|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Η συνάντηση θα γίνει την καθιερωμένη ώρα, 16:00-21:00, και η επίδειξη γύρω στις 19:00. Φυσικά θα συνεχίσουν να διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ σπηλιές φτιαγμένες από καρύδες, αλάτι κατάλληλο για χρήση στο ενυδρείο, DIY κατασκευές CO2 και νιτρικό κάλιο (ΚΝΟ3) για όσους επιθυμούν. |
|
||||
|
||||
βρηκα παραληπτη για 3-4 μαυρα πλασματα με ενυδριο αδειο ολα κομπλε κρατηστε μου επειδη η ζητηση θα ειναι μεγαλη κανω κρατηση απο τωρα
|
|
|||
|
|||
Έχε υπόψην σου ότι πολύ σύντομα θα χρειάζονται paludarium και όχι ενυδρείο.
|
|
|||
|
|||
Αν μη τι αλλο, το διασκεδαζετε στις συναντησεις σας εκει κατω . Πολλη καλη οργανωση παιδια ΜΠΡΑΒΟ
|
|
|||
|
|||
Πρεπει λιαν συντομως να φτιαξουμε το μεγαλο ενυδρειο του Βλαδιμηρα, γιατι απο ετσι:
κοντευει να γινει ετσι: |
|
||||
|
||||
Για αυτό το λόγο έχουμε φτιάξει και τον κουμπαρά, στο μπαρ των γραφείων μας!!!
Τι? Δεν το ξέρατε? Ε! ¶ντε να δούμε τώρα που το μάθατε!!!!!!! |
|
||||
|
||||
καλα καθε φορα που βλεπω τον βλαδιμηρο παθαινω πλακα. Απιστευτο ψαρι.
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
||||
|
||||
Καλα ειμαστε σοβαροι ??? Θελετε να πειτε δηλαδη... οτι ο Βλαδιμηρακος μπορει να γινει τοοοοοσσσσσοοοοςςςςς????
|
||||
|
||||
για φαντασου να τον ταιζεις με το χερι οταν γινει τοσος θα φευγουνε δαχτυλαααααααααα
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
||||
|
||||
....
Κυπρίνος είναι και το ψάρι στη 2η φωτό?¶ν είναι να γίνονται τόσο μεγάλοι τί κάθομαι εγώ και παιδεύομαι τόσο καιρό με τους παγκάσιους....?Ένα τέτοιο να βρώ!
|
|
||||
|
||||
Μήπως λέω μήπως να σκεφτούμε σοβαρά να πλημμυρίσουμε το γραφείο του συλλόγου μπας και βολευτεί το θεριό
|
||||
|
||||
¶σχετο!...Παιδιά ισχύει το κάθε Σάββατο 16:00 - 21:00 για τις συναντήσεις στον Κορυδαλλό? Θέλω να γνωρίσω το Βλαδίμηρο πρώτα από όλα και κατόπιν εσάς!
Φιλικά Γιάννης |
|
||||
|
||||
Φυσικά και ισχύει!!!! Έχεις να γνωρίσεις πολούς εκτός από τον Βλαδήμιρα!
|
||||
|
||||
Αυτό θα πει ταχύτης απαντήσεων!...Ούτε το ΕΝΤΕR δεν πρόλαβα να πατήσω!
Θα προσπαθήσω το συντομότερο να έρθω - ελπίζω το προσεχές Σάββατο! |
|
||||
|
||||
διευθυνση συλλογου?
καπου οταν πρωτομπηκα ειχα βρει ενα σχεδιαγραμμα σχετικα μετο μερος οπου βρισκετε ο συλλογος. δεν μπορω να το ξαναβρω, ξερει καποιος το link?
Αν μπορει ας μου το στειλει με ενα private mes. please.
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
απο την τελευταια συναντηση στα γραφεια μας.
μεχρι απο σαλονικα ειχαμε support... μην ζητατε ονοματα, αυτα στους ειδικους ρουφ... |
|
||||
|
||||
φορεσα την κουκουλα μου αλλα δεν αναγνωρισα καποιον ''δικο μας ''........περιεργο....εχω ματια japonica..αλλα .......
|
|
||||
|
||||
γεραματα φιλε μου...γερνας μαλλον.
ηταν επισης στη συναντηση που κανατε εσεις μια μερα μετα... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Η τελευταία φωτογραφία , μαζί με το σχόλιο είναι όλα τα λεφτά !!!
Επίκεντρο ....η μπλούζα !
|
||||
|
||||
ακομη δε με ξεχωρισες ρε κλαζ? κοιτα προσεκτικα!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Nοtos σε λένε Μιχαλάκη ;;
|
|
||||
|
||||
....χμ..και εγω ο βλακας εψαχνα σε.....αρσενικη μορφη.................οντως γερασα....
|
|
|||
|
|||
Ο ρουφ επι το εργο .
Σωτήρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sot-zoe : 03-10-06 στις 12:35 |
|
||||
|
||||
πω πω ρουφιανιααααα! Παντως ηταν πολυ ωραια! Και ο χωρος (ακουτε οι θεσσαλονικεις και ο κοσμος, κι ο βλαδιμηρας εκπληκτικος και πολυ σας ζηλεψα ετσι για να ξερετε. Και το ενυδρειο που φτιαχνατε, καταπληκτικη δουλεια... χμμμμ μαλλον θα ξαναρθω! Ευχαριστω για τη φιλοξενιααααα!!
|
|
||||
|
||||
μου φαινεται,οτι την επομενη φορα θα βαλω περουκα και θα σκασω μυτη κατω.....αν καταλαβα καλα το ''ασθενες''φυλλο περναει σουπερ εκει χαμω......
|
|
||||
|
||||
Κατι μου λεει οτι ακομη και με το ουτως η αλλως τραγικο μειονεκτημα του να εισαι αντρας, μια χαρα θα τα περασεις! Να πας να πας!
|
|
||||
|
||||
Αμέ !
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φόρουμ των μελών του Π.Σ.Φ.Ε | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 30-06-05 14:35 |