|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Ενυδρειο Γοβιων - Gobies aquarium
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 125 μηκος 40 υψος 20 πλατος Όγκος: 100 λιτρα Κατηγορία: Κοινωνικο Φυτά: Cryptocoryne wendtii 'Red' ,Microsorium pteropus mini,ranunculus papulentus,cryptocoryne pygmaea,bolbitis heteroclita Ψάρια / ¶λλα είδη: 10 x Rhinogobius rubromaculatus wild, 6 x Mugilobius Rexi wild, 7 x Stiphodon Semoni wild, 6 x Brachygobius Doriae 1 x sicyopterus sp. Indonesia, μαζι τους φιλοξενουνται και 10 Melanotaenia Utcheensis Διακοσμητικά υλικά: Μαυρο ηφαιστιακο χαλικι,Βοτσαλα μη ασβεστολιθικα,redmoor woods. Φόντο: Φωτισμός: 1 x t8 54w JBL Daylight Διάρκεια φωτισμού: 7 ωρες Φιλτράρισμα: Eheim pro 2224 Θερμοστάτης: 100 watt Λίπανση: 1 φορα στις 15 ημερες Γενικο λιπασμα,1 φορα την εβδομαδα Excel Παροχή CO2: Παράμετροι pH: 7.3 Γενική σκληρότητα (GH): 15 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 5-10 Αλλαγές νερού: εβδομαδιαια 40% Θερμοκρασία: 24.5 ¶λλες πληροφορίες: Το ενυδρειο και το στησιμο του εγινε για να φιλοξενησει μικρους γοβιους,γι αυτο και τα βοτσαλα και τα μπλεγμενα ξυλα,οι γοβιοι αρέσκονται να κανουν τις φωλιες τους κατω απο αυτα σκαβοντας στο χαλικι. Η συγκατηκοιση των ειδων ειναι υποδειγματικη,οι μονοι "τσαμπουκαδες" ειναι οι Rexi αλλα στα 125 εκατοστα μηκους εχουν βρει τον χωρο τους πλεον και δεν ενοχλουν ιδιαιτερα. Οι Μελανοταινιες μπηκαν για να εχω και καποια κινηση στην μεσαια και ανω ζωνη του ενυδρειου. Τα λιτρα ειναι οριακα για ολα αυτα τα ψαρια,το μεγαλο μηκος του ενυδρειου και το στησιμο του ομως το κανει καταλληλο. Το ενυδρειο αν και τρεχει ηδη 4 μηνες δειχνει νεοστημενο διοτι τα stiphodon γυαλιζουν τις πετρες και o sicyopterus τα ξυλα... Φωτογραφία: Rhinogobius rublomaculatus male Mugilogobius Rexi Stiphodon semoni male Stiphodon semoni female Brachugobius Doriae sicyopterus sp. Indonesia Melanotaenia Utcheensis
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 18-02-14 στις 01:44 |
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο,να το χαιρεσαι.
|
|||
|
|||
Super!!!!!
|
|
||||
|
||||
Το ενυδρείο πανέμορφο και τα ψάρια άκρως ενδιαφέροντα. Μπράβο Δημήτρη.
|
|
||||
|
||||
Πάλι κάτι ιδιαίτερο και όμορφο έφτιαξες ρε φίλε!!
|
|
||||
|
||||
Πρωτότυπο και όμορφο !!! Αυτά τα ψάρια απο που τα βρίσκεις ?
|
|
||||
|
||||
Οκ απαιχτο το ενυδρειο.Συγχαρητηρια και απο μενα.Θα συμφωνησω για τα stiphodon οτι ειναι πληρως ερωτευσιμα.Οταν τα εδωσα το εκανα με κρυα καρδια και ακομα τα σκεφτομαι να πω την αληθεια.Να εισαι καλα να μας παρουσιαζεις παντα τετοια ενυδρεια
|
|
||||
|
||||
οτι ενυδρειο μας εχεις παρουσιασει ειναι εργο τεχνης.. απιστευτα χρωματα και φοβεροι οι κατοικοι!
|
|
||||
|
||||
Ο dimis1978 αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως είναι μαιτρ στο είδος του
|
||||
|
||||
πανεμορφο ενυδρείο
ψαρια ψαγμένα ενα-ενα εκμετάλλευση και του τελευταίου διαθέσιμου εκατοστού στο σπίτι. η επιτομή του χομπίστα. |
|
||||
|
||||
Πολυ ωραίο έγινε..
Το χαλικάκι μηπως ειναι βαμμένο? Σαν πολυ να γυαλίζει. |
|
|||
|
|||
πα πα πα τρέλα είναι ενυδρείο
|
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια φίλε μου! Πολύ όμορφο! Τις φωτογραφίες με τι μηχανή της έχεις τραβήξει?
|
|
|||
|
|||
Εξαιρετικό αποτέλεσμα. Πολύ όμορφο ενυδρείο με ιδιαίτερη ψαροσύνθεση.
|
|
||||
|
||||
Θελουμε κι αλλες μουρακλες
|
|
||||
|
||||
με αριστα το 10
με αριστα το 10 παιρνεις 11!!!!!!!!!!οτι καλυτερο εχω δει!
|
|||
|
|||
Φοβερές φωτογραφίες!
|
|
||||
|
||||
Φοβερο!!!
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιο!
Μαρεσει το στησιμο που εχεις κανει και παντα βγαζεις φανταστικες φωτογραφιες.
|
||||
|
||||
Έξαίρετο ενυδρείο και τρομερά μούτρα αυτά τα ψαράκια...δε τα γνώριζα και χαίρομαι που με έβαλες στην τσίτα να τα μάθωμπράβο μάγκα
|
|
||||
|
||||
να τα χαίρεσαι
|
|
||||
|
||||
Από τις πιο, αν όχι η πιο, ενδιαφέρουσα ιδέα σε ψαροσύνθεση που έχω δει στο blog. Ακόμα και το aquascape πρωτότυπο, αν δεν είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθούν κρυψώνες και "βασίλεια" προς κυριαρχία του κάθε γοβιού εγώ δε θα το άλλαζα. Και σκέψου ότι στο λέει άρρωστος με τα φυτά!
|
|
||||
|
||||
απο τα ποιο ιδιεταιρα ενυδρεια,απο υλικα μεσα στο ενυδρειο,και ιδιεταιρα ψαρια.ενα μεγαλω μπραβο στο τελικο αποτελεσμα
|
||||
|
||||
Καλημερα στην παρέα. Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου.Θα μπορούσα να φτιάξω κάτι παρόμοιο σε 90αρι?Τωρα εχω 1 χαρεμι πλατυ και φυτά βαλλισνεριες.Θα βρω ευκολα στα πετ αυτα τα είδη γοβιων?
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
Δεν άργησα ε…
|
||||
|
||||
μπααα
|
|
||||
|
||||
Μπαααααα...........μην ξεχνάμε ότι περάσαμε και καραντίνες!!!!!
|
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφα τα goby! Κριμα που δεν τα βλεπω διαθεσιμα στα μαγαζια θα ηθελα να βαλω και εγω!
|