|
||||
|
||||
μου δινει ενα αισθημα ανασφαλειας το στησιμο.
σιγουρα μπορεις και καλυτερα γιωργη. δε φωναζεις τον γνωστο κουρου,εεεεε,γκουρου ηθελα να πω να σε βοηθησει..? |
|
|||
|
|||
Είναι όμορφο το στήσιμο και "περίεργο" και μπορείς να τοποθετήσεις και κοράλλια.
Βέβαια το θέμα της ευστάθιας είναι μεγάλο...
|
||||
|
||||
ρε φιλε 3 ωρες εφαγα χτες γι αυτο.......
σταθερο ειναι παντως. τουβλο (χα χα) εχει και αρκετες τρυπες μεσα για να περνουν τα ψαρακια. δε βαζω ξανα χερι μεσα τετοια ταλεπωρια ο βραχος δεν ειδε ουτε οταν τον εβγαζαν απο την ινδονησια.
|
|||
|
|||
Έτσι είναι αυτά τα πράγματα...
|
||||
|
||||
μερικες αλαγες
σκιμερ tmc600 προηγουμενο ηταν το ρεμορα.ανθρακας+αντιφωσφορος μεσα σε εσωτ φιλτρο στο σαμπ.
kh-8 αμονιες νιτρικα ολα μηδεν. αλγη πρασινη αρκετη 1τανκ 1γκραμα 1κλοουν 1φαιερφις 3χρομις 1γκομπυ 1γαριδα 1μανιταρι 1 εφυλια 1ρεκορδεα
|
||||
|
||||
Καποιος εβγαλες λιγο αλγη !!!
Βγαλε οση μπορεις με το χερι και περιμενε. Αν μπορουσες να βρεις κανα tangακι ή κανα foxface να σου δανεισουν για λιγο ...
|
||||
|
||||
λοιπον μετα την εισβολη των 4 τουρμπο σνειλ αλαξαν πολα πραγματα.(προς το καλυτερο ε?)
επισης εβαλα 2γαριδες μια κλινερ και μια τσερυ και εναν μικρο κοκινοπο αστακο και μερικα lps μετρησεις ca 420 mg 1280 sal 1024 ph8.1 kh-8 αμωνια δεν μετρησα νιτρικα φοσφορικα μηδεν επισης σε 2 μηνες λειτουργιας δεν εχω κανει αλαγη νερου. να και φωτο
|
||||
|
||||
Τα καλά πρώτα
Μετρήσεις μια χαρά (μετρα που και που και την αμμωνία) Απο άλγη πας πολύ καλά! Πάμε στα άλλααααα! Η cherry τι γαρίδα είναι?? Δές εδώ μήπως την βρείς http://www.liveaquaria.com/product/a....cfm?c=497+525 όπως επίσης και τον αστερία http://www.liveaquaria.com/product/a....cfm?c=497+528 ώστε να είμαστε σίγουροι οτι είναι safe
|
||||
|
||||
Ωωωωωπ σορρυ!Αντί για αστακό εγώ διάβασα αστερία
|
||||
|
||||
μα εχω και αστερια!!!!!
αν δεις κατω αριστερα......φαινεται κατι πορτοκαλι και λεω που τον ειδε???
|
||||
|
||||
Για δες λίγο και πές τι πλασματάκια είναι!
|
||||
|
||||
Alan και κάτι άλλο ....... προγραμμάτισε και καμία αλλαγή νερού!!Μόνο καλό θα κάνει
|
||||
|
||||
ο αστεριας ειναι αυτος http://www.liveaquaria.com/product/p...581&pcatid=581
και η γαριδα αυτη http://www.liveaquaria.com/product/p...697&pcatid=697
|
||||
|
||||
Ωραία και τα δύο!!!
Όσον αφορά τον αστερία , πολύ φοβάμαι πως δεν θα σου ζήσει για πού καθώς το ενυδρείο σου είναι "φρέσκο" και δεν έχει τροφή για αστερία Όσον αφορά την γαρίδα , τσέρυ σου την είπε ο πετσοπάς? Debelius απο εδώ και πέρα θα την λές! Καλό θα ήταν να έπαιρνες ή 2 cleaner ή 2 Debelius αφού εύκολα γίνονται ζευγάρι και μπορείς ευκολα να πάρεις γέννα (άσχετα αν δύσκολα την κρατάς) Σε κάθε περίπτωση να σου ζήσουν!!!
|
||||
|
||||
Ωραιος ο Γιώργος!!!!!!
