|
||||
|
||||
Nικολετα την επομενη φορα παρε τα παιδια να αφησουν τις δουλειες τους να τους πρηξεις τα @@ , να μη τους αφηνεις να δουλεψουν..Ναι, ναι αυτους που ειναι οι σωτηρες και ξερουν τα παντα.Δε λεω πως δε ξερουν.Στην πραξη ομως τι γινεται.Θυμασαι που μου ειπε ο μπαμπας σου πως καθε μαστορας που εχεται σπιτι φευγει κακην κακως???Κακως ασχοληθηκα πο την αρχη μαζι σου και δε προκειτε να αξανασχοληθω.Μη με παρεις τηλεφωνο.Οτι ειχα να κνω το εκανα.Δημτηρη Τ εισαι ειρων και ανεδεσταος που λενε εδω στα μερη μου.Το υφακι σου δειχνει και το ποιον σου...Περιμενω και ενα ωραιο ban να ησυχασω και γω απο σας και σεις απο μενα οι υπολκοιποι
|
||||
|
||||
Πολυ βολικο ποσταρισμα.
Πεταω την ασπιδα μου και τρεχω.....
|
||||
|
||||
να κανουμε...
να κανουμε εναν αγιασμο!!!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Διάβασα όλα τα post και δεν άντεξα.
Δεν σε τιμά καθόλου αυτή η συμπεριφορά ούτε σαν επαγγελματία ούτε σαν άνθρωπο αλλά ούτε και ως χομπίστα . Όσο περίεργος κι αν είναι ένας πελάτης πρέπει να τον σέβεσαι , και να τον προστατεύεις ειδικά όταν σου πληρώνει μέχρι και το τελευταίο λεπτό που συμφωνήσατε. Κι εσύ φίλε μου δεν έκανες τίποτα απ όλα αυτά κι αυτό είναι το λυπηρό της ιστορίας όλης. |
|
||||
|
||||
Τέλος χρόνου για το παρόν θέμα.
Όλοι είχαν την ευκαιρία να πουν τις απόψεις τους και παρά το ότι δεν αποφύγαμε τις οξύνσεις και τις άκομψες εκφράσεις, ότι συμπέρασμα είχε να βγει βγήκε. Thread closed |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τοποθέση σφουγγαριών στο σαμπ και μειωση θορύβου | Νικολέτα | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 22-05-18 09:50 |
Μεγάλο Πρόβλημα!!! | tzetzos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 18-03-13 18:46 |
Eheim 2213 κλασική περίπτωση θορύβου | medico | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 23-10-10 01:33 |
Mείωση θορύβου σε Red Sea Prizm Pro Skimmer | chrisx | Φίλτρανση | 7 | 10-04-09 08:04 |
Πρόβλημα διακόσμησης λόγω ενυδρείου! | xxone_17 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 13-03-08 01:39 |