|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίνησα λοιπόν το νέο μου 180άρι. Η αλήθεια είναι ότι δεν το ξεκίνησα με μεγάλη χαρά γιατί άλλαξα γνώμη λόγο επικείμενης μετακόμισης και δεν ήθελα να το στήσω. Δεν κατάφερα όμως να το πουλήσω και έτσι το ξεκίνησα από χθες. Τι έκανα τώρα:
Όλα αυτά τελείωσαν χθες στις 22:00. Θέλω να σας ρωτήσω τώρα:
Ζητώ συγνώμη για τα πολλαπλά ερωτήματά μου. Το έκανα για να μην ανοίγω πολλά θέματα και μπερδεύω και εσάς αλλά και εμένα μιας και αφορούν πάνω κάτω το ίδιο θέμα οι απορίες μου. Για το στρώσιμο δεν ρωτάω κάτι άλλο μιας και έχω βρει τα ανάλογα υπομνήματα. Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά!!! ![]() ΥΓ. Μου εύχομαι να το χαρώ μέχρι να το ξεστήσω και να μην πάνε χαράμι οι κόποι και τα χρήματά μου…. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η τελευταία μέτρηση σήμερα.... (της χρονιάς) :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NH3/NH4= 1 NO2= ![]() NO3= ![]() Θα δούμε πως θα πάει από του χρόνου... ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ. Έριξα 2ml αμμωνία μετά την μέτρηση. ![]() ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αρωστημενε τεστακια κανε μια καλη αλλαγη και βαλε τα ψαρια ετοιμο ειναι .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για να δω αύριο.... Χθες είχα νιτρικά 10 και αμμωνία 0. Έριξα 3ml αμμωνία και πήγε στο 5. Σήμερα ήταν στο 1. Έριξα 2ml σήμερα. Να δω αύριο τι θα μου δείξει. Λογικά πρέπει να μου έχει σηκώσει τα νιτρικά. Το θέμα είναι όμως να μην μετράω και νιτρώδη. Για να δούμε τι θα γίνει με την νέα χρονιά... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλη χρονια και να παει καλα το ενυδρειο σου...(εγραψα κατι πριν αλλα τελικα ηταν λαθος....νομιζα οτι δεν μετραγες νο3...)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σου εύχομαι και εγώ ότι καλύτερο τη νέα χρονιά! Υγεία και ευτυχία!!! ![]() ------------------------- Φετινές μετρήσεις λοιπόν (01/01): ![]() NH3/NH4: 1-3 NO2: 5 NO3: 50 Κάτι πάει να γίνει. Για να δούμε... Τουλάχιστον ξεκίνησε καλά η χρονιά...! ![]() ΥΓ. Δεν θα ρίξω αμμωνία σήμερα να δώ πόση θα έχω αύριο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 01-01-13 στις 15:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερινή μέτρηση (02/01):
NH3/NH4= 0 ![]() NO2= ![]() NO3= ![]() Σαν να πηγαίνει καλά... ![]() ΥΓ. Έριξα 3ml αμμωνία μετά την μέτρηση. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μετρα και ΝΟ2 ... αν ειναι 0 και αυτο ειναι ετοιμο .... μη χαλας αδικα τα τεστακια!!
![]() ![]() ![]() Κανεις αλλαγη 100% μπορει και παραπανω και ειναι ετοιμο για ψαρια!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλή χρονιά Γιώργο μου!!! Σου εύχομαι υγεία και ότι καλύτερο το νέο έτος!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σημερινές μετρήσεις (04/01) :
NH3/NH4: 0 ![]() NO2: 5 ![]() NO3: 100 ![]() Η αμμωνία που έριξα (3ml) την Τετάρτη (02/01) το απόγευμα, καταναλώθηκε. Τα νιτρικά μου έχουν ανέβει στο τέρμα (100+). Τα νιτρώδη μου όμως παραμένουν και αυτά στο τέρμα (5+). Ελπίζω να αρχίσουν να πέφτουν σύντομα. ![]() ΥΓ. Έριξα 3ml αμμωνία μετά την μέτρηση και μια (1) ώρα μετά μέτρησα ξανά και είχα 5. Να δω πόση θα έχω αύριο. Θα προσπαθήσω να μετρήσω ακριβώς μετά από 24 ώρες. Είδομεν... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σημερινές μετρήσεις (05/01) :
NH3/NH4: 0 ![]() NO2: ![]() NO3: ![]() Η αμμωνία που έριξα (3ml) χθες (04/01) το πρωί, καταναλώθηκε. Νιτρικά και νιτρώδη δεν μέτρησα. Θα το κάνω αύριο. Ελπίζω να έχουν αρχίσει να πέφτουν τα νιτρώδη. ![]() ΥΓ. Έριξα 5ml αμμωνία μετά την μέτρηση και μια (1) ώρα μετά μέτρησα ξανά και είχα κάπου στο 8. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό το αποτέλεσμα γιατί την μέτρηση την έκανα με 50% απιονισμένο - 50% νερό ενυδρείου, για να έχω πιο ακριβή μέτρηση μιας και ο πίνακας του τεστ πάει από το 5 στο 10. Να δω πόση θα έχω αύριο. Θέλω να βρω τι ποσότητα πρέπει να ρίχνω ώστε να μην μου μηδενίζει η αμμωνία και μένουν από τροφή τα βακτήρια. Πιστεύω το ιδανικό θα είναι να βρω πόσα ml πρέπει να ρίχνω ώστε να μετράω μετά από 24 ώρες όχι λιγότερο από 1. Προφανώς φυτά δεν μπορώ να βάλω ακόμη... Θα μου τα κάψει η αμμωνία; ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πολλές απορίες!!!!!!!!! | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 29-10-12 18:45 |
Απορίες πολλές... | puntomad | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 30 | 15-10-11 19:57 |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | ¶λλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Αγορά αντίστροφης όσμωσης ...πολλές απορίες | alexinio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-08-08 09:52 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |