|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απλα εγω δεν ειδα αυτην την οπτικη. Δλδ σαν το οχι αριστερα και δεξια τη λιστα των θεματων που απευθυνεται το οχι. Μου φανηκε ολο σαν μια προταση ------------------------- Παντως το παλιο μπλε μπανερακι που μεταλλασεται η φραση, μ'αρεσει. Εχει γινει κλασσικο. ------------------------- Τα μπανερακια των διαγωνισμων ειναι ωραια. Και τωρα που ζυγιστηκαν στο κεντρο δειχνει πιο ομορφη η σελιδα. Δεξια χωραει νομιζω να μπει το παλιο μπενερακι των παπαγαλοψαρων. Θελει κατα την αποψη μου καλυτερο φοντο (απο αυτο το σκετο ασπρο) και καποιο πιο ομορφο μπανερ για το gab αριστερα. Το παλιο ηταν πιο ωραιο παντως. Απλα σκεψεις μου.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 25-06-16 στις 18:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
γιατί δεν μου το εμφανίζει πλέον το banner ???
φταίει το chrome ή κάτι άλλο ? |
|
||||
|
||||
Μια χαρα φαίνεται το Baner
εχει μπει αυτό
|
|||
|
|||
δεν το βλέπω ούτε "αυτό" Τάκη
------------------------- μάλλον κάτι φταίει σ'εμένα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GN_AZ : 04-07-16 στις 17:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ούτε εγώ το βλέπω!
|
|
||||
|
||||
Με Mozilla φαίνεται κανονικά.
|
|
||||
|
||||
Ουτε με Mozilla φαινεται σε εμενα
ενα λινκ (Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου) φαινεται στη θεση του, που σε παει στην αρχικη
|
||||
|
||||
Με Chrome πράγματι έχει πρόβλημα.
Από mozilla εγώ το βλέπω. Υπομονή, θα το λύσουμε το θέμα |
|
||||
|
||||
Από κινητό μέσω Google δεν φαίνεται.
|
|
||||
|
||||
Με Chrome και mozilla το βλεπω , αλλα οταν κανω log in.
Σαν επισκεπτης βλεπω αυτο που ειπε ο Σπυρος. |
|
||||
|
||||
Με firefox το βλέπω παντου, πάω να δοκιμάσω με crhome χωρίς να κάνω login
|
||||
|
||||
Καλησπέρα Εγω δεν το βλέπω καθόλου απο το πρωί και έχω αλλάξει 3 pc με login και χωρίς , το ίδιο αποτέλεσμα .
|
||||
|
||||
Το βρήκα γιατί δεν το δείχνει
είναι φωτό απο το GAB που αν δεν έχεις κάνει login δεν έχεις δικαιώματα να βλέπεις τις φωτό, άρα δεν βλέπεις και το baner. Nα πούμε του Κώστα να το βάλει αλλού
|
||||
|
||||
Έχει μπει αυτό
Από google chrome κ εγώ |
|
|||
|
|||
Με Chrome είτε κάνεις login είτε όχι δεν παίζει.
|
|
||||
|
||||
Τώρα εδώ το βλέπεις ;
|
|||
|
|||
χαχαχα
τώρα το είδα κ εγώ Τάκη !!! γέμισε η οθόνη |
|
||||
|
||||
παιδιά τώρα είμαι με chrome, πριν κάνω login δεν το έβλεπα, τώρα που έκανα το βλέπω κανονικά
|
||||
|
||||
Γιώργο αυτό το ανέβασα στο δικό μου photobucket βρε, δεν είναι από το GAB
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Εντάξει Τάκη θα το βλέπουμε από εσένα. χαχαχαχαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
χαχαχχα
θα βλέπετε και εμένα όμως
|
||||
|
||||
Παιδιά ούτε εγώ το βλέπω το μπανεράκι, κι εγώ από χρώμη μπαίνω, υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνουμε;
|
||||
|
||||
συνδεδεμενος με chrome στο ταμπλετ,το βλεπω κανονικα.
υ.γ ωραιο ειναι,πολυ ωραιο το φοντο το χαλουσε πολυ. |
|
|||
|
|||
Παιδιά λίγο που το έψαξα να κάνω μια ερώτηση ? Μήπως λέω μήπως, εσείς που το βλέπετε έχετε άλλα δικαιώματα στο Site (και στην σελίδα) και βλέπετε παραπάνω πράγματα από τους υπόλοιπους ?
Γιατί ούτε από Firefox ούτε από Chrome το βλέπω. |
|
||||
|
||||
για οσους δεν το βλεπουνε,μην ανησυχειτε θα φτιαχτει
το κοιτανε τα παληκαρια |
|
||||
|
||||
υπεροχο τακολα τα σπαει το μπλε φοντο!!το θελω σε στικερ!!!!αυριο θα ρωτησω αν μπορω να το κανω στικερ
|
|
||||
|
||||
Το πρόβλημα βρέθηκε νομίζω και οδεύει στη λύση του
Για πείτε τώρα. Όλα εντάξη;
|
||||
|
||||
ναι μια χαρα είναι τωρα!
σούπερ!! |
|
|||
|
|||
Τώρα ναι. Μια χαρά. Θα μάθουμε τι έφταιγε?
Φορτώσατε την παλιά σελίδα? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9 (0 μέλη και 9 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητω βοηθεια για δημιουργια banner | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 125 | 01-12-10 21:54 |
Banner | Θεοδωρος | Greek Aquarist's Boards | 17 | 20-10-07 07:06 |