|
1st Goldfish Aquarium Contest - GAB 2016 Διαγωνισμός ενυδρείων με Χρυσόψαρα - Carassius auratus |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Τα red cap δεν είναι άσπρα με κόκκινο καπελάκι; το δικό μου είναι πορτοκαλί με άσπρη κοιλιά κ πορτοκαλί καπελάκι
|
||||
|
||||
Καλα σου είπε άνοιξε ένα θέμα.
Τώρα κάνετε αναγνωριση ψαριων σε άσχετο θέμα. Ούτε αυτοί που θέλουν να διαβάσουν για τα είδη των χρυσοψαρων θα ξέρουν ότι εδώ συζητειται κάτι τέτοιο, ούτε αυτοί που συζητανε για το διαγωνισμό θα βρίσκουν καθαρό το θέμα.
|
|||
|
|||
Χαίρετε!!!!!!
Σήμερα κάνω στα ψάρια μου νηστεία γιατί το βράδυ έχουν φωτογράφιση!!! Όπως οι νύφες που τις ταράζουν στην δίαιτα πριν την μεγάλη μέρα!!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στάλθηκε από το βυθό του μπικίνι 🐌
|
|||
|
|||
Καλημέρα!!!!
Έχω ήδη στείλει την συμμετοχή μου και θέλω να στείλω άλλες φωτογραφίες . Γίνεται?? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τις ειδα σε αλλο υπολογιστη και ειναι θεοσκοτεινες |
|
||||
|
||||
Στείλτε τις φωτο στο μεϊλ που στείλατε και τις προηγούμενες, με την υπόμνηση να αλλαχθούν.
|
|
|||
|
|||
Θα αναρτήσετε καμιά συμμετοχή????
|
|
||||
|
||||
θα αναρτηθουν οι συμμετοχες, μην αγχωνεστε.. συνεχιστε να στελνετε!
|
|
|||
|
|||
Υπεβαλλα αιτηση σημερα..☺
|
|
||||
|
||||
Ελα να βλεπω χρυσοψαραδικα ενυδρειακια.
Κανενας κριτης δεν προκειται με τη βαθμολογια και τα σχόλια του να κατακρινει μια συμμετοχη, οσα λαθη και να εχει, παρα μονο να επιβραβευσει μια καλη προσπαθεια ή να κανει προτασεις για βελτιωσεις του ενυδρειου. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ (εστω και πιο μικρο) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΓΥΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΑ ΦΟΡΟΥΜ. .
|
||||
|
||||
αυτη ειναι η ουσια.να μπορει να δει καποιος που θελει να αγορασει χρυσοψαρα,πως πρεπει να τα φροντισει.εκει ειναι η επιβραβευση.εδω μεσα μεταξυ μας μπορουμε να λεμε οτι θελουμε,αλλα εμεις ασχολουμαστε ηδη με το αντικειμενο.λιγο πολυ κατι θα μαθουμε,κατι θα ακουσουμε και κατι θα διορθωσουμε.
το θεμα ειναι να μπορει καποιος που θα αποφασισει να ασχοληθει τωρα, να μαθει τι πρεπει να κανει.να παρει ιδεες και να ακουσει γνωμες στη σωστη κατευθυνση. ενα ενυδρειο που κερδιζει μια θεση ειναι υποδειγμα ενυδρειου για ενα ειδος ψαριου. και εκεινα που δεν κερδιζουν μια θεση, και εκεινα ειναι πολυ χρησιμα παραδειγματα.βλεποντας καποιος τις παρατηρησεις και τις συμβουλες που εχουν δοθει,αποφευγει να κανει τα ιδια λαθη.οποτε ολοι κερδισμενοι ειμαστε στην ουσια και οσοι "κερδισαν" θεση, και οσοι δεν "κερδισαν" και ολοι οι υπολοιποι που απλα τα βλεπουμε ολα τα υπολοιπα δεν εχουν θεση σε τετοιες προσπαθειες. |
|
||||
|
||||
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ (εστω και πιο μικρο) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΓΥΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΑ ΦΟΡΟΥΜ.
μπράβο Σπύρο! καταπληκτική προσέγγιση και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου! καλή συνέχεια στους διαγωνιζομενους! |
|
||||
|
||||
Συμφωνω κι εγω απολυτα!
αντε στειλτε τις συμμετοχες σας!!! |
|
||||
|
||||
καλησπέρα στην παρέα !
εστάλει και η δικιά μου συμμετοχη καλη επιτυχια σε ολους ...σαν τα χρυσοψαρα δεν εχει !!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
γεια σου Αριστοοοοοοο........καλή επιτυχία φιλαράκι μου! |
|
||||
|
||||
Καλη επιτυχια παιδια με μεγαλα ενυδρεια και υγειεστατα ψαρακια.
Μπραβο σας.
|
||||
|
||||
Ας δοθει μια παρατασουλα μηπως ειναι και καποιοι που δεν προλαβαν...
ΝΕΑ ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
¶ντε να βλέπουμε κι άλλα χρυσοψαράδικα!!
|
|
||||
|
||||
Βρε Χρυσοψαροκαμμένοι, δεν δαγκώνουμε, μη φοβόσαστε
|
|||
|
|||
Μπορει να προλάβω
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
¶ντε παιδιά,ανεβάστε τα ενυδρεία σας, εδώ έστειλα εγώ το δικό μου
|
||||
|
||||
Αντε Μανο , προλαβαινεις!
|
|
||||
|
||||
Παιδια θελω μονο μια χαρη. Να μου δωσετε ενα περιθο μεχρι πεμπτη για ειμαι νοσοκομειο. Εχθες με χτυπησε μηχανη ενω περναγα τη δια βαση τ ν παιζων. Χειρουργηθηκα σημερα και μαλλον παιρνω εξιτηριο
|
|
||||
|
||||
Περαστικά βρε Χρήστο,
προλαβαίνεις , μην ανησυχείς, γίνε πρώτα καλά φίλε μου, και πάλι περαστικά
|
||||
|
||||
ωχ....περαστικά φίλε και σιδερένιος!
Για σένα θα εισηγηθώ να δοθεί όσο περιθώριο θέλεις |
|
|||
|
|||
Περαστικά φιλαράκι...και να βγεις σιδερένιος.
Πάνω από όλα η υγεία. |
|
||||
|
||||
Περαστικά χρησταρα...γρηγορη ανάρρωση σου ευχομαι..!!!Και παντα σιδερένιος...
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Περαστικα Χρηστο σιδερενιος!!!!!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 - Σχόλια & απορίες | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 220 | 04-10-16 08:09 |
Ανακοίνωση :1st Goldfish Aquarium Contest - GAB 2016 | tsala | 1st Goldfish Aquarium Contest - GAB 2016 | 0 | 07-09-16 11:26 |
Ψηφοφορία κοινού - 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 77 | 01-08-16 08:16 |
Ανακοίνωση : 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 1 | 28-04-16 12:32 |
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 24-02-16 21:57 |