|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Που πας και τα βρίσκεις ?
http://www.allesumdieschneck.de/html...e_english.html |
|
|||
|
|||
Φωτογράφε βελτιώνεσαι. Διάβασε στο εγχειρίδιο χρήσης τους διαφορετικούς τρόπους που εστιάζουμε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Για τις γαρίδες τί να ξαναπώ! Μόνο τις θαυμάζω. Προσπαθώ και εγώ ένα γαριδοενυδρείο και ξέρω πόσο δύσκολο είναι. |
|
||||
|
||||
Ειναι ολες πανεμορφες.Η τελευταια γαριδα πως λεγεται?
|
||||
|
||||
Neocaridina Heteropoda var Yellow ή κοινώς "Yellow Fire"
------------------------- Παράθεση:
Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά σήμερα είδα 2 Mamboo Bee αβγομένες
------ Life is what happens while you are busy making other plans ------ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_Salonica : 26-09-10 στις 16:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
πως δεν τα ειδα εγω αυτα τοσες μερες???????????????τι εχεις κανει αλεξ????βρηκα σπιτι για καφε στην θεσ/νικη
|
|
|||
|
|||
Αλέξανδρε καλησπέρα και από μένα, οι γαρίδες σου είναι φανταστικές ειδικά οι κίτρινες που μ' αρέσουν πολύ, όσο για την φωτογράφηση προσπάθησε να τραβήξεις φωτογραφία με τον φακό σου καλυμμένο πάνω στο τζάμι του ενυδρείου ώστε να μην αντανακλάται το φλας.
|
|
|||
|
|||
Αλεξ, τα καταφερες τελικα. Σε παρακολουθω και στα ξενα forum,...μην βλεπεις που δεν μιλαω
Εχεις κανει καλες επιλογες και πιστευω οτι τωρα εχεις τις γνωσεις και τα μεσα να πετυχεις με τις sulawesi. Ευχομαι λοιπον συντομα να μεγαλωσουν οι αποικιες σου. Για τα Tylomelania, εχω ακουσει οτι τρωνε φυτα τα περισσοτερα ειδη. Ισχυει; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Για τα tylomelania δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αφού στα γαριδοενυδρεία μου έχω μόνο μος και ειδικά στο sulawesi η μος είναι πάνω στον βράχο όπου τα tylomelania δεν μπορούν να σκαρφαλώσουν. Τα μωρά tylomelania πάντως που σκαρφαλώνουν δεν πειράζουν την μος.
|
||||
|
||||
πολυ ωραια....απλα νομιζω οτι δεν εχεις υψος στα ραφια σου για τα κατω ενυδρεια και θα ζοριζεσαι στη συντηρηση...... Δες το πριν τα γεμισεις.....
|
||||
|
||||
Τα κάτω ενυδρεία έχουν δοθεί αφού δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρω να τα γεμίσω και να τα συντηρώ
|
||||
|
||||
Σήμερα και επίσημα πλέον δεν υφίσταται άλλο το shrimproom.
Η εμπειρία και οι όμορφες στιγμές που μου χάρισε ήταν ανεκτίμητες, το ίδιο βέβαια και τα λάθη και οι απώλειες. Με περισσότερη γνώση λοιπόν αλλά και ταπεινοφροσύνη ετοιμάζετε νέο project με λιγότερα ενυδρεία αλλά περισσότερα λίτρα. Θα ενημερώσω σχετικά..
|
||||
|
||||
..καλη συνεχεια!! αναμενουμε
|