|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Εγω του ειπα να πεταξει 3 για αρχη... Μεχρι να δυναμωσει και η βιολογια
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
ναι παιδια σιγα σιγα θα παει.
|
|
||||
|
||||
γεια σας και παλι.μπηκαν 3 λεκανακια σαν αυτο στην φωτο μπιχλα απο 3 φιλτρα και εβαλα και 5 χρυσοψαρακια μικρουλια.. εκρυψα και το βαρελι λιγο προχειρα
|
|
||||
|
||||
ξεχασα να το βαλω
|
|
||||
|
||||
Χρυσοψαρούλια όμορφα να τα χαίρεσαι
Καλή δουλειά η κρυψώνα
|
||||
|
||||
Αντε να σου ζησουν!
|
|
|||
|
|||
μπραβο ρε συ....εχει αρχισει να γινεται πολυ ωραια..αν μπουνε και αλλα φυτα θα δειξει σουπερ..
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω πολυ παιδια...κυριακο θα βαλω πολλα και μεσα και εξω απλα σημερα ουτε ο γρυλλης ανοιχτος ουτε ο αντεμισαρης..εβαλα ενα νουφαρο αλλα δεν εχει βγει ακομα στην επιφανεια
|
|
||||
|
||||
Γιάννη να τη χαίρεσαι βρε
|
||||
|
||||
Ωραιος Γιαννη ,ω ρε κατι καφεδες by the lake!
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω Τακη αν και πρασινησε λιγακι ελπιζω να ισορροπησει αλλιως θα βαλω uv
------------------------- αν σε βγαλει απο δω κερναω καφε! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 19-08-16 στις 10:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Θα ερθω με ξαπλωστρα
|
|
||||
|
||||
Μπραβο Γιαννη μερακλη! Βαλε φυτα οσα μπορεις περισσοτερα περιμετρικα!
|
||||
|
||||
θα βαλω πολλα απλα δεν εχω λεφτα!!χαχαχα κανει και ριμαα
|
|
||||
|
||||
Μα πως κολάτε στο χρήμα δεν μπορώ να σας καταλάβω ώρες ώρες.
|
|
||||
|
||||
παιδια πρασινησε λιγο να περιμενω η να παρω uv? |
|
||||
|
||||
Uv
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Σκέπαστρο. (και μόλις μπορέσεις uv)
|
|
||||
|
||||
κατι τετοιο ? http://www.skroutz.gr/s/8992184/Camp...F%85-3x3m.html
|
|
||||
|
||||
Ακόμη και κάτι πιο πρόχειρο, φαντάσου εγώ έβαλα πανί σκίασης αυτό το πράσινο και είδα διαφορά μέσα σε δυο μέρες!
|
|
||||
|
||||
πως το εβαλες Νικο?απλα το ακουμπησες επανω?γιατι εχω τετοιο μεχρι να ερθει η τεντα να βαλω αυτο.
|
|
||||
|
||||
Δεν χρειαζεται να περιμενεις...την uv δεν την γλυτωνεις
Αλλιως ,οπως σου ειχα πει αρχικα ,μονιμο σκεπαστρο απο πανω. Αλλα απαιτει καποια δουλεια και εξοδα, βεβαια σε γλυτωνει και απο ανοδο της θερμοκρασιας εκτος απο αλγη. |
|
||||
|
||||
εμενα την βαραει ο ηλιος απο το πρωι μεχρι τις 6 η ωρα ολη μερα!!!
------------------------- γιαννη και τα 2!απλα να βαλω κατι τωρα γιατι εγινε σαν σουπα αρακα του Σκαρμουτσου!η 18 βατ θα με φτασει η να παρω την 36 να ειμαι σιγουρος? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 19-08-16 στις 23:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Βελουτε σουπα;
Θα σου φτασει.. Αλλα κανε κατι με σκεπαστρο.. Τι θερμοκρασια εχεις; Μετρησες κατα τις 4-5 να δεις που βρισκεται; |
|
||||
|
||||
εξω ειχε 34 μεσα ειχε φουτζιτσου 26
|
|
||||
|
||||
Αν εννοείς πάνω στο νερό όχι, το έχω ψηλά αλλά εμένα με βοήθησε ο χώρος, έχω δέντρα από τη μία πλευρά κιόσκι από την άλλη οπότε το έχω πιασμένο σε διάφορα σημεία. Κάτι θα σκεφτείς, πρόχειρο μέχρι να βάλεις την λάμπα.
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
οχι πανω στο νερο στις οχθες εμενα ειναι υπερυψωμενο οποτε θα το ακουμπισω εκει
------------------------- χαχαχαχα 26 βρε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 19-08-16 στις 23:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Νομιζα στο σπιτι ηταν το φουτζιτσου.
Δλδ μεχρι πριν φυγει ο ηλιος ειναι 26? Το 26 ειναι το max που μπορει να φτασει; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταστρεψα τον κηπο μου για να τον ομορφυνω | GIORGOSKARA | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 77 | 06-07-13 17:48 |
ενυδρειο στον κηπο! | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-12-12 17:37 |
Ειδατε στον ALPHA για την λιμνη??? | tonisgr | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 24-04-09 22:50 |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |