|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Mε τα πλαστικα τα δεματικα που φαινονται σε αυτην την φωτο να φανταστω οτι ειχες στερεωσει την fissidens?
|
||||
|
||||
Eυχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα καλά σας λόγια!!
Σάββα αυτό το ενυδρείο το αγαπώ ιδιαίτερα, γιατι έχουν συμβάλει : ο Γιάννης (tsala) κατασκευη του ενυδρείου εσυ με την υπέροχη moss να ναι καλά και ο raven , ο φίλος μου ο Γιάννης (odin 79) με τα φυτά του ο Γιώργος (GN_AZ) έφερε το ενυδρείο σπίτι μου Οπότε καταλαβαίνεις το αγαπώ ιδιαίτερα !!! Τα tyre up δενουν άλλα κλαδάκια για το scape (o θεός να το κάνει) και τις ανούμπιες, γιατι είμαι τεμπέλα και δεν είχα μπετονιά !! Η moss είναι δεμένη με ελάχιστη μπετονιά τωρα εχει ριζώσει μέσα στο ξύλο. Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον .
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 26-01-17 στις 19:48 |
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφο Αρτεμισία. Να το χαίρεσαι.
Τελικά τι moss είναι ; Y.Γ άραγε θα το φτάσω και εγώ σε τέτοιο επίπεδο το νέο μου γαριδόσπιτο; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 26-01-17 στις 19:48 |
|
||||
|
||||
fissidens fontanus:
https://www.google.gr/search?q=fissi...O8KGmTGjgcM%3A Aρχικα μου την ειχαν δωσει για fissidens splachnobryoides, αλλα μαλλον fontanus ειναι.
|
|||
|
|||
Αρτεμισία, μπορείς να δώσεις κάποιες τεχνικές πληροφορίες (φωτισμός, υπόστρωμα, λίπανση...) για το ενυδρείο;
|
|
||||
|
||||
Με μεγάλη μου χαρά Υπόστρωμα seachem flourite (η σακούλα με την Ανούμπια απο έξω) υπήρχε σε άλλο ενυδρείο για 2 χρόνια .... και για να το χρησιμοποιήσω στις γαρίδες και να είμαι σίγουρη το έβρασα
Λίπανση : Τι ειναι αυτό ??? χαχαχαχαχαχαχα ποτέ και τίποτα!! με caridina Φωτισμός : Denerle nano light 9 watt και μια μικρή Κινεζια με 9 led απο ebay που μου χάρισε ο φίλος μου ο Γιάννης . Νερό : 100% Α/Ο με mineral salt Bee shrimp GH+ . TDS: 135 NO3:0 NO2:0 GH:6 KH:0-1 PH:6 Θερμοκρασία :20 Αλλαγές νερού : Κάθε βδομάδα 30%-50% γιατι είναι 45 λίτρα με το ζόρι
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστω Σάββα
|
||||
|
||||
Έχουμε νέες γαρίδες Black panda, black pinto multistrype, black zebra pinto, blue shadow panta και blue bolt
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίες και σπάνιες ποικιλίες! Να τις χαίρεσαι!!!!
|
|||
|
|||
Εκτός από νεράιδα της λίμνης έχεις εξελιχτεί και σε γαριδομάνα.
Μπράβο Αρτεμησία! Πολύ όμορφες και σπάνιες. |
|
||||
|
||||
Καλά εσύ δεν παίζεσαι
Πανέμορφες οι γαριδούλες σου, αλλά και σπάνιες και ξεχωριστές
|
|||
|
|||
Έχεις βαλθεί να μας τρελάνειςςςςςς....!!!!!!!!!!
Τρομερά τα νέα σου αποκτήματα....!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Πανέμορφες οι γαριδουλες σου.
|
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστω πολύ Κωνσταντίνε
Τόλη "Γαριδομάνα" με τρέλα Τάκη μου σε ευχαριστω πολύ Θοδωρή "Παρακάλα" να πάνε καλά γιατι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναβρώ. Να μπορέσω να δώσω και σε άλλους Μπάμπη σε ευχαριστω.
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφες γαρίδες!!! Μπράβο Αρτεμησία
Αν κατάλαβα καλά τα έχεις όλα στο ίδιο ενυδρείο; Δεν θα γίνει ένας μικρός χαμός με τα χρώματα στα μικρά που θα βγουν;
|
|||
|
|||
Είναι φοβερές και σπάνιες Αρτεμισία να τις χαίρεσαι νομίζω όμως ότι χρειάζεσαι
και άλλο ενυδρείο γιατί ιβριδιζουν και θα γίνει χαμός. |
|
||||
|
||||
Eυχαριστω πολύ Γιάννη όλες είναι Caridina cantonensis και όλες έχουν αντι για λευκό μπλέ, όπως οι blue bolt .
Θοδωρή σε ευχαριστω δεν υπαρχει θεμα υβριδισμού σε αυτες, απο όσο ξέρω τουλάχιστον, απο το εξωτερικό που τις πήρα . Υπάρχει και άλλο ενυδρείο θα γίνει διαχωρισμός απλά δεν έχει στρωσει ο βυθός ακόμα ωστε να το ρισκάρω
|
||||
|
||||
Τι γαρίδια τρομερά είναι αυτά?!
Φτου φτου φτου, πολλούς απογόνους εύχομαι! Απο που τις παρήγγειλες αν επιτρέπεται? Έφτασαν όλες σώες?
|
|||
|
|||
[/I]Θοδωρή σε ευχαριστω δεν υπαρχει θεμα υβριδισμού σε αυτες, απο όσο ξέρω τουλάχιστον, απο το εξωτερικό που τις πήρα .
Υπάρχει και άλλο ενυδρείο θα γίνει διαχωρισμός απλά δεν έχει στρωσει ο βυθός ακόμα ωστε να το ρισκάρω [/QUOTE] Πολλή ωραία γιατί είναι κρίμα τέτοιες γαρίδες να χαλάσει το χρώμα τους, από Γερμανία τις πήρες? |
|
||||
|
||||
Aπο εδω τις πήρα https://www.shrimpcorner.co.uk/ ήρθαμε όοολοι μαζί μετά απο 6 μέρες .
Ευχαριστω πολύ More 2 να είσαι καλά
|
||||
|
||||
Μια χαρά σε 6 μέρες δεν μάσησαν μια!
Τσουχτερές τιμές αλλά άψογες γαρίδες..
|
||||
|
||||
Αρτεμησία είναι το ίδιο είδος οπότε εξ ορισμού, ναι, δεν υπάρχει υβριδισμός κατά την αναπαραγωγή μεταξύ τους. Θα αναπαράγονται μεταξύ τους και θα σου δίνουν Caridina cantonensis αλλά τα χρώματα θα μπερδευτούν στα μικρά και δεν θα είναι το ίδιο grade με τους γονείς.Αν θέλεις να αναπαράγεις τα ίδια σχέδια - χρώματα με τους γονείς θα πρέπει να απομονώσεις ανά grade.
|
||||
|
||||
Γιάννη σε ευχαριστω ακόμα είναι μικρές (ευτυχώς) έχω λίγο χρόνο για να τις χωρίσω .
|
||||
|
||||
Έχω και τα πρώτα μικρά από τις Blue shadow panda
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίες Αρτεμησία! Έντονα χρώματα από μωρά!
Με το καλό να γεμίσει το ενυδρείο με κάθε τύπο σχεδίων blue bolt!!!!
|
||||
|
||||
να σου ζησουν!
|
|
||||
|
||||
Κουκλια Αρτεμησια!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Ομορφιες Αρτεμης!
|
||||
|
||||
Eυχαριστω πολύ παιδιά !!! Άντε να τις πολλαπλασιάζω να έχουμε και στην Ελλάδα
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aναγνωριση γαριδας (Caridina cf. propinqua "Orange") | klipitiklopos | Γαρίδες του γένους Caridina | 13 | 10-10-12 23:46 |
Caridina cf. cantonensis sp. "Tiger" | AQUA PURA | Γαρίδες του γένους Caridina | 11 | 19-04-12 20:11 |
Αναπαραγωγη Caridina sp. "Malaya" | mixalis p | Γαρίδες του γένους Caridina | 21 | 05-02-12 14:00 |
Bee shrimp - Caridina cantonensis "Bee" | ARIS1983 | Γαρίδες του γένους Caridina | 6 | 11-01-11 03:55 |