|
||||
|
||||
καλημερα γιωργο!πως παει το στολιδι σου ?βαλε καμια φωτο να χαζεψουμε λιγο
|
|
||||
|
||||
γεια σου γιωργο!τι λεει φιλε?ολα καλα? καιρο έχουμε να δουμε νεα σου!
|
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφο ενυδρείο φίλε μου.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sailor247 : 20-04-16 στις 00:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Εφτασαν επανω τα σταρπολυπ??
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Οχι ακομα αλλα ανεβαινουν σιγα σιγα και οσο ανεβαινουν δειχνουν πολυ καλυτερα
Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
Ωραία ανάπτυξη έχει το ενυδρείο ξεκίνησε να δένει και από κοράλλια τα πάντα όλα!
Για το green star poylps καλά πάει θα δέσει σε λίγο όλο τον σωλήνα .. |
|
||||
|
||||
Το κομμάτι ο μπακλαβάς ??
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Αυτο με ψιλοαγχωνει Κωστα!Μετα απο καποια σκαμπανεβασματα του kh ασπρισε σε καποια σημεια και επειδη δουλευω pellets οταν εφυγε το kh πανω απο 8 καηκανε καποιες ακρες.Τωρα που το εχω σταθεροποιησει δειχνει να παιρνει σιγα σιγα τα επανω του αλλα σε μερικα σημεια εχει αλλαξει χρωμα.Εχει βγει πρασινο
|
||||
|
||||
Λογικά θα στρώσει!!
|
||||
|
||||
γιωργο τι λεει φιλε?
πως παει το στολίδι σου? Υπάρχει κανένα νεο? |
|
||||
|
||||
Καλα παμε!Με την ανοδο της θερμοκρασιας αυξηθηκαν κατακορυφα οι καταναλωσεις των κοραλλιων και βλεπω μεγαλυτερη αναπτυξη.Το κακο που εκατσε δυστυχως ηταν η απωλεια του ενος απο τα δυο clam μου(ενα ομορφο maxima clam)αλλα ολα στο προγραμμα ειναι.Keep reefing!!!
|
|
||||
|
||||
Κριμα για το κλαμακι rip.
Το είχες καιρό και τι μέγεθος ήταν?
|
||||
|
||||
φιλε πολυ ομορφο το ενυδρειο σου.Μπραβο.
ακριβως ιδιες διαστασεις σκεφτομαι για αναβαθμηση οταν βρω χώρο.απο εξοπλισμο εχουμε σχεδον τα ιδια πραγματα.εκτος του φωτισμου. μου αρεσει η βαση σου, που εχει ενα χ πισω και μπροστα ειναι ελευθερος ο χωρος για "βουτιες" στο σαμπ. μια ερωτηση στην υπερχειληση επανω τι εχεις βαλει για να μην κανει γκλου γκλου το νερο; λογικα ειναι DIY ; ετσι; και τι σωληνα ειναι ; φ32 φ40 ή κατι αλλο;
|
||||
|
||||
γιωργο πως πάει!
χάθηκες φιλε! ελπίζω να είσαι καλά και μαζί με εσένα και το στολίδι σου! κανενα νεο υπαρχει? πως παει το εγχειρημα της υπερχ/σης? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Καλησπερα!!!Οντως δεν εχω αρκετο χρονο λογω δουλειας,οικογενειας κτλ και μετα βιας παλευω το ενυδρειο.Προστεθηκαν καποια φραγκακια τα οποια περιμενω να δω πως θα πανε καθως και μια μικρη trachyphyllia(Σας χρωσταω φωτο!!)αλλα δυστυχως ξαφνικα αρχισε να χαλαει σιγα-σιγα μεχρι που την εχασα τελειως η μεγαλη euphyllia glabrecence που ειχα μεγαλωσει(απο 2 κεφαλακια ειχε φθασει 10+).Συνεχιζω να παλευω με τα pellets τα νιτρικα και αυτην την στιγμη ειναι μεταξυ 5 και 10.Γενικα το παλευω οσο μπορω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sailor247 : 28-06-16 στις 23:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Μειώσει νιτρικών φωσφορικών και τροφή για κοράλλια! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
καλύτερα όμως να στα αναλύσουν οι μοδ.............. καλή συνέχεια φίλε και καλές θαλασσες!! |
|
||||
|
||||
Τα biopellet ειναι πηγη οργανικού ανθρακα την οποία εκμεταλλεύοντε τα βακτήρια του ενυδρείου για να πολλαπλασιαστούν, οπως αντίστοιχα κάνουν η βότκα ή το biofuell .
Ο ζεολιθος από την άλλη προσφέρει έναν ακόμα χωρο για να πολλαπλασιαστούν τα βακτήρια ακόμα δεσμευει μέσω της ιοανταλλακτικης του ικανότητας πολλές απο τις τοξίνες οπως βαρεα μεταλλα αμμωνία κ.α. Ακόμα κατά την ανάδευση του απελευθερώνεται αυτο που λέμε βακτηριακή λάσπη και ειναι ένα τζάμπα καθημερινο φαγητό για τα sps.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Εγω παιζω neozeo αντί για τον ζεόλιθο της εταιρείας δουλευω ζεολιθο χύμα!
|
||||
|
||||
Γιωργοοοο χαθηκες χαχαχα
πως πάμε;
|
||||
|
||||
Το παλευουμε Κωστη!!Καλοκαιρινη ραστωνη!!Σιγα σιγα θα επανελθουμε!Χαχαχαχα!Το ενυδρειο γενικα παει καλα.Θα ανεβασω φωτο μολις μπορεσω
|
|||
|
|||
¶ντε Αλάνι χωρίς μπανιστήρι δεν κάνουμε τπτ!
|
|
||||
|
||||
Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sailor247 : 04-09-16 στις 15:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Φουντώνει πολύ ωραία!
Μπράβο !!! |
|
||||
|
||||
μπράβο Γιώργο!
πολύ όμορφο το ρεεφ σου! ακόμα σκαρφαλώνει η κυρία στην υπερχείλιση ε? σουπερ φιλε να σε βλέπουμε πιο συχνα,μαυρα ματια κάνουμε για να δουμε ενημέρωση! |
|
||||
|
||||
Πανέμορφο μπράβο , σε ζηλεψα και φυτεψα και εγώ γρασιδακι χαχαχα
|
||||
|
||||
Ε οτι θα ζηλευες εσυ Κωστη κατι απο το ενυδρειο μου δεν το περιμενα!!!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Planted rimless 200liter | Γαβριλος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 25-04-14 12:40 |
κυκλοφορια για reef και αντλια επιστροφης απο το sump | harris samos | Κυκλοφορία | 13 | 25-11-13 21:11 |
Σχέδια για 450αρι υβριδικό ξύλινο rimless.. | jimbit22 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 05-07-13 07:26 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |