|
||||
|
||||
τελικα τι ωρα???? βγηκε αποφαση!!!!! εμενα θα με βολευε για καφε κατα τη μια με δυο αντε και 3 το αργοτερο και μετα φαγητο για να γυρισουμε νωρις να προλαβουμε και την μπαλα..........
|
||||
|
||||
επειδη και αλλους που θα πω δουλευουν και δε μπορουν νωριτερα...ας το κλεισουμε στις 4μιση στο δημαρχειο. τα υπολοιπα τα κανονιζουμε εκει...
θα ενημερωσω και καποιους που δε πολυμπαινουν τηλεφωνικα. να κλεισει η ωρα παιδια γιατι πρεπει να το μαθουν και αλλοι...
|
||||
|
||||
λοιπον εχουμε και λεμε...
θα ειμαστε αυριο giannisqq, dim orestiada, douran p, αντωνης1980 και κωνσταντινα, τσιονογλου, εγω...και ισως και aaaooll. ενας φιλος ακομη απο αλεξ-πολη και περιμενω απαντηση και απο κανα 2 ακομη...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 11-10-10 στις 23:00 |
|
||||
|
||||
εγω μαλλον δεν θα ερθω...... αλλα αυριο θα παρω την τελικη αποφαση.....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πάνο 90% θ έρθω αύριο, δεν με πήραν για δουλειά, όποτε 90% δν δουλεύω...
|
||||
|
||||
αντε ελα...γιατι θα μας ξαναδεις μετα αφου απολυθεις!
εκτος αν σε φερουν εβρο και ερχομαι να σου κανω καζουρα στην πυλη με κατι φιλες μου..
|
||||
|
||||
μάλλον Κομοτηνή θα με πανε...
αν θες μπορεις να φερεισ κ εκει της φιλες...
|
||||
|
||||
πσσσςςς...το βισμα μιλησε!
αντε ελα αυριο να τα πουμε απο κοντα.
|
||||
|
||||
Πάνο εγω θα περάσω απο το σπίτι σου όπως τα είπαμε.
|
|
|||
|
|||
Αντε πειτε και τιποτα για τη συναντηση..
|
||||
|
||||
Με τοση μαλαματινα θα ρειχνουν υπναρα τωρα....
|
||||
|
||||
εγω τσιπουρακι ηπια. υπαρχουν και φωτο αλλα δεν τις εχω εγω να τις ανεβασω.
|
|
||||
|
||||
υπνο ναι εριξα..κοιμομουν ορθιος στη δουλεια!
μαζευτηκαμε....Τσιονογλου, Αντωνης1980 μετα της συζυγου, aaaooll (ψαρι το νεομεβρη ), giannisqq, dimitris batman, chrismous εγω και ενας φιλος εκτος φορουμ. καλος ο καφες....ακομη καλυτερη η μασα...ωραιο και το "ανεραστο" ..γεια σου Κωνσταντινα με το ημιγλυκο.... παιδες τις φωτο να μου στειλετε..και να το επαναλαβουμε συντομα! (ξερω κι αλλα κρασοποτεια..να μαθουμε και των αλλων πολεων)
|
||||
|
||||
ωραια ηταν!!!χαρηκα για τα παιδια που γνωρισα,για τον σταυρο με τις πολυ ωραιες ανατρυχιαστικες ιστοριεςμητσο ευχαριστω για το χορταρικαλη και η τηγανιαμα και η κρεπα του πανου!!!!το επομενο μαγαζι να εχει μεσα τζακι κ να μην χρειαστει να φυγουμε,ετσι ωστε να πιουμε καμια μαλαμο παραπανο
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=panos-alex/polis;493068]............................... ξερω κι αλλα κρασοποτεια....................QUOTE]
Θέλουμε ονόματα και διευθύνσεις!! |
|
||||
|
||||
δηλαδη αν σου πει θα ερθεις νικο??
|
|
||||
|
||||
αφου τα ξερει πρωτος και καλυτερος....λιγες φορες βγηκαμε??
αλλα νικο ναι...ειναι κανα 2 που δε σε εχω παει....πιο "ταβερνεια".. σε περιμενουμε.
|
||||
|
||||
εεεεε ψιτ ψιτ κυριοι φωτογραφοι της συναντησης βαλτε καμια φωτο να τις παρουμε και εμεις.
|
|
||||
|
||||
οι φωτογραφοι αγνοουνται...
δε πειραζει..θα τους τσακωσουμε στην επομενη συναντηση που λεμε να γινει την παρασκευη ή την κυριακη στην κομοτηνη...για καφεδακι και φαγοποτι.. για πειτε ποτε σας βολευει?
|
||||
|
||||
αν γινει παρασκευη η κυριακη 8α ερ8ω κατα 99 τις εκατο Πανο!!!! αντε κανε τα κονε σου!!!!!
|
||||
|
||||
αντε να σε γνωρισουμε Παντελη επιτελους...
για πειτε ..για πειτε...
|
||||
|
||||
ισως....
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Η ψήφος μου λέει δεν ξέρω - δεν απαντώ ... θα δούμε ... ίσως γιατί δεν βλέπω αντίδραση από τους Δραμινούς!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
καλα..μπορει να βολευει και παρασκευη τους περισσοτερους...ας απαντησουν και το βλεπουμε..
|
||||
|
||||
Την Παρασκευή εγώ δεν ... η αγορά είναι ανοιχτή πρωί απόγευμα!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Πανο παρασκευη με βολευει περισοτερο..........
|
||||
|
||||
Γι αυτο το Παρασκευοσαββατοκυριακο λετε? Νωρις δεν ειναι?
|
|
||||
|
||||
Κυριακή γυρνάω από Θεσσαλονίκη.Θέλω πολύ να έρθω.Απογευματάκι με βολεύει!!!!!
Αναμένω νέα!!!
|
||||
|
||||
θα εχουμε εκτακτη συμμετοχη εκπληξη...γιαυτο λεμε να το κανουμε τωρα...
|
||||
|
||||
θα ερθει κανενας κινεζος
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |