|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
μπραβο του
|
|
||||
|
||||
Δηλαδη υποθετω οτι τοσο καιρο που εκανα αλλαγες χωρις να προσθετω αντιχλωριο 'η/και βακτηρια, απλα συντηρουσα τις κιχλιδες μου, χωρις να τους αναβαθμιζω την ποιοτητα ζωης, σωστα;;;
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Ναι! Προφανως αμελεισα κατι δεδομενο. Δεν ειχα θανατους αλλα μαλλον ετσι εξηγειται η μη αναπαραγωγη, και προφανως με αθε αλλαγη νερου σκοτωνα τα οποια βακτηρια ειχαν αναπτυχθει. Ισως να οφειλεται κ εκει η εξαρση αλγης που ειχα μεχρι χθες!
|
||||
|
||||
Ερωτηση... ποσο καλο ή κακο ειναι οταν τα ψαρακια εχουν την πιο πολυ ωρα τα πτερυγια τους ανεβασμενα;;;
------------------------- Κανεις;;; Καμια πληροφορια;;;
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 11-09-11 στις 23:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
κ
Μαλον καλο ειναι, τορα τι κανανε η αλαγες χορις αντιχλοριο μονο με μετρισις θα το ξερις.Παντος καλο δεν κανανε.Θανατους δεν ειχες αλλα εκανε κακο στον οργανισμο τον ψαριον χορις λογο
|
|
||||
|
||||
Προφανως! Γι'αυτο δεν ειχα κ αναπαραγωγες προφανως! Μια βδομαδα τωρα και με συχνες αλλαγες παντως εχει αλλαξει οψη το ενυδρειο. Και στην αλγη, κ στα φυτα, αλλα βλεπω κ τη συμπεριφορα που γραφω παραπανω!
Υποθετω πως ο χρονος θα δειξει! Δεν ξερω πως την πατησα ετσι κ μου ειχε διαφυγει αυτη η πληροφορια τελειως!
|
||||
|
||||
Κανε αλαγες με αντιχλοριο και αφινε το νερο καπιες ωρες σε βαρελι ,και αργα.πεζι ρολο και ο διακοσμος να ειναι σοστος,εγω εχω το χιμονα αναπαραγογες.
|
|
||||
|
||||
Αυτο κανω! Τι εννοεις ο διακοσμος? ΑΝ εννοεις τη διακοσμηση μεσα, δεν υπαρχει καποιο προβλημα οσον αφορα κρυψωνες, αλγη στους βραχους, κλπ.
Απλα τωρα περιμενω να δω αποτελεσματα. Η προτελευταια αλλαγη που εκανα ηταν πανω απο το 50% του νερου, εβαζα αντιχλωριο κ το ανακατευα καλα στον κουβα πριν το βαλω.
|
||||
|
||||
Μπορώ με μεγαλη μου χαρα να πω΄οτι καταφερα ενα σταθερο 8.2ph στο ενυδρειο μου, και με τη βοηθεια του Ageafix της Api μεσα σε μιαμιση βδομαδα ξεφορτωθηκα οτι πρασινη τριχωειδη αλγη ειχε αποκτησει η χλωριδα κ οι πετρες (αφηνωντας ενα ωραιο σκουρο πρασινο χρωμα πανω τους) κ πλεον βλεπω τα ψαρακια μου ζωηρα κ χαμογελαστα!!!!
|
||||
|
||||
δλδ επρεπε να βαλω επιπλεον την 600αρα αντλια της juwel για να γινει γυαλι ο βυθος;;;;;;;
Παιδια αλλο να σας το λεω κ αλλο να το βλεπετε!!!
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Γιατί ο θερμός φωτισμός;σαν να είναι black water φαίνεται..
|
|
||||
|
||||
Δε μπορουσα να ρυθμισω τον φωτισμο γμτ απο την καμερα!
|
||||
|
||||
Ανανεωμένο με πολλές φωτό!!!
|
||||
|
||||
Καλα ρε...δεν στο ειπαμε οτι με την αλγη δεν θα φενετε το κοκκινο της πετρας και δείχνει πιο ομορφο τωρα.
...Και καλα γεννητουρια... ΥΓ. Τα ψαρια σου δειχνουν υγιέστατα... |
|
||||
|
||||
Ναι ρε συ!!!
Ευχαριστω για κατα καλα σου λογια!! Στις φωτο 8 κ 10 διακρινεις οπως κ εγω μπουκωμα ή ειναι η ιδεα μου;;; Αν ειναι οντως, θα περιμενω με το καλο μικρα απο δυο λαμπιντουδες!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Και δεν θα αργισει... |
|
||||
|
||||
εγω εχω μια απορια .
Πως και καταφερνεται και σας μενουν Valisneries . Εγω εβαλα μια ριζα μεσα και σε 5 μερες μου το ειχα φαει το φυτο |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
θες κι αλλα? |
|
||||
|
||||
Δε μου τις εχουν καν αγγιξει!!! Καμια φορα μπορει να τις πλακωνει λιγο η αμμος απο τα σκαψιματα τους αλλα μεχρι εκει!!!
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Εμενα ο προβληματισμός μου ειναι οτι δεν ειδα πουθενα λακκούβες και σκαψίματα...ειναι μια απο της αγαπημένες ασχολίες ακι ειδικά των caeruleus.
Κατα τα αλλα μια χαρα...και υγειεστατα... |
|
||||
|
||||
Παραδοξως υπαρχουν αλλα δε φαινονται φιλαρακι!
Τις κανουν κατω απο τις πετρες... Τι να σου πω τωρα...
|
|||
|
|||
Σε μενα εχουν κανει εργοταξιο....παρα πολλες λακουβες....σαν μετροποντικες!
|
|
||||
|
||||
Καλα ειστε τοτε...
|
|
||||
|
||||
Καλησπερα!! εντελη τι εγιναν τα αλλα ψαρακια? φανηκαν?
|
||||
|
||||
ρε παιδια ουτε και μενα κανουν λακουβες τα δικα μου γιατι???μηπως παιζει ρολο η ιλικια???
|
|||
|
|||
Γιατι δεν ειναι ενηλικα τα δικα σου?
|
|
||||
|
||||
Τα άλλα;;;
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και το malawi μου! | demka27 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 26-04-09 16:04 |
malawi for ever | chris7gtir | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 08-01-09 21:29 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
RIO-240 Malawi | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 04-05-08 22:52 |