|
||||
|
||||
Πώπω είναι τέλεια!!! Δεν πιστεύω πως δεν μπορώ να ασχοληθώ εξαιτίας των Κειμένων, της Ιστορίας και των Αρχαίων: smt084
|
||||
|
||||
Ιατρική δεν θελεις να πας;
|
|
||||
|
||||
Ναι αλλά στην 1η γυμνασίου τα παλεύουμε όλα Αν και έβγαλα 20 σε αυτά τα μαθήματα
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μεγια τηλεμαχε ωραιες φωτο. τωρα ξερω που θα βρω φωτογραφο για του χρονου μονο αυτο το σαλιγκαρακι εμεινε με την μανα του??? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Φλας πήρες κάποιο εξωτερικό ή της μηχανής; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Καλη συνεχεια!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σε ποιό;;;; 3/2 ;;; 2/3;;;
|
||||
|
||||
Εστιασες με auto ή manual?
|
|
||||
|
||||
Manual γιατί εγώ επέλεγα πού να εστιάσω και έφτιαχνα και το μέγεθος διαφράγματος. Ταχύτητα κλείστρου δεν πείραξα γιατί δεν υπήρχε κίνηση και δεν υπήρχε πρόβλημα με την φωτεινότητα
|
||||
|
||||
Συγγνωμη 3/4 και 2/3 εννοουσα!
|
||||
|
||||
Λεω κ εγω 3/2...
Θα εβαζες το θεμα εξω απο το καδρο..... |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
χαχα
Παράθεση:
καλα πας αν και ολες τους εχουν ατελειες αλλα με εξασκηση ολα θα φτιαξουν. προσεηε αυτο που σου ειπα με το κδραρισμα
|
||||
|
||||
Μα τι είναι το καδράρισμα;;;
Τί ατέλειες έχουν; ------------------------- Επίσης μερικές είναι λίγο θολές γιατί δεν έχω ακόμα το τρίποδο. Ανέβασα την ταχύτητα κλείστρου και το μέγεθος διαφράγματος αλλά βγαίνουν μαύρες ακόμα και με υψηλό iso.
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 29-01-11 στις 08:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Για το δευτερο κομματι...τα ιδια παραπονιομουν κι εγω στην αρχη!
|
||||
|
||||
Αααα!
Για τη χρυσή τομή λές; Το έχω διαβάσει στον Ευκλείδη
|
||||
|
||||
Δεν ξερω ποιος ειναι ο Ευκλειδης και τι εννοεις με την εννοια χρυση τομη. Εγω βλεπω οτι βαζεις συνεχεια το θεμα στο κεντρο!
|
||||
|
||||
Ναι γιατί βαριούμαι να βάζω AF-LOCK για να μην χάνει την εστίαση στο viewfinder γιατί δεν συμπαθώ το live view χωρίς τρίποδο, αν και έχει κουτάκι εστίασης ενώ στο viewfinder πρέπει να σημαδέψω με αυτά που φωτίζονται κόκκινα και να κλειδώσω και να μετακινήσω
Δεν πειράζει θα το σιάξω! Ευκλείδης Χρυσή Τομή H χρυσή τομή προτείνει σε μία φωτογραφία το κύριο θέμα (πχ λιβάδι) να καταλαμβάνει το 1/3 της φωτογραφίας και ο ουρανός τα 2/3 ή το λιβάδι να καταλαμβάνει τα 2/3 και ο ουρανός το 1/3 ------------------------- Έβγαλα πάλι δύο μέτριες αλλά όπως μου είπες Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 29-01-11 στις 16:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ενταξυ αυτον τον ευκλειδη τον ξερω! Τωρα καταλαβα τι εννοεις. Μπορεις να αλλαξεις τον τροπο εστιασεις απο το menu της μηχανης και να επιλεγεις εσυ το κουτακι απο το viewfinder αλλα δεν εζω τωρα τη μξχανη μπροστα μου για να σου πω ακριβως τη διαδρομη. Ωραιες οι φωτο αλλα προσπαθησε παλι αφηνοντας το κενο προς το μερος που κινειται το σαλιγκαρι και οχι απο την μερια της ουρας του. Επισης στη δευτερη φωτο δεν ειναι ωραιο που φαινεται αυτο το μαυρο πλαισιο απο το καπακι του ενυδρειου (?). Κοβει τη φωτο στα δυο. Στην πρωτη με χαλαει καπως αυτο το πρασινο φολο φυλλο στη μεση. Και αυτο κοβει τη φωτο στα δυο.
Αποβαλλεσαι!
|
||||
|
||||
Ωραίες Τηλεμαχε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι να έχεις το θέμα σου στο 1/3 μιας κ δεν προσπαθείς να βγάλεις όμορφα αισθητικα φωτογραφίες αλλά να μάθεις πως να βγαζεις φωτογραφίες.Δηλαδή να μαθείς τη μηχανή.
Καλό είναι βέβαια αλλά μην μενεις σε αυτο. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΟΜΑΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ; ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΗ ΜΑΘΩ ΜΟΥ ΛΕΣ;;;
|
||||
|
||||
Εμ αφου δεν καθεσαι να την μαθεις μονος σου πρεπει να σε παρακινω!
|
||||
|
||||
¶σε φαίνεται θα αργήσω να την καλομάθω γιατί κόλλησα ίωση
|
||||
|
||||
Περαστικα. Αν και δεν καταλαβαινω γιατι ειναι προβλημα η ιωση.
|
||||
|
||||
Χαχα βρε συ:
Τέλος πάντων να μην χαλάω το ποστ... Θα φωτογραφίζω θερμόμετρα Σε έπεισα;;;
|
||||
|
||||
Πρεπει να θυσιαστεις για τη φωτογραφια!
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Αγορα nikon d3200
παιδια σκεφτομαι για την αγορα αυτης της μηχανης http://www.mediamarkt.gr/mcs/product...tml?langId=-18 εχετε καποια γνωμη? σε αυτα τα χρηματα το πολυ
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nikon d3100? | leonm | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 8 | 18-12-10 21:53 |
Υποβρύχια φωτογραφική | AlexandraT | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 91 | 11-12-09 14:19 |
φωτογραφική μηχανή 4.1 megapixels | Σπύρος Μ | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 04-11-08 21:39 |
nikon d40 | tsiro | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 12-04-08 12:05 |
Πρόταση για Φωτογραφική! | gwgw | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 38 | 10-01-08 00:42 |