομουνα για τις blue babaulti αλλα δεν νομιζω οτι εχω χωρο
------------------------- παιδια ενδιαφερομαι και γω ..αλλα για ποτε λετε για την παραγγελια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 17-04-10 στις 21:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Νομιζω οτι θα πρεπει να καταληξει καπου αυτη η υποθεση.Δεν μπορει να τραβαει επ' αοριστο.Το ενυδρειο που θα φιλοξενουσε τις "αλλοδαπες" γαριδες τρεχει εδω και πολυ καιρο αδειο, αφου πρωτα εγινε μεγαλη επενδυση σε χρονο και χρημα.Θα ειναι κριμα να μη προχωρησει η παραγγελια, ομως θα ειναι πιο κριμα να τραβηξει ακομη περισσοτερο κα να μη γινει τιποτε.Προτεινω να παρθει η τελικη αποφαση διοτι η σκεψη εχει "ωριμασει" αρκετα.
Λουκας |
|
||||
|
||||
Φιλε μου αμα παει πιο πισω η παραγγελια και πιασουν οι ζεστες ξεχνατο. Αλλα μια μαζικη με τον τροπο του φιλου Tsorbas με απλο ταχυδρομειο δεν γινεται θα γινει σφαγη οταν μιλαμε για 50+ γαριδες. Μακαρι να γινει κατι αλλα δεν ξερω τι.
|
|
||||
|
||||
παιδια αν κανουμε την παραγγελια τωρα οσοι ειμαστε(11ατομα) με 300 ευρο μεταφορικα και αμεση αποστολη και παραδωση θα ειναι 25ευρο μεταφορικα το ατομο..οσα εδωσε δηλαδη και ο φιλος μας TSORBAS...οπτε δειτε και αποφασειστε τι θα κανουμε...αντε ρε παιδια τοσοι ψαχνετε γαριδες..δηλωστε συμμετοχη να ξερουμε που βρισκομαστε
και θα μειωθουν και τα μεταφορκα αν μεζευτουμε παραπανω |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Λόγω κάποιον σοβαρών προβλημάτων υγείας δεν θα μπορέσω να ασχοληθώ μέχρι νεοτέρας...
|
||||
|
||||
δε πειραζει αλεξανδρε....περαστικ σου εχομαι να γινεις συντομα καλα
|
|
||||
|
||||
Σου ευχομαι περαστικα Αλεξανδρε.
|
|
|||
|
|||
Περαστικά Αλέξανδρε.
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, δεν πρόκειται για μένα αλλά για τον πατέρα μου.
Με την ευκαιρία αν μπορεί κάποιος να δώσει αίμα παρακαλώ ας το κάνει στο ΑΧΕΠΑ πρωινές ώρες στο όνομα Γεώργιος Τσιάγκας του Αλεξάνδρου Ευχαριστώ και πάλι.
|
|||
|
|||
Ευχομαι γρηγορη αναρωση στον πατερα σου Αλεξανδρε.
Υπομονη κι αισιοδοξια. |
|
||||
|
||||
Παρακαλώ ένα moderator να σβήσει τα άσχετα θέματα γιατί είναι αρκετά μακροσκελές ώστε να μην κουράζει
Αφού όλα πήγαν καλά βρήκα και την ευκαιρία και έστησα τα γαριδοενυδρεία επιτέλους και έκανα τελικά παραγγελία από άλλον Γερμανό που μου πρότεινε ο φίλος tsorbas. To site είναι το www.fraku-aquaristik.de Θα σας ενημερώσω για την κατάσταση και ποιότητα των γαρίδων όταν τις παραλάβω με το καλό. Τα είδη που παρήγγειλα είναι Blue tiger Blue pearl Yellow fire Black bee red crystal "tiger tooth" και σαλιγκάρια tylomelania orange Τα μεταφορικά είναι 29 ευρώ. ¶ντε να δούμε,,,,
|
|||
|
|||
Αλεξανδρε, φανταζομαι οτι η μαζικη παραγγελια ηταν ενα συννεφο που διαλυθηκε η κανω λαθος ? Κριμα , πολλοι απο εμας καναμε προετοιμασιες (κοπος-χρημα) περιμενοντας πως και πως.
Ευχομαι να παραλαβεις τις γαριδουλες και το σαλιγκαρι σου συντομα και χωρις απωλειες. Λουκας |
|
|||
|
|||
Aχ βρε Λουκα.. εχουμε μιλησει με πμ και ξερω την λαχταρα σου να βρεις Cardinal Αν θες μια φιλικη προταση απο μενα ...
Αν ημουν στην θεση σου και ηθελα πολυ αυτο το ειδος γαριδας και δεν το εβρισκα αλλιως, θα πηγαινα ο ιδιος να τις φερω. Ειλικρινα σκεφτομαι οτι αν κλεισει κανεις εισιτηρια νωριτερα (φτηνα) και το συνδυασει ως 2-3μερες διακοπες στο Βερολινο, αξιζει περα απο το κοστος.Εξαλλου αν θες κατι πολυ δεν εχουν μεγαλη σημασια τα εξοδα. Αλλη λυση ειναι να βρεις καποιον που να πηγαινει Γερμανια και να τον παρακαλεσεις να σου τις φερει. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν μιλάμε για απώλειες της τάξης του 20% με 22 ευρώ μεταφορικά συμφέρει από τον άλλο που είχε 300. Λίγο υπομονή και θα σας ενημερώσω
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
gta 156 ευχαριστω για το ενδιαφερον και την ευαισθησια σου πανω στο θεμα.Συγνωμμη για τη ανυπομονησια μου Αλεξ απλα εστησα το ενυδρειο και προσπαθω με νυχια και με δοντια να διατηρησω τη βιολογια σε αυτες τις παραμετρους λογω του οτι δεν υπαρχει ζωντανο που να ζει σε παραπλησιες συνθηκες ετσι ωστε να κανει συνεχη κυκλο η βιολογια.Αν ηξερα για την παραγγελια σου θα επαιρνα κι' εγω 2-3 σαλιγκαρακια ,πραγμα που θα βοηθουσε πολυ.
|
|
||||
|
||||
1) Αλεξανδρε σου ευχομαι να παραλαβεις χωρις απωλειες και γρηγορα.
2) Λουκα σου ευχομαι να βρεις και εσυ το αντικειμενο του ποθου σου γρηγορα. Πιστευω οτι κανει ο Αλεξ ειναι το καλυτερο τα μεταφορικα δεν ειναι πολλα προσπαθησετο. 3) Οποιος ενδιαφερεται ειδα στο site του water inn οτι εφερε crystal red shrimp χθες. |
|
||||
|
||||
'Ήρθαν χθες οι γαρίδες και με μεγάλη μου χαρά (ενώ περίμενα τα χειρότερα) χωρίς καμία απώλεια!
Όλες ζωντανές, ταλαιπωρημένες και ζαλισμένες μεν αλλά ζωντανές. Ήταν όλες στα ειδικά σακουλάκια αποβολής διοξειδίου και μετά από μια 3ωρη προσαρμογή είναι μέσα στα ενυδρειάκια τους. Η παραγγελία είχε γίνει την Κυριακή το βράδυ και οι γαρίδες έφυγαν Δευτέρα πρωί και τα παρέλαβα Παρασκευή μεσημέρι. Δίνω λοιπόν το πράσινο φως σε όποιον θέλει να παραγγείλει από τον συγκεκριμένο γαρίδες αλλά με μια παρατήρηση. Οι blue tiger δεν είναι όλες μπλε αλλά μου έβαλε και 3 απλά με το γονίδιο τους(πορτοκαλί μάτια) χωρίς να με ενημερώσει και χωρίς να μειώσει την τιμή(είναι πιο φθηνές αυτές που δεν είναι μπλε) Κατά τα άλλα όλα καλά ... ορμάτε!!!! Υ.Γ Μόλις μπορέσω θα ανοίξω νέο ποστ με φώτο και πληροφορίες
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Ad Konings στην Ελλάδα | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 38 | 16-02-09 10:21 |
R/O και pH controller από ελλάδα ή e-shop; | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 19-09-08 03:29 |
Ο Laif DeMason στην Ελλάδα | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 25-05-08 09:41 |
Φυτά απο Ελλάδα | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 24-11-05 13:31 |