|
|
||||
|
||||
![]()
παρά πολύ όμορφα Μιχαλη
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Μιχάλη πανέμορφο το ενυδρείο σου!
Συγχαρητήρια φιλαρακι,έτοιμο για τον διαγωνισμό μας! |
|
||||
|
||||
![]()
το πρώτο ζωανθακι είναι utter chaos?
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιοςςς !!!
Ποια ομως απο ολα ηταν το απωθημένο σου δεν μας ειπες ! |
|
||||
|
||||
![]()
Nα σται καλα παιδια.. Kαποια απο τα αποθημενα ηταν τα utter και η Seriatopora ..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο μιχαλη!
ειναι πολύ ευχάριστο να γίνονται πραγματοποιησιμα τα απωθημένα μας! καλή συνέχεια,εύχομαι να τα καμαρώσεις δέντρα! |
|
||||
|
||||
![]()
τι να σου πουλησω ρε Γιαννακι, μαθε να φραγκαρεις γιατι εχεις πολυ ομορφα ζοανθακια και οταν με το καλο μεγαλωσουν τα utter θα εχω να επιλεξω ..χαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Παλιότερα όταν τοποθετούσα τα ανεμιστηράκια στο σαμπ δεν είχαν απόδοση κ είχα μεγάλη εξάτμιση. Για καλύτερη απόδοση βαλτα στο κυρίως ενυδρείο.
Όσο για τα κοράλλια είναι πολύ δύσκολο να τα ντιπαρεις τώρα. Μόνο με κάποιο θηρευτή θα κανείς δουλειά. |
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη εγώ θα έβαζα ρασακια πράσινο ή το κορις αλλά και πάλι σου λέω με βάση σε κάτι αναφορες σε φόρουμ του εξωτερικου που διάβασα παλιότερα!
Σίγουρα με ντιπ δεν θα καθαρίσεις ποτέ. |
|
||||
|
||||
![]()
update
Ντιπαρα τα ζοανθακια 2 φορες με μια εβδομαδα διαφορα και μαλλον κατι εγινε γιατι δεν τα ειδα να ξανα κλεισουν και αναπτησονται και πολυ καλα. Ολα καλα γενικα με το ενυδρειο και ευτυχως κοραλλια δεν εχασα με τους καυσωνες παρ οτι χτυπησε 28-29 2μερες, τελικα εβαλα 2 μεγαλα ανεμηστηρακια (οχι υπολογιστη) με τη βοηθεια φιλου στην ολη κατασκευη με το πλεξι τον κοτρολερ κτλ. Πλεον εχω σταθερα 26 και πολυ εξατμιση... Οι τιμες σταθερες εκτος απο ενα μικρο σκαμπανεβασμα στο kh που προλαβα και διορθωσα,επισης κανενα update στον εξοπλισμο δεν εχω κανει δεν επιτρεπουν τα οικονομικα.. Μαλλον το μεγαλο ανχος του καλοκαιριου που ειχα για πρωτη φορα με reef περναει σιγα σιγα αφου την βγαλαμε στον καυσωνα με 45αρια... ![]() ![]() ![]() ![]() site for uploading photos |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά Μιχάλη πανέμορφος ο ύφαλος σου, μπράβο φιλαρακι μου και πολλά μπράβο στον φιλο σου για την βοήθεια!
Σιγα σιγα ολα φιλε δεν μας τρέχει κανένας άλλωστε! Ενα πράσινο μικρο ρας, ειναι σχετικά εύκολα στην εγχώρια αγορά, πολύ πιθανόν να βοηθούσε! Καλη συνεχεια φιλαρακι σου εύχομαι! |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα όλα Μιχάλη! Καλορίζικο κ το clam
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίος συνδυασμός του φωτιστικό σου Μιχάλη. Περιμένουμε εντυπώσεις γιατί δεν έχουμε άλλους με υβριδικά φωτιστικά.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Original Day Light σε reef | nikolaosbouk | Φωτισμός | 6 | 29-03-13 16:27 |
200l light reef | Chris82 | Reef | 18 | 29-03-13 01:06 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |