|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
τι θελει να πει ο ποιητης?????
|
|
||||
|
||||
ααααααααααααχχχχχ...! μου θύμισε ένα βούρκο που είχαμε στην πατρίδα μου... μόνο τα μπακακάκια λείπουν!!!
|
||||
|
||||
Κακε αποστολη.
Μονο απο κοντα πιστευω μπορει να εκτιμηθει σωστα αυτο το ενυδρειο οι φωτογραφιες το αδικουν, τα βιντεο παραπλανουν. Το ζουζουνιδιο τελικα πηγε απο εκει να το δει?!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
Πηγε πηγε.
Ειχαμε και την κουβεντα αυτη με τον Αποστολη και αλλους στον Συλλογο προχτες (και κατι παρομοιο προσπαθω να συζητησω εδω http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=12318 ). Εχω ξαναπει οτι εμενα μου αρεσει απο καθε αποψη το ενυδρειο του jojo (ισως η επιλογη μου στα ψαρια να ηταν διαφορετικη). Βουρκο ΔΕΝ θυμιζει, μιας και το νερο ειναι κρυσταλλο. Μας ενοχλει που σε πολλα σημεια στο βυθο εχει μαζεψει μουργα? Μα ετσι ειναι και στις περισσοτερες περιπτωσεις στο φυσικο περιβαλλον (εκτος πολυ γρηγορων νερων). Μας ενοχλει που τα φυτα δεν ειναι σε ωραια μπουκετακια στημενα οπως τα θελουμε? Σπανια θα τα βρουμε ετσι στη φυση. Χωρις να θελω να θιξω τους λατρεις των ολλανδικων, ιαπωνικων κλπ φυτεμενων (ημουν επι χρονια ενας απο αυτους κι εγω και με ... ευσημα), μια τετοια εικονα δεν την βλεπουμε στη φυση. Απο αυτη την αποψη, το ενυδρειο του jojo πλησιαζει πολυ περισσοτερο και αισθητικα, αυτο που υποστηριζουμε και σαν κανονα σαν σωστοι χομπιστες, δηλαδη την οσο πλησιεστερα γινεται αποδοση ενος βιοτοπου. |
|
||||
|
||||
Συμφωνω με τον Τολη.
Ομως αυτος ειναι ο λογος που θελω μια μακρινη φωτογραφια του ενυδρειου για να το δω μεσα στο χωρο πως ειναι. Πιστευω ειναι ενα πολυ φυσικο ενυδρειο, αν οχι βιοτοπικο, ανηκει στην κατηγορια natural που λενε στο εξωτερικο, αφηνεις τα φυτα ελευθερα και αποφασιζουν αυτα πως θα εξελιχθουν.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Συμφωνώ κι εγώ ότι τα καλόστημένα ενυδρεία δεν ειναι ρεαλιστικά και προσώπικά δεν μου αρέσουν.
Το ενυδρείο του jojo είναι μαγευτίκό γιατί είναι σαν ποταμι λες και κάνεις βουτιά. Τα ψαράκια του θα πρέπει να είναι πραγματικά ευτυχισμένα!!!
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
Διαβάζω διαβάζω διαβάζω και απλά σκέφτομαι ! ! !
Τι να πώ εγώ γι'αυτή τη κατασκευή!!! Είναι πανέμορφο. Πολλά μπράβο...... Εύχομαι απλά να τα καταφέρω και εγώ με την κατασκευή μου!!! (η οποία είναι σαφώς μικρότερη ) Και πάλι μπράβο.. |
|
||||
|
||||
Φρεσκιεεεεες.......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jojo : 22-06-06 στις 14:09 |
|
||||
|
||||
ΜΠΡΑΒΟ RE JOJO...."ψαρωτικό" το ενυδρείο σου
|
|
||||
|
||||
http://www.esnips.com/web/3500laquarium 60 σημερινες φωτος http://s28.photobucket.com/albums/c232/aquajo/ 6 χθεσινα βιντεο mikenuke΄¨ Συμφωνω με τον Τολη.