Καλα πας!!! Ομορφο αποτελεσμα για τοσο λίγο χρονικό διάστημα... Απο ψάρια καλα εισαι μην βαλεις αλλα... Αντε κανενα gobie να ανακατεβει λιγο την αμμο. |
|
||||
|
||||
α μια και το εφερε η κουβεντα, εβαλα ενα γκομπυ αλλα το εχω χασει.
δεν το εχω δει για 8 μερες. λετε να ανεχωρισε για αλλο κοσμο?
|
||||
|
||||
ποιο εβαλες?
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
παιδια προβλημα!!!!!!πριν 8-10μερες ειχα ριξει (τελικα πολυ) μαγνησιο.
τωρα μετρησα μαγνησιο και εχει καρφωσει στο 1440 τι κανουμε?
|
|||
|
|||
....μηπως καμια αλλαγη?
|
||||
|
||||
Τιποτα απολυτως Γιωρη!
Εγω ειχα 1500 τον περισσοτερο καιρο χωρις να ριχνω τιποτα. Αστο να πεσει μονο του.
|
||||
|
||||
ρε παιδια να ρωτησω κατι ακομη, πολες φορες τωρα τελευταια ακουω στο ενυδρειο χτυπηματα σαν να χτυπα καποιος το τζαμι με σφυρακι.
τι μπορει να ειναι???????
|
|||
|
|||
Απ' ότι έχω διαβάσει, mantis (??)
|
|
||||
|
||||
κατι τετοιο φοβαμαι και εγω
να πω επισης οτι ενω ολες οι μετρισεις ειναι αψογες χανονται ξαφνικα ψαρια. τα μικρα σε μεγεθος δεν τα βλεπω καθολου ομως το μπλου τανκ το οποιο ηταν πιο μεγαλο 5cm ενω ηταν πολυ καλα ξαφνικα το βρηκα νεκρο. υπαρχει περιπτωση να τα σκοτωνει αυτη η γαριδα? και πως ειναι η οψη της?εχουμε κανα λινκ? και το ποιο συμαντικο πως την βγαζουμε??????????? να και μια φωτο με το μακαριτη μπλου τανκ βρηκα αυτες http://www.liveaquaria.com/product/p...02&pcatid=1702 http://www.liveaquaria.com/product/p...81&pcatid=2281 να υπαρχουν και αλλα ειδη?
|
|||
|
|||
...τελικα τι εγινε ,βρεθηκε ο ενοχος?
|
||||
|
||||
οχι ακομη.
καθε βραδυ λεω θα βαλω παγιδα αλλα ολο το αναβαλω. παντως το τικ τικ ακουγεται. ιδιαιτερα οταν ριχνω τροφη
|
||||
|
||||
Τελικά δεν μαθαμε ποτέ τι εγινε με αυτή την mantis???
Χθές έβαλα και εγώ L.R. στο ενυδρείο πρόλαβα δυο mantis όσο ξέπλενα το βράχο πριν τον τοποθετήσω αλλά εκει που καθόμουν το βράδυ να σου η τρίτη που δεν έφυγε με το ξέπλυμα!!! Τωρά δεν ξέρω δουλευει αυτή η παγίδα ή να βγάλω πάλι όλους τους βράχους? Δεν τον θέλω αυτο τον "δολοφόνο" μέσα στο reefaki μου θέλω ήρεμα πράγματα, οχι να ψάχνω ώς Νικολούλη εξαφανισμένα πλάσματα που κάποτε ζούσαν στο ενυδρείο μου.. |
|
||||
|
||||
εχω ευχαριστα πραγματα.........
απλα εδω και περιπου 3εβδομαδες σταματησε το τικ τικ. τωρα τι επαθε δεν ξερω παντως εγω δεν την ειδα ποτε. μονο την ακουγα. συντομα ομως εχει μετακομιση στα 270 λιτρα
|
||||
|
||||
Αμ έλα που εγώ την είδα κιολάς....
Αυτή η παγιδα με το κομμένο μπουκάλι δούλεψε σε κανέναν??? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κlaz mini reef! | klaz | Nano Reef | 62 | 03-09-07 18:56 |
φωτιστικό για mini reef 120 L | nikman | Φωτισμός | 5 | 12-04-07 16:20 |
Mini reef | deMetrIs | Nano Reef | 28 | 10-12-06 14:35 |
mini reef ή fish only ??? | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 09-12-05 08:55 |
Mini Reef ή Ουτοπία? | medoc30 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 25-11-05 23:42 |