|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
τετοια φραπεδουμπα μονο απο τα χερακια σας ο δικος μου φραπες ειχε πολυ φακη στην επιφανεια
|
||||
|
||||
Πραγματικα παιδια καναμε καταπληκτικη δουλεια!!
Σαν ομαδα ειμαστε απστευτοι,κανουμε καλη δουλεια με χαβαλε... |
|
||||
|
||||
Μπράβο στα παιδιά! Το συνεργείο σήμερα ήταν δύναμη
(Μιχάλη μη βάλεις τις φωτο και φανεί ποιοί χαβαλεδιάζαμε ) |
|
||||
|
||||
Αυτή είναι ή ικανοποίηση του να συμμετέχεις σε τέτοιες εκδηλώσεις.
|
|
||||
|
||||
μη μασας σε εχω φωτογραφια να κουβαλας, για να μην εκτεθεις!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Παιδια για φωτο μιλατε φωτο δεν βλεπω ,
που ειναι ,ακομα να γινει η διαλογη, |
|
||||
|
||||
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Δε χρειαζεται να συγχωνευσουμε τιποτα γιατιθα γινει μεγαλυτερο μπαχαλο.
για την ωρα εχουμε προβλημα. χρειαζομαστε φυτουλακια.
|
|||
|
|||
Τώρα που το θυμήθηκα, σκέφτηκε κανένας από όσους πέρασαν σήμερα να ταΐσει τα ενυδρεία, ή τσάμπα μπολιάζαμε τα φίλτρα???
Ο Κινέζος δεν έχει πρόβλημα, κρατάει την βιολογία ζωντανή και 3 μέρες, για τα eheim ανησυχώ... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εχω ταισει εγω Κωστα
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζωοτεχνια 2011:προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 408 | 15-02-11 15:17 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |