|
||||
|
||||
Λόγω Υπολογιστή (βλάβη) αν είναι να γίνει η συγκέντρωση ας με πάρει ο Πάνος τηλέφωνο να με ενημερώση αν κατασταλάξετε,γιατι δεν μπορω να παρακολουθήσω το θέμα .
|
|
||||
|
||||
Τι νέα τελικά; τι θα γίνει;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
για παρασκευη δε βολευε πολλους...οποτε τι λετε για κυριακη??
εσεις λουσακι θα βρεθειτε δραμα?
|
||||
|
||||
Μπα, κανένας δεν απάντησε! Αλλά και στην Κομοτινή δεν θα έρθω.
Δεν βλέπω σημμετοχές και που να ξεκινήσω τώρα με τόσα έξοδα, αν δεν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, να μην είμαστε 3 κι ο κούκος, και μην το πάρετε στραβά ... λέω αν κάνω τον κόπο να είμαστε πολλοί να χορτάσω ψαροσυνάντηση! ------------------------- α, τώρα θυμίθηκα ότι λες για έκτακτη συμμετοχή - έκπληξη! Θα το σκεφτώ ... τα λέμε κι από το τηλέφωνο. Εδώ, εγώ, πάλι από Δευτέρα.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lucy : 23-10-10 στις 13:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Για Κυριακή με βολεύει.
Μετά από την συνάντηση με τα παιδιά εδώ στην Θεσσαλονίκη θα έρθω Κομοτηνή.... Πείτε μου να ξέρω...
|
||||
|
||||
Εγω παιδια δυσκολα θα μπορεσω.
|
|
||||
|
||||
επειδη ειμαστε λιγοι..μαλλον θα το κανονισουμε δια του τηλεφωνου...θα ειδοποιηθουν οι ενδιαφερομενοι..
|
||||
|
||||
κυριακη δεν μπορω.......!!!! δυστυχως
|
||||
|
||||
Τι κάνατε τελικά; ποιός μας έκανε την έκπληξη και δεν μπορέσαμε να χαρούμε την παρέα του;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
ο φιλος μας ο Σαμοθρακιτης...
|
||||
|
||||
Τα λουκουμια τα εφερε ο κοπριτης?
|
|
||||
|
||||
ααα...δε ξερω τι σου εχει ταξει...
|
||||
|
||||
Λογω προσφατης μεταναστευσης προς τα βορεια αναρωτιομουν μηπως δεχεστε και ξεσπιτομενους νοτιοΕλλαδιτες στην παρεα σας?αν ναι καθε ποτε συναντιεστε και που?
|
|
||||
|
||||
αν κουβαλας μαζι σου ρακι!!!!
|
|
||||
|
||||
Αχαχαχχαχαχαχαχαχ εγω τη ρακι να τη βαλω,τους μεζεδες ποιος θα βαλει???????
|
|
||||
|
||||
Eπειδη δεν προσεξα για πια Κυριακη μιλαμε αυτη που μας ερχεται?
|
||||
|
||||
επειδη δεν υπηρξε μεγαλη ανταποκριση αναβληθηκε η συναντηση της κομοτηνης...
αν θελετε να ορισουμε μια νεα ημερομηνια πειτε το εδω... φιλε ippomas...κανε προταση Παράθεση:
οποτε πειτε μεσα ειμαι αρκει να μη δουλευω...
|
||||
|
||||
ουφ αν και δεν ξερω τι θα γινει με την δουλεια κατι θα κανω.
Τι λετε για απογευμα Σαββατου 30-10-2010 στην Κομοτηνη? |
|
||||
|
||||
αν θυμαμαι καλα το προγραμμα μου..μπορω.
|
||||
|
||||
φιλε λογω δουλειας μαθαινω μια μερα πριν αν δουλευω η οχι, οποτε θα απαντησω λιγο πριν αντε..... οργανωθητε..... δεν εχω ερθει σε καμια ως τωρα μπας και βολεψει........
|
||||
|
||||
φτουουουουουου!!! και τώρα έφυγε; δεν τον προλαβαίνω;
Μήπως δεχόμαστε; Κανόνισε να είσαι προς τα δω, να μην δώσεις παρόν, και να το καταλάβουμε .... μαύρο σκαλάρι που σ' έφαγε!!!
|
||||
|
||||
Προς το παρον επειδη στο ξενοδοχειο που δουλευω γινεται χαμος αυτο το Σ/κ λογω 28 οκτωβριου δεν ξερω αν θα μπορεσω να παρω ρεπο,το επομενο ομως αν κανονισετε τπτ λογο εκλογων θα βαρεσουμε διαλυση ετσι και αλλιως οποτε θα ειμαι ελευθερος.
Α και μια θερμη παρακληση αν υπαρχει και κανενας αλλος που φευγει απο Καβαλα προς της συναντησεις σας αν μπορει να παμε μαζι θα ημουν υποχρεος γιατι δεν εχω ιδεα απο την περιοχη εδω και τα περιχωρα.Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
Εγώ πάλι βλέπω ένα φως για την Κυριακή αλλά δεν δεσμεύω κανέναν! Δεν είμαι σίγουρη, κι εγώ την τελευταία στιγμή θα ξέρω!
|
||||
|
||||
μια εκτακτη συναντηση των εβριτων ενυδρειανων με εξορμηση και στο εξωτερικο ...Αδριανουπολη.
με σημα κατατεθεν...το ψαροσυντριβανι.. καφεδακι στον πεζοδρομο Αδριανουπολης.. μονο σε βελουδινες πολυθρονες καθομαστε... εε..κι ενα συμποσιο στην ορεστιαδα επιβαλλεται...μη φυγουμε και νηστικοι σοδα κανεις??? να το επαναλαβουμε συντομα!!
|
||||
|
||||
πολυ ωραια ηταν!!καλα οι πολυθρονες ολα τα λεφτα,οσο για το φαγητο... συντομα ξανα!!!
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
παντελη γιατι αγριεψες στην τελευταια φωτο?γιατι τελειωσε το φαγητο
|
|
||||
|
||||
Βλέπω οι συναντήσεις έχουν πάρει τ' απάνω τους!!! έχουμε και "έξοδο"!!! πολύ ωραία ... πάντα τέτοια!!!
|
||||
|
||||
αντε λουσυ κι εσυ την επομενη φορα
|
||||
|
||||
ναι ... ας "γκρεμίσει κανένας φούρνος" και θα έχω ελπίδες!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |