|
|
||||
|
||||
![]()
Το λοιπόν ....
το χαλικάκι αντικαταστήθηκε απο τα βότσαλα της θάλασσας μετά απο καλό πλύσιμο και βράσιμο ..... ο ...... "σνομπ" Πάρης πήρε τα πάνω του όταν ενώ καθάριζα το 3ο ενυδρίο τον είχα πλάι πλάι με τον άλλον μονομάχο για κανα 10λεπτο ..... και νά τος και αυτός σε flare αν και τον έπιασα στην φωτό χωρίς να είναι ανοιχτά τα βράνχιά του ... Πάντος η Mariel θα την ευχαριστηθεί την φωτό :P Ιδού .... Υ.Γ άραγε θα μπορούσε κανείς βλέποντας τις φωτό απο τους μονομάχους να μου πεί τι τύπος είναι ο καθε ένας ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() προκειται για εναν turquoise crowntail. εχεις φωτο απο τους αλλους σε full flare?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αν πάς σε προηγούμενη σελίδα εδώ θα τους δεις να σε κοιτάνε ![]() Βέβαια δεν είναι οι φωτό σαν αυτή ώστε να ειναι σε full flare αλλά πιστεύω πως μπορεί να αναγνωριστεί το είδος του κάθε ενός ... ![]() ή μήπως όχι ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι,τις βρηκα!ο εκτορας ειναι multicolor veiltail κι ο αχιλλεας red veiltail
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Thanks Mariel
![]() δηλαδή ό,τι κυκλοφορεί περισσότερο απο μονομάχους ![]() μόνο ο crowntail σώζει λίγο την κατάσταση και είχα βρεί και σε ένα μαγαζί και έναν half moon (ετσι δεν λέγετε ? ![]() ![]() ![]() την επόμενη μέρα που είχα ξανα παει, είχε εξαφανιστεί ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λογικα στον ταρεκ θα ειχες δει,μονο αυτος ειχε φερει
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και για του λόγου του αληθές και crowntail δεν ειχα δεί Χαλκίδα ποτέ σε μαγαζί ..... η κοπέλα μου μου τον πήρε δώρο απο το παζάρι της Αγ.Παρασκευής που έγινε στην Αθήνα και είχε έναν τύπο με κατοικίδια και ψάρια... τον είδε .. της άρεσε και μου τον πήρε ... ούτε ήξερε τι ήταν :P πολύ καλή επιλογή πάντος ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι το ξέρω .... αλλά τόσο λίγο νερό ειναι βάσανο ... σαν να εισαι σε ένα δωμάτιο 50 χ 50 εκατοστών ..... ελεος δλδ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οντως,γι'αυτο τους βαζουν λιγο νερο.ειναι πραγματικα αθλιες οι συνθηκες που τους εχουν..για να μην αναφερω για την αμμωνια που κανει παρτυ εκει περα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επανέρχομαι σε αυτό το thread για να μην ανοιξω άλλο και γεμίσουμε ...
κάπου εδώ διάβασα για αυτόματες ταίστρες .... Νοέμβρη με πέρνει η μαμά πατρίδα και είναι λίγο βάσανο να αφήσω στους γόνείς 4 ενυδριάκια να ταίζουν και να αλλάζουν νερό .... τουλάχιστον το πρώτο αν μπορούσα να τους το ξεφόρτονα απο πάνω τους θα ήταν καλό ... Τι ακριβώς είναι η ταίστρα ? είναι για μεγάλες ποσότητες φαγητού ή μπορεί να ρίχνει και μολις 3-4 σκουλικάκια την ημέρα ? πόσο κοστίζουν και πού μπορώ να τις βρω ? είναι μεγάλες σε μέγεθος ή μπορώ να τισ προσαρμόσω και στα 4.5 λίτρα του κάθε ενυδρίου μου ? |
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικα δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε ταιστρα οποτε δεν εχω εμπειρια πανω σ'αυτο.απ'ο,τι ομως ξερω βαζεις μεσα καποια ποσοτητα τροφης και καποια ωρα της ημερας(που αν δεν κανω λαθος τη ρυθμιζεις εσυ)ριχνει τροφη.η τροφη βρισκεται συνεχεια μεσα στην ταιστρα,οποτε μαλλον σκουληκι λιγο δυσκολο το βλεπω να μπορεις να ριχνεις.....
|
||||
|
||||
![]()
Αμα ειναι αποξηραμενο κατι γίνεται..
ΟΜΩΣ η ταίστρα ειναι προσωρινή λύση για max 15 μέρες. Ο στρατός δέν είναι και τόσο συντομος. Οταν η ταίστρα αδειάσει είναι πολύ δύσκολο να εκπαιδεύσεις κάποιον να την ξαναγεμίσει. Το να μαθεις κάποιον να τα ταίζει ΛΙΓΟ είναι το εύκολο μέρος την υπόθεσης. |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν τους δειχνεις πως να τους ριχνονυ απο λιγο σκουληκι σε τζελ??ειναι πολυ ευκολο,δεν ειναι κατεψυγμενο για να θελει αποψυξη κτλ.
|
|