|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
καλησπερα σε ολους. σημερα ηταν η σειρα να φτιαξω τα καπακια του ενυδρειου και βγηκαν πολυ ομορφα...
υλικα.... πιχακια 30χ10 καρφοτικο συνδετηρων συνδετηρες χερουλια
|
||||
|
||||
.....
|
|||
|
|||
Μ' αρεσεις!
|
|
||||
|
||||
Ωραιο φαινεται ... χαρας το κουραγιο σου!!
Μια χαζη ερωτηση μια που δεν εχω ιδεα απο ξυλινα ενυδρεια! Το μπροστινο τζαμι -λογικα θα το εχεις απο μεσα απο οτι καταλαβαινω ... πως θα το περασεις? Απο πανω με τις κοντρες δυσκολο το βλεπω ... απο μπροστα παλι δυσκολο ...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ρε Γιωργο απο το στομα μου το πηρες.Και εγω την ιδια απορια εχω....Παντως Θαναση πολυ καλη δουλεια.
|
||||
|
||||
Το ρωτησα και εγω νωριτερα και επιμενει πως θα το περασει απο μπροστα!
Αφηστε τον να δουμε!! Μου αρεσει που κανεις μια μια τις δουλειες ρε, τι σε πειραζε να εκανες τα καπακια μετα τον πολυεστερα και μετα το τζαμι? Ηδη αναποδια βλεπω ασε που το εχεις κανει σαν πατζουρι |
|
||||
|
||||
Λογικα το τζαμι θα ειναι αρκετα μεγαλυτερο σε πλατος και μηκος ... αν ηταν 1 απο τις 2 διαστασεις να πω ενταξει ... αλλα δυσκολο το βλεπω ...
|
||||
|
||||
θαναααααασηηηη...εχει χαλασει το παντζουρι μου..ποτε θα ερθεις??
μπραβο φιλε!!!
|
||||
|
||||
ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια, και μερικα σκατοπαιδα πιο πανω!!!!
οι δουλειες μπορει να ειπα οτι πανε με την σειρα και ετσι ειναι, τωρα ειμαστε στην ξυλια... οταν θα πιασουμε τον πολυεστερα δεν θα εχω να μετραω και να κοβω ξυλα... οσο για το τζαμι, ισως και να μπει απο πανω δεν σας εχω πει πως κανω και μαγικα... ασχετα με την πλακα απο εμπρως θα μπει το τζαμι... εσυ κωστα δεν επρεπε να αναρωτιεσαι... για ξαναδες τα λινκ που μου ειχες δωσει... μαλλον δεν τα εχεις μελετησει καλα...
|
||||
|
||||
τι κανετε??? ελπιζω να ειστε ολοι καλα...
Σαββατο σημερα και οι εργασιες λιγες... οχι οτι εχουν μεινει και πολλες ακομα... σημερα εγινε ενα γενικο τσεκ απ για να δω τι εχει μεινει... εκανα τις τρυπες για την επιστροφη του νερου απο το φιλτρο στο ενυδρειο, και την τρυπα για να βγουν τα καλλωδια και η σωλινα για τις αλλαγες νερου... απο Δευτερα ξεκιναω ενα καλο τριψιμο ολο το ενυδρειο και κανω ερευνα αγορας για πολυεστερα και φως ενυδρειου...
|
||||
|
||||
με λιγα λογια θαναση σημερα δεν εκανες τιποτααντε θελουμε να το δουμε γεματο!!!αυριο παλι
|
|
||||
|
||||
Εγώ γιατί δεν βλέπω αρκετό χώρο ώστε να μπούνε φωτιστικά μέσα στην δεξαμενή.
Εκτός και αν μπουν Λεντάκια. Τα καπάκια (κομμάτια από παντζούρι ) έχεις υπολογίσει να έχουν κάποιο μικρό κενό ώστε να μπορέσεις να τα στρώσεις μερικά χεριά βερνίκι η τα έχεις τελειώς φιξ. Χαρά στο κουράγιο σου. Και καλή συνεχεία.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
για φωτισμο εχω στο μυαλο μου 2-3 λυσεις αλλα το εχω σκεφτει απο την αρχη αυτο, και η κατασκευη δεν πηγε στην τυχη ετσι... περιμενω τιμες για λεντ, μαλλον κατι τετοια θα μπει...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 18-09-10 στις 16:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ααα...ωραια...θα εχεις μαυρα παντζουρια!!
|
|||
|
|||
Βάψε το ενυδρείο άσπρο και κάνε τα παντζούρια μπλε...
Σαν ελληνικό νησί , αααα μην ξεχάσεις τον ανεμόμυλο στη διακόσμηση |
|
||||
|
||||
..ωραια προσπαθεια! ...μολις το βαρεθεις φερε 'το σε μενα να βαλω κανεναν κο Ψάριιιιιι!
|
||||
|
||||
βρε οτι και να λετε για τα πατζουρια μου, δεν με νοιαζει...
μη δω μονο κανενα καπακι ιδιο... μαυρο φιδι που σας εφαγε...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σιγα μη μου τη γλυτωσεις ...
|
||||
|
||||
Μπράβο Θανασάκη καλά το πας
Τα παντζούρια σου ρε φίλε τύφλα να έχει η Alumil !!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ενυδρεια μονο με την υπογραφη μου ( που ειναι τα πατζουρια ) και αφου δεν σας αρεσει η υπογραφη μου... φτιαχτε μονοι σας... ------------------------- Παράθεση:
αντε ρε φιλε αργησες... μου ελειπε κατι και ηταν και το δικο σου σχολιο.... κωλοπαιδα ολα....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 19-09-10 στις 00:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Κόπροι παιδί μου, κόπροι σου λέω.
|
|
||||
|
||||
καλησπερα παιδια...
το ενυδρειο εχει φτασει στην φαση του πολυεστερα και καλο ειναι να δειξω τι χρειαζομαστε... στις φωτο δεν ειναι και μια σιριγγα που χρειαζομαστε για να μετρησουμε τα γραμμ. του σκληρυντη...
|
||||
|
||||
αυριο το ενυδρειο θα μεταφερθει στην εξοχη για να περαστει ο πολυεστερας...
χθες και σημερα περασα το υαλουφασμα ( δικος μου τροπος να περναω πολυεστερα )
|
||||
|
||||
Θαναση χρειαζεσαι ενα ακομη ρολακι σαν φαρδη σπειρωμα ειναι για να πατας την τριχα με τον υγρο πολυεστερα να μην μενουν φυσαλιδες
μην ξεχασεις διαλυτικο νιτρου για ξεπλυματα καλη συνεχεια καλα το πας
|
||||
|
||||
μου το ειπε στο χρωματοπολειο αλλα τις προηγουμενες φορες με το ρολο το πιεζα, λες να το παρω?? ειναι πιο ευκολο???
|
||||
|
||||
η μαστορια στον πολυεστερα ειναι οταν τον στρωνεις να μην μενει αν γινεται καθολου φυσαλιδα οποτε μονο με αυτο το ρολακι το καταφερνεις
οχι πολυ καταλυτη αν εχει θερμοκρασια 30 και πανω βαθμους το κοντρα πλακε παιρνει φωτια μελιγοτερο καταλυτη στεγνωνει πιο αργα αλλα προλαβενεις να το δουλεψεις πιο ευκολα
|
||||
|
||||
Παράθεση:
στο κοντρα πλακε ανεβαζει τοσο πολυ??? δεν το ηξερα... οποτε αυριο παω να παρω και το σιδερενιο ρολουδακι να μην παιδευομαι...
|
||||
|
||||
στο κοντρα πλακε ανεβαζει τοσο πολυ??? δεν το ηξερα...
το καλοκαιρι εκανα μια κατασκευη στα στεγανα ενος σκαφους και εχτισα με κοντρα πλακε ενω το ηξερα εριξα περισσοτερο καταλυτη για να στεγνωσει γρηγορα στο 10λεπτο αρχισε και εβγαζε καπνους απλος βουλωνα τις τρυπες που εβγαινε ο καπνος με υγρο πολυεστερα
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ασχολεισαι με τον πολυεστερα η σαν χομπι???
|
||||
|
||||
ασχολουμε με τα πολυεστερικα σκαφοι χρονια λογο δουλειας(σχολη θαλασιων σπορ) τα διορθωνουμε μονοι μας γιατι κοβουν κολ... τα μαστορια
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |