|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καποια στιγμη θα πεσει,προσεχε το kh μην μηδενισει και φας κανα αποτομο πακετο με πτωση ph.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ελαφρόπετρα δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, δοκιμασμένη 1000%, και σε ενυδρεία με μαλακό νερό και σε σκληρό. Προσωπικά στα φίλτρα μου έχω μόνο ελαφρόπετρα
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το έχω κατα νου αυτό.Αλλά με τη συγκεκριμένη μεμβράνη της όσμωσης δεν μπορεί να μηδενίσει γιατί έχει αρπάξει και ήδη βγάζει 22 tds.
Με το δισκάκι πιο πάνω τι να κάνω? Bactorup direct?κάτι άλλο αντιβακτηριακό? ------------------------- ![]() ![]() Αυτή είδε κι απόειδε που δεν της κάθεται κανένας γκόμενος και κάνει αυγά μόνη της.Απλά 2 άλλα ψάρια είναι κοντά και παρακολουθούν Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chrisvari : 18-09-14 στις 20:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Το ξέρω είναι χάλια οι φωτογραφίες αλλά έχει αρχίσει η ''Δύση'' και είναι πολύ χαμηλός ο φωτισμός.Αύριο θα ανεβάσω κι άλλες να μου πεις αν καταλαβαίνεις γιατί εγώ δε μπορώ.Νίκο τα πτερύγια του είτε με θεραπεία,είτε χωρίς φτιάχνουν? ------------------------- Η θεραπεία με esha έγινε το πρώτο πενθήμερο του Αυγούστου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chrisvari : 18-09-14 στις 21:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και ΔΕΝ είναι καλές... μάλλον έχουν επουλωθεί.
Βάλε πιο καθαρές όταν μπορέσεις... για σιγουριά και για να ΜΗΝ στρεσάρεις το ψάρι, με την μεταφορά. Το θέμα είναι να έχει "καθαρίσει" το ψάρι από την βακτηριακή... λύση για τα πτερύγια υπάρχει. Αν έχει "καθαρίσει"... θα επανέλθουν μόνα τους.- |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία,αύριο θα βάλω πιο καθαρές.Πάντως όταν το είχα πρωτοπάρει το δισκάκι είχε κάποια σκισηματάκια στα πτερύγια του,αλλά τώρα είναι πιο βαθιά.Μάλλον είχε ήδη τη βακτηριακή και με το στρες του νέου χώρου και της προσαρμογής επιδεινώθηκε.Πάντως όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν το παραμικρό σημάδι
|
|
||||
|
||||
![]()
Το σιποραξ ειναι γυαλι και η ελαφροπετρα ηφαιστιακο υλικο, δεν επηρεαζουν το πεχα και τις σκληροτητες.
Μονο αν ηταν σιποραξ γιαλατζι, ισως απο κανενα ασβεστολιθικο υλικο, θα μπορουσε να επηρεασει.
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο... υποψιάζομαι κάποιο λάθος στην χρήση του ονόματος πχ. έχω Jeep και εννοεί Vittara.
"Μακαρόνια" υπάρχουν αρκετά πλέον... στο εμπόριο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά εγώ πάντος siporax αγόρασα απο πολύ γνωστό κατάστημα κλειστό σφραγισμένο.Siporax όχι τύπου siporax.Δεν οφείλεται εκεί το υψηλό ph
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα ανοίγουμε ένα περίεργο κεφάλαιο (το ότι ΔΕΝ οφείλεται εκεί... είναι σαφές πιστεύω).
Τα τύπου siporax που ανέφερε ο Σπύρος... υποθέτω εννοεί από άλλες εταιρίες... όπως αυτό πχ. http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...tart=0&ndsp=20 ή αυτό... http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...tart=0&ndsp=24 Το να πληρώσεις πάντως το siporax με 20 ευρώ το λίτρο (στο κουτί)... όταν χύμα το βρίσκεις στο 1/5... ΔΕΝ χρειάζεται συζήτηση (νομίζω). ¶λλωστε υλικά υπάρχουν πολλά... και φτηνά και πολύ ακριβότερα.- |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Νίκο μήπως μπορείς να καταλάβεις αν έχει ''καθαρίσει'' ή όχι?Πάντως σήμερα που το είδα απο πολύ κοντά δεν είναι ξεκάθαρα τα πτερυγία στα σημεία που είναι κομμένα.Σε κάποια σημεία στις άκρες φαίνεται σαν να είναι ''διάφανα'' . |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον "καθαρό" είναι πλέον το ψάρι... απ' όσο μπόρεσα να δω...
![]() φωτογράφε της "κακιάς ώρας"!!!!! ![]() ![]() ![]() ¶στο προς το παρόν για 1-2 εβδομάδες (αλλά παρακολούθησε την εξέλιξη του)... και το ξαναβλέπουμε.- |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία,αλλαγές μόνο με όσμωση πιο συχνές και καμια βιταμινούλα και βλέπουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
Την βιταμινούλα... που και πως;
Αλλαγές πιο μικρές με σκέτη όσμωση έγραψα... όχι πιο συχνές. Κάθε 3 μέρες... είπες ότι κάνεις.- |
|
||||
|
||||
![]()
Πέρα απο το σκορδόζουμο που μουλιάζω ήδη μια φορά την εβδομάδα,έλεγα για fishtamin αραιά και που.
Για τις αλλαγές έλεγα πιο μικρές όπως λες αλλά κάθε 2 μέρες.Μη μου ξεφύγουν τα νιτρικά φοβάμαι ------------------------- Θερμοκρασία έχω στους 29,5.Μήπως να κατέβαζα στους 29? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chrisvari : 19-09-14 στις 23:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί... ανάβουν οι θερμαντήρες σου, με τέτοιο καιρό;
ΥΓ. Τα μηνύματα σου... τα κοιτάς; |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ποσο εχεις σπιτι αυτες τις μερες εσυ?
26 λεει εμενα τωρα το θερμομετρο χωρου.
|
||||
|
||||
![]()
Του χώρου... ρώτησα;
![]() Το κύριο ενυδρείο μου... έχει πάνω από 29 πάντως... και οι θερμαντήρες των άλλων ΔΕΝ δουλεύουν (μόνο στα μωρά... έχω δει να ανάβει 1-2 φορές).- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτές τις θερμοκρασίες (29,5) πλέον ανάβουνΈχω δει τον θερμοστατη να πηγαίνει στους 29,2 και να ανάβουν τα θερμαντικά σώματα.Τελικά να πάω στους 29 ή όχι?
|
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝ έχεις ελεγκτή θερμοκρασίας... κάντο αφού σου είναι εύκολο (αν χρειαστεί να ανεβάσεις).-
|
|
||||
|
||||
![]()
2 νέα βιντεάκια που τράβηξα σήμερα
Discus pair taking care their eggs:*http://youtu.be/SFLd0H_IxrY My discus hand feeding:*http://youtu.be/0IPiPIzOI-k |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|