|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
σημερα εφαγαν για πρωτ φωρα grindals ξετρελάθηκαν
![]() ![]() τωρα σταματαω την αρτεμια ή πρεπει να ταϊζω και απο τα 2 ειδη τροφής ? |
|
||||
|
||||
![]()
θυμισε μου βρε δημητρη ποσο ειναι τωρα...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
24 ημερών
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και η Μάριελ είναι η ποιο ειδικός σε αυτό το θέμα εγώ έχω να πω πως σε περίπτωση που σταμάτησα την αρτέμια στον μήνα και συνέχισα μόνο με σκουλικάκι (κατεψυγμένο) η ανάπτυξη των μικρών μειώθηκε σχεδόν στο μισό. Τώρα με τα grindal επειδή είναι και αυτά ζωντανή τροφή δεν είμαι σίγουρος μια και δεν έχω (που θα παει δεν θα προλάβω να πάω και εγώ μια φορά από το σύλογο?) Πιστεύω πάντος πως η αρτέμια είναι μια από τις καλύτερες και πλέον πρωτεινούχες τροφές και ίσως θα έπρεπε να μην σταματήσεις να ταϊζεις για κάποιο διάστημα ακόμη.
|
|||
|
|||
![]()
καινουριες φωτογραφιες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερα να μη δινεις πολυ συχνα grindals γιατι ειναι λιγο δυσπεπτα λογω πολλων λιπαρων.
κι εγω θα΄λεγα να μην κοψεις απο τωρα την αρτεμια ειναι πολυ θρεπτικη.απλα συνδυασε τη σιγα σιγα με κοκκινο σκουληκι ![]()
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω κοκκινο σκουλικι....
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν πουλανε στα μαγαζια εκει?
|
|||
|
|||
![]()
ζωντανα ? οχι,
αποξηραμενα? ναι |
|
||||
|
||||
![]()
κατεψυγμενα?
|
|||
|
|||
![]()
νομιζω ναι ... επισης πουλανε και κατι αλλα που ειναι σε φακελακια μεσα σε ενα ζουμακι....
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια,παρε τοτε και κατεωυγμενο και ταιζε εναλλαξ με αρτεμια και γκρινταλς
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ok
σημερα τα μετρησα περιπου ολα ![]() το μεγαλυτερο εγινε 1,5 cm τα ποιο πολλα 1,0 cm ελαχιστα εχουν μηνει 0,5 cm ![]() σημερα ειδα τους πρωτους ψευτοκαυγαδες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ χαιρομαι Δημητρη που αυτη τη φορα ολα πανε καλα!!!
|
|||
|
|||
![]()
αρχησαν να βγαζουν χρωματα !!!!!!!
![]() ![]() τα ποιο πολλα θα γινουν muldi καθως στα πτερυγια ους εχουν κοκκινα και γαλαζια ! καπια θα γινουν combodian καθως τα πτερυγεια τους μονο αρχισαν να κοκκινιζουν και το μεγαλυτερο νομιζω θα γινει mg ![]() ![]() ακομα μια ερωτησει μπορω να βαλω μαζι με τα μονομαχακια 1 γαριδα αμανο για να καθαρίζει ?? ή θα υπαρξει προβλημα ? |
|
||||
|
||||
![]()
απο την περιγραφη μαλλον για mg ακουγεται
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ok Θα προσπαθήσω να σας βγάλω
![]() για την γαριδα αμανο ???????? |
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω την αληθεια για τη γαριδα δεν ξερω....δεν ειχα ποτε και δεν εχω ιδεα αν πειραζουν μικρα ψαρια...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
α δοκιμασω να βαλω μια και θα σας πώ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Με προσοχή Δημήτρη όμως μη τυχόν έχεις παρατράγουδα!!!
|
|||
|
|||
![]()
ρωτησα στο betta4all και δεν θα εχω προβλημα μου ειπαν !
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πήγα και αγόρασα 2 αμανο και τις εβαλα στα μονομαχακια
![]() ![]() ![]() τα μονομαχακια στην αρχη πηγαιναν κοντα τους γα να τις μελετησουν αλλα και εκεινα τα αγκιζαν με τα τεραστια μουστακια τους και φοβουνταν και εφευγαν... αλλα κατα τάλλα ειναι μια χαρα ! εκεινο που μου εκανε εντυπωση ειναι ότι τρωνε συνεχως πολλυ αλγη και μαλλον θα παραγκειλω ακομα 2!!!!!!!!! ![]() το συστηνω σε ολους τους bettoφιλους που εχουν μωρακια καθως δεν εχουμε φιλτρα στα ενυδρεια αναπαραγωγη και συνεχως παινουν αλγη! αυτες ειναι πολυ καλοι καθαριστες!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Η αλγη ειναι ομως χρησιμη σε τετοιου ειδους ενυδρεια. Εχει μικροοργανισμους απο τους οποιους τρεφονται τα μικρα, και ως φυτο, απορροφα νιτρικα και αμμωνια.
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω μεσα και φυτα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η πληθωρα μικροοργανισμων που αναπτυσσεται σε μια πλουσια αλγη δεν μπορει να αναπτυχθει με φυτα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αφου τα παιδακια ειναι αρκετα μεγαλα και τωρα πια δεν νομιζω να τρεφονται με μικροοργανισμους
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη deMetrIs : 02-06-06 στις 19:47 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα μωρακια μεγαλώνουν μια χαρα και αρκετα γρηγορα !
![]() αυριο θα κανω αλλαγη νερου μπορω να αυξησω την σταθμη του νερου ? αν ναι ποσα cm ? καποιες φωτογραφιες : |
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη πιστεύω οτι μπορείς να αυτξήσεις την στάθμη του νερού κανονικά δηλαδή να φτάσει εκεί που πρέπει να είναι για τα λίτρα του ενυδρείου σου! Έτσι θα έχεις μικρότερη πιθανότητα να χαλάσει η βιολογία σου!
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα φαινονται
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Yellow Labido | SpyrosK | Malawi | 2 | 26-10-05 20:36 |
yellow lab | koko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 19-04-05 10:35 |
2 labido yellow που δεν ζευγαρώνουν | jimismc | Malawi | 11 | 18-11-04 21:52 |
Labidochromis yellow έγγυος !!! | tropheus | Malawi | 11 | 25-10-04 00:31 |
Τι είμαι, αρσενικός ή θυληκός labidochromis yellow; | pavloukos | Malawi | 26 | 29-07-04 12:32 |