|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Χρειάζεται ;
|
|
||||
|
||||
Λογικα δεν θα θελει λιγο?
620 λ/ω ονομαστικη ροη εχει. Σε 60 λιτρα βαζουμε το 2211 που εχει 300 λ/ω και ειναι ΟΚ. Εσυ πως τα βλεπεις τα πραγματα?
|
||||
|
||||
Μικρό (ελπίζω προσωρινό) Χρυσοψαράδικο
Εγώ ιδέα δεν εχω για αυτο ρωτάω
Π.χ. Δεν ξέρω αν η πολύ ΡΟΗ κανει κάπου κακό.. οκ θα μειώσω τη ροη και θα κάνω κάνω και κανα έξτρα τεστ να δω πως παει |
|
||||
|
||||
ε, κοψε λιγο , θα χρειαζεται λογικα..
μεχρι 2213 καλα ειναι σε ροη σε 60λιτρο , νομιζω πως θα ειναι δυνατο το 2215.. δεν το εχω δοκιμασει ομως... αν δεν τα ενοχλει στο κολυμπι, αστο. |
|
||||
|
||||
Βασικά δεν βλέπω κάποιο προβλημα κολυμπάνε σε όλο το μήκος του ενυδρείου και έρχονται άνετα προς την επιφάνεια - έξοδο του spray bar οταν παρακαλάνε για φαΐ άσε που η "φωλιά" τους ειναι κάτω απο την είσοδο του φίλτρου
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά | Paminos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-04-09 23:03 |
Προσωρινό CO2 | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-01-08 19:55 |