|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Αργότερα ήρθαν και αλλοι κύριοι οπως ο Σπύρος delta ο Γιώργος kgf και dinos99!
Πιστεύω να μην ξεχνάω κάποιον να με συγχωρέσει. Ναι και ο Δημήτρης rottbea |
|
||||
|
||||
ωραια ηταν αν και ηρθα πολυ αργα.ευτυχως που πηρατε τηλεφωνο αλλιως θα την εχανα.
για καποιο λογο νομιζα πως ηταν αυριο η συναντηση οτι ναναι |
|
||||
|
||||
Τελικά η συνάντηση εξελίχθηκε σε κάτι πολύ όμορφο και περάσαμε πολύ ωραία,
στη παρέα μας ήταν και 2 φίλοι από τα Βόρεια, Ιγνάτιος και Πάνος. Και αυτοί που δεν ήρθαν έχασαν, ειδικά μερικοί μερικοί που όλο λένε πως έρχονται και ακόμα στο δρόμο είναι, και άμα ντρέπονται θα τους φέρω ένα κόσκινο Και έτσι για να σκάσουν ας δουν την παρέα μας για δουν τι έχασαν
|
||||
|
||||
τελειωματα
|
||||
|
||||
Μπράβο παιδιά!
Να είστε πάντα έτσι χαμογελαστοί! |
|
||||
|
||||
Αντε Κλεόβουλε, κανόνισε βρε να κατέβεις καμιά βόλτα προς τα κάτω
|
|||
|
|||
Καλημέρααααα.......
Ρε σεις...στην πρώτη φωτό του Νικόλα ( Voas), είναι σαν να βγήκαν για συνάντηση όλοι οι "δαιμονισμένοι" !!! Όλοι είναι με κόκκινα γυαλιστερα μάτια ( εκτος από μένα...χαχαχαχαχα) !!! Καλά λένε ότι μια φωτό 1000 λέξεις....... Α..να χαθείτε "παλιο βαμπίρια "...χαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
Φτουυυυ εχεις δικιο ξεχασαμε να σε δαγκωσουμε εσενα
Για αυτοτο κονιακ ε?χαχαχαχαχαχ |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Χρηστάρα...είχα το "φυλαχτό" μαζί μου !!! Χαχαχαχαχαχαχα... .. Όχι τίποτε άλλο αλλά με ρώτησες κάτι στη συνάντηση....άντε μετά από αυτή τη φωτό να βρεις την άκρη... Κοίτα πως κάθομαι εγώ ..."GodFather" λέμε....!!!! Χαχαχαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
Kαλημέρες !!!!!!!! Καλά περάσατε πουλάκια μου πάντα τέτοια !! ευχομαι την επόμενη φορά να είμαι και εγώ
|
||||
|
||||
Να εισαι ναι εισαι,!!!!!
|
|
||||
|
||||
Mετα τον δικό σας καφέ, εμεις είχαμε συνάντηση Κομοτηνή
|
||||
|
||||
ετσι ειναι η κομοτηνη,εχει και κοψιδια.
σα δε ντρεπεστε |
|
||||
|
||||
Κατι κανουμε λαθος τα ειπα εγω
|
|
||||
|
||||
Από τραπέζι σε τραπέζι, ούτε μπλούζα δεν προλαβαίνει να αλλάξει ο Ιγνάτιος
|
|
||||
|
||||
ελα ντε χαχαχαχα!
|
|
||||
|
||||
Βρε Ιγνάτιε και Πάνο πότε προλάβατε ; χθες το βράδυ πίναμε μπύρες μαζί
πεινασμένοι φτάσατε στη Κομοτηνή ; Ετσι να περνάτε καλά παιδιά, και εσεις τουλάχιστον έχετε και ώραίες γυναικείες παρουσίες, ενω εμείς εδώ "χάμω" μπακούρια
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Πολυ ωραια εχθες.Αντε στη πιτα τωρα,να κλεισουμε ολο το μαγαζι!!!!
|
||||
|
||||
αν και περασαμε πολύ ωραια στην Αθηνα....ελειπαν τα 2 βασικα "συστατικα" που ανεφερες: ώραίες γυναικείες παρουσίες και φαγητο. Οποτε...πηγαμε να τα βρουμε!!
|
||||
|
||||
Μετά από πολύ καιρό κατάφερα να έρθω και πέρασα τέλεια. Φοβερή παρέα.
6 ώρες καφέ δεν το λες. Μακάρι να ερχόταν και η γριά (ξέρει αυτός) αλλά δεν τα κατάφερε. Την επόμενη φορά. Και για αυτούς που δεν έρχονται σε τέτοιου είδους συναντήσεις, ένα έχω να πω. Δεν φαντάζεστε πόσα νέα πράγματα μαθαίνει κανείς σε αυτές τις συναντήσεις, όσο και να διαβάζει το φόρουμ όλη μέρα. Σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη παρέα.
|
||||
|
||||
Καλησπέρα στην ομάδα!
Χάρηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που γνώρισα κάποια από τα μέλη του φορουμ και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα! Rottbea- Σε ευχαριστώ πολύ και δημόσια για τα ωραία σου κλαδεματάκια!!!
|
||||
|
||||
Εγω ευχαριστω για την παρεα Αποστολη και καλες γιορτες
|