|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Φοβερή εμπειρία. Να ανεβάζετε φώτο και για εμάς τους απομακρυσμενους από τ κλεινον αστυ.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
και η ομάδα της Αφρικής στη πρώτη γραμμή Καλή αρχή παιδιά και να το διασκεδάσετε! Είστε η πιο ωραία παρέα |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Μπόμπα βγηκε...μπραβο για το αποτελεσμα
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίο μάγκες, μαγεία είναι! Συγχαρητήρια σε όλους σας.
Υ.Γ. Είδα τόσες ωραιες φωτογραφίες που μπαίνω στον πειρασμό να "πειράξω" κι άλλες...... |
|
||||
|
||||
Δεν μου λέτε ρε μπαγάσες, περιμένατε να φύγω για να πλακωθείτε στα σουβλάκια;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στις 12+ δεν αντέξαμε, είχε πέσει πείνα
|
||||
|
||||
η ιδέα για την λίμνη καταπληκτική όπως και η εκτέλεση.
Θέλουμε φωτογραφίες από το κάθε ενυδρείο μόλις είναι έτοιμα. Με φως μπροστινές πλάγιες κλπ |
|
||||
|
||||
Μπράβο σε ολα τα παιδια που αφιερωσαν χρονο για αυτο το εγχειρημα.Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω και εγω,αλλα ας όψεται η δουλεια..........
|
||||
|
||||
Πολλά μπράβο στα παιδιά!!! Τι να πω...Είστε φοβεροί!
|
|
||||
|
||||
Κριμα πραγματικα που δεν μπορεσα να ερθω να βοηθησω...
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Μπράβο σε όλους στην ομάδα του gab για την φανταστική δουλεια που εγινε.
|
|
||||
|
||||
Μπράβο σε όλους, πραγματικά βλέποντας και τις φωτογραφίες λυπάμαι ακόμα περισσότερο που η δουλειά μου δεν μου επέτρεψε να έρθω να βοηθήσω.
Θα έρθω όμως να τα θαυμάσω από κοντά! Υ.Γ. Την λίμνη μετά το πέρας της έκθεσης θα την μεταφέρουμε στην ταράτσα του Τάκη;
|
||||
|
||||
Μπράβο παιδιά! Φοβερό αποτέλεσμα ως συνέπεια της ανιδιοτέλειας, της γενναιοδωρίας και της αγάπης για το φόρουμ και του χόμπυ όσων συμμετείχαν!
|
||||
|
||||
Μπραβο ρε παληκαρια,ωραια πραγματα!!Να περασετε καλα..
|
||||
|
||||
.
Συγχαρητηρια παιδια κανατε φοβερη δουλεια μπραβο!!
Ποιος θα το περιμενε πως θα βλεπαμε και λιμνη Τουλαχιστον μας ταξιδευουν οι φωτογραφιες εμεις που δεν μπορουμε να παραστουμε,οποτε οσες πιο πολλες γινεται
|
||||
|
||||
ωραια πραγματα!! ρισπεκτ
|
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια παιδιά! Θα έρθω αύριο να τα θαυμάσω από κοντά.
|
|
||||
|
||||
παιζει να εχουμε το καλυτερο περιπτερο που εχω δει ποτε απο φορουμ και γενικως απο μη επαγγελματια.εχουμε ανεβασει πολυ τον πηχη για οποιοδηποτε φορουμ θελησει να λαβει μερος σε εκθεση στο μελον.
και για εμας φυσικα μαλιστα ειναι καλυτερο και απο αρκετα επαγγελματικα που εχω δει και σε αυτη και σε αλλες εκθεσεις. ασε που καποιοι μας περνανε για επαγγελματιες και ερχονται και ρωτανε ποσο εχουν τα φυτα και τα ενυδρεια τοσο καλη δουλεια εχει γινει. πραγματικα μπραβο μας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 14-10-16 στις 17:40 |
|
||||
|
||||
θελω να ανεβασω φωτο τωρα και δεν μου ανοιγει το photobucket
edit με το χρυσαφι κοι εχω παθει πλακα! μας τα εφερε σημερα ο κ.Γρυλλης που μας χορηγησε και τη λιμνη και τα φυτα της και τα χρυσοψαρα μας,χορηγια του καταστηματος Αbyssos ο γιαννης μας.παιδι απτα λιγα τα φρουτα μας,προσφορα του συνφορουμιτη voas Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 10-03-17 στις 23:17 |
|
||||
|
||||
Γιώργο με τη μηχανή του καφέ είσαστε οκ;
Πίνετε κανένα καφεδάκι; Κατεβαίνω απόψε αργά από Θεσσαλονικη και δεν θα σας προλάβω. Αύριο θα είμαι στο τρέξιμο θα έρθω όμως την Κυριακή να σας δω. |
|
|||
|
|||
Όλα κομπλέ Ισίδωρε!
|
|
||||
|
||||
ισιδωρε την εχουμε λιωσει.λιωμενη θα την παρεις πισω
δεν προλαβαινουμε να την αδειαζουμε και να τη γεμιζουμε |
|
||||
|
||||
Μπράβο παιδιά. Καλά της κάνατε.
Στεναχωρηθηκα όμως που δεν κατάφερα να βοηθήσω στο στήσιμο λόγο ταξιδιών. Καλά να περνάτε και αν χρειάστηκε κι άλλο καφεδάκι πείτε μου να σας φέρω. |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
ΩΡΑΙΟΙ!!
Μπραβο παιδια! ωραια τα κοι, αλλα προτιμω τα orandaκια |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
οπως τα λες φιλε μου !! ετσι ακριβως ! μπραβο σε ολους για αυτο το αποτελεσμα !
|
||||
|
||||
Το ξέρουμε ότι είστε οι καλύτεροι!!!
....αλλά βάλτε καμιά φωτο και από γύρω.....μας έχετε ταράξει στο χρυσόψαρο |
|
||||
|
||||
Ευτυχώς πέτυχα στο στρημινγκ που έκανε μια βόλτα και είδα λίγο και γύρω γύρω, γιατί αλλιώς μόνο λίμνη έχει το μενού!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην έκθεση. | noe | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 46 | 12-02-09 18:24 |
Τι υλικό είναι αυτό στην φωτό? | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-11-08 14:48 |