Ομως αυτος ειναι ο λογος που θελω μια μακρινη φωτογραφια του ενυδρειου για να το δω μεσα στο χωρο πως ειναι........................ Σε καλυπτω??? |
|
||||
|
||||
εγω πιστευω οτι η ομορφια και η ηρεμια αυτου του ενυδρειου οφειλεται στην φυσικοτητα του που για μενα ειναι απιθανα δυσκολο να την πετυχει καποιος αλλος εκτος της φυσης.....Η αρμονια ενος φυσικου τοπιου ειναι εργο χιλιετιων οπου καθετι εχει το λογο υπαρξης του πραγμα δυσκολο να το καταφερει τεχνητα ενας βραχυβιος ανθρωπος ..... Νομιζω οτι το συγκεκριμενο ενυδρειο θα πρεπει να κατεβει σε διαγωνισμους ωστε να το χαρουν και αλλοι χομπιστες.....Σε ολο τον κοσμο....
|
||||
|
||||
...
ουδεν σχολιο .........ΓΕΝΙΚΩΣ!!!
ο αρμοδιος γνωριζει. |
|
||||
|
||||
εκατσα και γω διαβασα ξαναδιαβασα ξανα και ξανα οτι και να πω ειναι λιγο για την δουλεια αυτου του ανθρωπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ενα μεγαλο μπραβο και παλι μπραβο..........................ειναι κατι που θελω να το κανω οταν και αν εχω ξεχωριστο χωρο για ενυδρεια.......(ηδη εχω δυο συμβατικα)....και δεν χωραει αλλο............αν θελεις φυσικα πες για την δημιουργια τραγανας και τις μετα απαιτησεις της.......παλι μπραβο.......
|
|
||||
|
||||
............αν θελεις φυσικα πες για την δημιουργια τραγανας και τις μετα απαιτησεις της.................................Τι θα ηθελες να μαθεις για την τραγανα?.....δεν εκανα και τιποτα σπουδαιο,το μονο δυσκολο ηταν να την μαζεψω,μου πηρε 2 χρονια για να βρω οση χρειαζομουν[30 σακκια απο μπαζα],κατα τα αλλα δεν ειναι τιποτα,εκανα μια βαση απο αφρο πολυουρεθανης και εχτισα πανω της την τραγανα ,πετρα πετρα.Για το χτισιμο χρησιμοποιησα εποξειδικη κολλα πλακιδιων πισινας , μη τοξικη , multifill epoxy,εχει λιγο κατω απο 30 ευρα το 5κιλο[χρειαστηκα 15χ5κιλα] ,................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .............οσο για τις απαιτησεις της,δεν καταλαβα τι θελεις να μαθεις......τι απαιτησεις να εχει μια πετρα????????????να την βλεπει ο ηλιος????.............σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια,.....ολους.
|
|
||||
|
||||
Μαλλον εχω καλυφθει.
Για διαγωνισμο ομως δεν θα μπορεσετε να κατεβειτε, μεχρι στιγμης δεν εχω δει καμια φωτογραφια που να μπορει να μπει στο διαγωνισμο και να μπορεσουν να κρινουν οι κριτες. Αμα καταφερετε και βγαλετε φωτογραφιες τοτε σιγουρα θα μπορουσε να παρει και πρωτη θεση στην κατηγορια βιοτοπος.
|
||||
|
||||
Δεν εχω προθεση να παρω μερος σε κανενα διαγωνισμο,ποιος ειπε κατι τετοιο?επισης..γιατι ο πληθυντικος ξαφνικα?.
|
|
||||
|
||||
Φωτογραφίες...
Εγώ θα προτείνω μια αρλούμπα και άμα νομίζεις, σκέψου το...
Βλέποντας το ενυδρείο σου, σκεφτόμουν ότι αν είχα εγώ κάτι παρόμοιο, θα το φωτογράφιζα/κινηματογραφούσα με τον εξής τρόπο: Εχω δει τηλεκατευθυνόμενο υποβρυχιάκι στη λιμνούλα του Κήπου της Αθήνας. Αν προσαρμόσεις τώρα, σε κάτι τέτοιο μια μικρή αδιάβροχη μηχανή λήψης και κινόντας το αργά μέσα στο νερό με πολύ μικρή ταχύτητα, θα πάρεις φοβερές φωτογραφίες.... Ή κάπως έτσι τέλως πάντων. Δες γενικά το ενδεχόμενο να κάνεις λήψεις από μέσα. Λόγω όγκου, νομίζω ότι γίνεται... με κάποιο τρόπο...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
εεε πινουνν και κανα ποτακι παραπανω.............ααα αμα ειναι ετσι ...και εγω μεσα.
|
|
||||
|
||||
Πλυθηντικος...εχω την εντυπωση τοσο καιρο οτι εισαι παντρεμενος και συμμετεχει και η γυναικα σου στο χομπι σου. Εξαλλου ειναι γνωστο σε αλλους οτι ειμαι ευγενικος και σεβομαι τους φιλους μου!
Εσυ δεν ειπες τιποτα για διαγωνισμο, αλλα εμεις σε προτρεπουμαι να παρεις μερος, και γι' αυτο σε (σας) συμβουλευω με τετοια κατευθυνση!
|
||||
|
||||
εχω την εντυπωση τοσο καιρο οτι εισαι παντρεμενος και συμμετεχει και η γυναικα σου στο χομπι ................μπααααα ,ειμαι μικρος ακομα για παντριες ...Εσυ δεν ειπες τιποτα για διαγωνισμο, αλλα εμεις σε προτρεπουμαι να παρεις μερος,............................................ ...........και παλι μπααααα,δεν βρισκω κανενα λογο να μπω σε αυτη τη διαδικασια.[ξαναγυρισετο στον ενικο γιατι με κανεις και αισθανομαι μεγαλος]
|
|
||||
|
||||
Λοιπόν, όσο το βλέπω τόσο περισσότερο το ερωτεύομαι το ενυδρείο σου!!!
Πως θα γίνει να το δούμε από κοντά όσοι ενδιαφερόμαστε;;;;;; |
|
||||
|
||||
Πρόταση...
Να 'ρθούμε να βάλουμε ένα χεράκι να το... μεταφέρουμε στο σύλλογο (!) ώστε να το χαιρόμαστε όλοι..?
|
||||
|
||||
Καλα μη φανταστεις οτι ειναι κανα δυσκολο πραγμα να πας στο διαγωνισμο.Ας ερθει η ωρα των συμμετοχων και θα σε ψησουμε!
|
||||
|
||||
Με μία λέξη τέλειο, λες και έγινε από τη φύση
Μπράβο και πάλι μπράβο. |
|
||||
|
||||
θα ηθελα ομως,να γνωριζετε ολοι,οτι,πραγματικα το αδικουν πολυ και οι φωτογραφιες αλλα και τα βιντεος,ειμαι πραγματικα και εγω ερωτευμενος μαζι του....ειναι σαν μια τρυπα στο σπιτι προς τη φυση η κατι τετοιο .........
|
|
||||
|
||||
Για να μην πω χιλιαδες,εκατονταδες ομως σιγουρα,γεμισαν τον τοπο,λες και το ειχαν προσχεδιασει,γεννουν ολα μαζι .Καθε γωνια και ενα ..συννεφακι.Απορω ..ποσα μπορουν να ζησουν απο αυτα.Μπορω να διακρινω γεννες απο Puntius tetrazona , Rasbora espei και παρα πολλα Zebra Danio.Την κατασταση θα αυτοδιαχειριστουν οι ενοικοι.
|
|
||||
|
||||
ψωνιοοοο..γουσταρω,και φανταζομαι το θεαμα...μπραβο συναδελφε..να σου ζησουν.....
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
απλα καταπληκτικο. τα λογια ειναι λιγα. οτι και να πω θα ειναι λιγο! congrats! θελω να το δω απο κοντα (να κανονισουμε εκδρομη αμα ειναι :P )
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 λιτρα με μονομαχους. | Isidoros | Bettas | 3 | 12-01-06 19:21 |
3500 λιτρα .......επιτελους......ετοιμο. | jojo | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-12-05 22:47 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |
ΕΤΟΙΜΑΖΩ 520 ΛΙΤΡΑ! | Tolis | Malawi | 74 | 06-10-04 16:55 |
Δισκοι σε 200 λιτρα? | newfish | Δίσκοι | 0 | 18-12-02 18:26 |