|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αν και τα είπαμε εμείς, ας το αναφέρω πάλι. Μέτρησα την πλακέτα κθ εγώ στα 0,13Α. Έβαλα δοκιμαστικά 5 πλακετες σε τροφοδοτικό 1Α που και να το εκαιγα δε θα με πείραζε και τα σήκωσε κανονικά. Τώρα στο φωτιστικό έχω 36 πλακετες με τροφοδοτικό 8Α. Σηκώνει άλλα τόσα. Μια χαρά τα λένε οι Κινέζοι. Δε σε χαλάει.
|
|
||||
|
||||
Καθόλου δεν με χαλάει Πανο,
άρα με παίρνει να αυξήσω και άλλο τον φωτισμό κάποια στιγμή Τον Χειμώνα με βλέπω να πειραματίζομαι πάλι
|
||||
|
||||
Όπως είπα και εδώ www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=86555&page=4/#118
χθες το απόγευμα έφτιαξα στα γρήγορα φωτιστικό για aquaponic, ένα φωτιστικό εύκολο και γρήγορο στη κατασκευή. Τα υλικά είναι 1 μέτρο αλουμινογωνιά και 2 led που τα είχα ήδη από αυτά που βάζουν στα αυτοκίνητα http://www.ebay.com/itm/2pcs-super-w...19.m1438.l2649 τα είχα πάρει κάποια στιγμή γύρω στα 2,5 Ευρώ Έκοψα την αλουμινογωνία , την κόλλησα και σχημάτισα ένα Π , και μέσα στο Π κόλλησα τα led τα Led αυτά είναι αδιάβροχα και έτσι δεν έφτιαξα τίποτα για προστασία από την υγρασία ή το νερό της βροχής, και απλά το ακούμπησα επάνω στο aquaponic και το αποτέλεσμα είναι αυτό για όλο αυτό έκανα κανα μισάωρο Το σύνδεσα σε ένα τροφοδοτικό που είχα 1,5Α 12V και ήταν έτοιμο. Σήμερα έκατσα και έφτιαξα ένα καινούριο κουτάκι στο χρυσοψαράδικο για να μπουν όλα τα βύσματα και να είναι προφυλαγμένα από τη βροχή
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy led φωτιστικό | g81gr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 29-01-14 16:40 |
Τροφοδοτικό Juwel Rio 240 | parrot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 22-03-10 10:39 |
Φωτιστικό για ριο 400 | Dekanat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-11-09 19:43 |