|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραία η λιμνούλα Μπάμπη Και πολύ ωραίο υποβρύχιο βίντεο
|
||||
|
||||
Ωραία βίντεο Τωρα όταν μεγαλώσουν τα Κόι θα με θυμηθείς σχετικά με την φίλτρανση αλλά έχεις ακόμα
Τα χρυσόψαρα Τέλεια!!!! είναι σε φάση αναπαραγωγής . Είδα άλλα 3 ψαράκια, τι είναι chinese algae eaters?
|
||||
|
||||
2 είναι τα χορτοφάγα και ένα μαύρο χρυσοψαρο .
τα χρυσόψαρα γεννησαν κιόλας (είδα ένα μικρο σήμερα) αλλά όπως είδες έρχονται και άλλα. στην λίμνη τώρα είναι (μεγάλα) 9 χρυσοψαρα 3 κόι (Ισραήλ) 2 χορτοφάγοι που μακάρι να ήξερα τι ράτσα είναι σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια |
|
|||
|
|||
κατσε να μεγαλωσουν λιγο τα ΚΟΙ και θα δεις διαφορα στις μετρησεις του νερου.ειμαι παθων και εχω κανει ουκ ολιγες αναβαθμισεις στον εξοπλισμο μου...
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφη η λιμνούλα σου Μπάμπη!!!Και τα βίντεο, να την χαίρεσαι και καλά γεννητούρια!!!!
|
|
||||
|
||||
update
η λίμνη απόκτησε καινούριο φίλτρο ,αντλία και uv μιας και ξεκινά η άνοιξη (όχι ακόμα σε εμάς ,σήμερα χιόνιζε ) . το φίλτρο sunsun CBF-350B ,αντλία sunsun NEO 10000L 80 Watt και το UV sunsun CUV-218 18W. Κόστος 262 ευρώ χωρίς μεταφορικά μιας και το μαγαζί είναι στην πόλη μου Set: Teichfilter 60000l 18W UVC Teichklarer 80W Pumpe Φυσικά έπρεπε να μεγαλώσει το υπόγειο με τα φίλτρα για να χωρέσουν ολα ,κάτι που εγινε εχτές με καλό αποτέλεσμα . και το βίντεο |
|
||||
|
||||
Μπράβο Μπάμπη happy upgrade λοιπόν απο βιολογική φίλτρανση κράτησες τίποτα ???
Να την χαίρεσαι !!!
|
||||
|
||||
να κρατήσω τι ?
|
|
||||
|
||||
Πριν απο αυτη την κατασκευη δεν είχες βιολογική φίλτρανση με μια λιμνούλα ?
Λάθος θυμάμαι ? Πάντα μηχανική είχες ?
|
||||
|
||||
την λιμνούλα έχει από πέρσι που την έβγαλα
|
|
||||
|
||||
ok Πρέπει να κάνεις και κάτι για βιολογική φίλτρανση , θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα . Βιολογία υπάρχει στην λίμνη αλλά με μηχανική και μόνο φίλτρανση, μπορεί να αποκτήσεις προβλήματα . Θα δούμε μάλλον
|
||||
|
||||
τη προτείνεις
|
|
|||
|
|||
Όλα υπέροχα μπράβο!!!! (Βέβαια ξεπαγιασαμε :P)
|
|
||||
|
||||
Μπάμπη θα πρότεινα ότι έχω κάνει και στην δική μου λίμνη και είχα υπέροχα αποτελέσματα μετά την μηχανική μπορείς να βάλεις ένα 100 λιτρο με ελαφρόπετρα ή άλλο βιολογικό (ότι σου είναι πιο εύκολο να βρείς) να περνάει το νερό πρίν καταλήξει στην λίμνη .
Πάντως άφησε την να δουλέψει και αν δείς άλγες ή άλλα προβλήματα, τότε κάνε το σαν πείραμα και μου λές .
|
||||
|
||||
σημερινό υποβρύχιο ,μετά από 2,5 χρόνια που έχω την λίμνη είδα τελικά τα μαύρα μωράκια να αλλάζουν χρώμα
|
|
||||
|
||||
Να τα χαίρεσαι Μπάμπη μεγαλώσαν καλά !!!
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία η λίμνη σου
Το liner τι πάχος είναι? Αυτές οι δίπλες δεν φεύγουν, σωστά? |
|
||||
|
||||
1,2 mm, όχι δεν φεύγουν αλλά έκαναν καταφύγια για τα μικρά ψαράκια.
3 χρόνια λειτουργεί, δεν έχω κανένα πρόβλημα |
|
||||
|
||||
μπραβο μπαμπη! πολυ ωραια κατασκευη!!!! εαν δωσεις βαλεις και βιολογια στο φιλτρο σου τοτε θα εισαι αρχηγος! η βιολογια ειναι το Α στην λιμνη!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η Λίμνη μου 7000 λίτρα | Artemisia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 545 | 22-07-17 02:05 |
Απόπειρα Κατασκευής Ενυδρείου !! | gkontos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 11-06-13 11:59 |
Επίδειξη κατασκευής ενυδρείου | dimitrig | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-05-06 08:44 |