|
|
||||
|
||||
![]()
Fish street κοιταξες?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ψαχνομαι γενικα.....
Δεν ξερω τι θα με βολεψει..... ------------------------- http://www.aquapro2000.de/en/Water-C...F509::579.html Για αυτο λεω !!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 23-06-15 στις 22:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για ph controller έχεις κοιτάξει?
|
|
|||
|
|||
![]()
ph controler καθος και τον υπολοιπο εξοπλισμο τον εχω.
το θεμα ειναι οτι θελω να δουλεψω χορις to controler! |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα αγορασα απο το aquaproo2000.de τον calciumreactor.
Ειπα οτι λογο οικονομικου να μην ανεβει πολυ η ολη διαδικασια μιας που ηταν αναγκαιο αλλα να μην ειναι χαλια. Η επολογι μου ειναι να παρω αυτο που πηρα απο την αρχη. Deltec PF509 και για υλικο πηρα χυμα νεκρο κοραλι και μαγνησιο για reactora grotech. Περιμενω να παραλω μεσα στην εβδομαδα η αρχες της αλλης. |
|
||||
|
||||
![]()
Αναμένουνε εξελίξεις σακη από την παραλαβή και τη λειτουργία
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανο μαλλον αυριο θα εχω στα χρια μου το δεμα σμρ εφυγε απο Αθηνα με καραβι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σάκη πηγαίνες χωρίς σκιμερ καιρό τώρα και ήσουν μια χαρά. Γιατί θες να ξαναβάλει τώρα;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επισις με βοηθαει και στο ph που τον χειμωνα ηταν.λιγο πεσμενο.... |
|
||||
|
||||
![]()
Πάει, παρασύρθηκες κι εσύ....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι στο νανο δουλευω χορις και δεν το αλλαζω.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Το σκιμμερ λόγο οικονομικών εκκρεμεί ακόμα .
Με την τοποθέτηση του calcium reactor τα Κοραλία ξεκίνησαν να τρέχουν με μεγάλη διαφορά. Βέβαια η ανθελια έπιασε όλο το ενυδρείο και αναγκάστηκα να κάνω ενα"restart" Στο βράχο του ενυδρείου χωρίς του Σάμπ. Με την ευκαιρία ξεκόλλησα και μερικά Κοραλία setiatopores blue,setiatopora green, hystix. Έμειναν μόνο acropores οι οποίες άρχισαν να μεγαλώνουν και να έχουν πάρει σχεδόν τα προηγούμενα χρώματα. Φωτογραφίες σε λίγο.... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο Σάκη!!!Να το χαίρεσαι
|
|
|||
|
|||
![]()
Oντως ωραία χρώματα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο φωτιστικό τι διόρθωση θες να κανείς Σάκη;
|
|
||||
|
||||
![]()
ελα σακη καμια σχεση φιλε οι φωτο με τις προηγούμενες!τωρα μαλιστα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι που έχεις στημένο τον βράχο, αν βάλεις φακούς με μεγαλύτερη γωνία, δεννθανεχεις κάλυψη και στις άκρες της γυαλας?
|
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες η ομορφιά του ενυδρείου δεν μπορεί να αποτυπωθεί εύκολα στις προηγούμενες φωτογραφίες....
![]() Μετά από σχετική ψαροσυνάντηση είδα από κοντά μετά από καιρό το "μαργαριτάρι" του Σάκη... Απίθανο. ![]() Φίλε το νού σου τώρα σε αυτά που λέγαμε.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιαυτο θα βαλω και αλλη μια νε δυο σειρες να εχω και τελια διαχηση.... ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Νικο δεν εισαι μακρυα και εσυ!! Λιγο υπομονη μονο... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 27-11-15 στις 16:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικες φωτογραφιες σημερινες
|
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές με φεγγαροφως!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο ρε Σάκη,να το χαίρεσαι.
|
||||
|
||||
![]()
Τα σπάει το ενυδρείο σου Σάκη! Πολλα μπράβο για ακόμα μια φορά!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
περιμένω πότε θα σταματήσεις το ενυδρείο σου να το μπουσταρεις στο τέρμα. |
|
||||
|
||||
![]()
ψιθυρίζετε στα πέριξ οτι φέτος το καλοκαίρι η σαμος βούλιαξε απο ενυδρειοφιλους!
λέγεται δε ότι θέλουν να γίνει ενυδρειακη πρωτεύουσα για φέτος! γνωρίζεται κάτι η' είναι απλός φήμες? |
|
||||
|
||||
![]()
Και εμένα κατι πήρε το αυτί μου Νίκο
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εσένα και το μάτι σου έπρεπε να πάρει άλλα δεν πειράζει!
|
|
|||
|
|||
![]()
Όλα καλά φιλαράκια ήρθαν και έγιναν τα ανάλογα meeting με ανάλογα αλκοολίκια!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |