|
||||
|
||||
Το Σαββατοκύριακο 16-17 του μήνα θα είμαι εκεί! Αν βολεύει κι άλλους καλώς!
Και το Σ/Κ που μας πέρασε εκεί ήμουν, αλλά δεν τόλμησα να πω τίποτα για συνάντηση! Σας βλέπω πολύ χαλαρούς! Σαν πολύ συχνά να έρχομαι ανατολικά!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Είσαι για ξύλο που δεν είπες τπτ
Εγώ Σαββάτο μπορώ ότι ώρε θέτε
|
||||
|
||||
σαββατο μπορω κι εγω...οτι ωρα θελετε...εχω ρεπο
για πειτε και οι υπολοιποι....
|
||||
|
||||
τελικα εγω την πατησα!!εγω ηθελα να ερθω να σας γνωρισω απο κοντα με εναν φιλο αλλα ετυχε κατι και δεν θα μπορεσω να φυγω σαβ/κυριακο
|
|
||||
|
||||
Τελικά το Σάββατο δεν μπορώ να ερθω, και ίσως να μην μπορώ ούτε την Κυριακή.
Αν δεν γίνει συνάντηση την Κυριακή - γιατί δεν βλέπω συμμετοχές - μην ξεσηκωθώ άδικα, γιατί θα έχω και τα θεριά μου μαζί! Για πείτε Πάνο και Κώστα που δηλώσατε για Σάββατο!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Εγώ παιδιά Κυριακή δεν μπορώ
|
||||
|
||||
παρομοιως...πρωι-βραδυ δουλεια...
|
||||
|
||||
Δεν μπορεί κάπου θα συναντηθούμε, στον ίδιο πλανήτη ζούμε! Τα ξαναλέμε!
|
||||
|
||||
ποτε λες να ξαναερθεις λουσακι??
|
||||
|
||||
¶σε Πάνο! Σκοτώνω άνθρωπο από τα νεύρα! Μ' έκαναν κι ανέβαλα τα πάντα, και μετά .....
¶νετα μπορούσα να έρθω από το Σάββατο και να διανυκτερεύσω! Στεναχωρέθηκε κι ο μεγάλος μου ... ξέρεις, εκείνος αισθάνεται εβρίτης με τα όλα του! Τώρα πάλι λέμε να αποπειραθούμε για 30 ή 31 του μήνα! Αυτή τη φορά δεν λέει για διανυκτέρευση, και μάλλον θα βολέψει Κυριακή. Τι λέτε;
|
||||
|
||||
για τσεκαρετε εδω.... http://www.aquatek.gr/vb/showthread....831#post430831 στην πολη του μεταξιου θα γινει το παντρεμα της Θεσσαλονικης με την παρεα Αν. Μακ. - Θρακης
|
||||
|
||||
Αγνωστο παιδες απο εμενα. ΙΣΩΣ......
|
|
||||
|
||||
αν θελεις αυτα που παρηγγειλες..."μολων λαβε"...
|
||||
|
||||
Δεν εξαρταται απο μενα βρε Πανο. Αγνωστες οι βουλες της Υπηρεσιας
|
|
||||
|
||||
Αντωνη ειμαστε και εμεις μεσα μονο που δεν καταλαβαμε τιποτε για το μαζεμα ippomas-neli και ειμαστε Καβαλα και Ξανθη. Θα σας παρακαλουσα την επομενη φορα να μας ενημερωσεται εγκαιρως για να εχουμε χρονο και να βρεθουμε μαζι σας. Ηδη ο Πανος με γνωριζει μεσω του σιτε βεβαια. Ειναι θετικο και πιστευω οτι εχει πολλα ακομη ατομα στους νομους αυτους.
------------------------- Θα προσπαθησουμε να ερθουμε να σας γνωρισουμε ippomas και neli απλα να ειμαστε ενημερωμενοι εγκαιρως για να τακτοποιησουμε τις δουλειες μας.
www.ippocampos.com.gr Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ippomas : 29-03-10 στις 19:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
για οποιαδηποτε αλλη συναντηση θα ενημερωνεστε εγκαιρα απο αυτο το thread γιαυτο βαλτε το στα θεματα που παρακολουθειτε θα χαρουμε πολυ αν μπορεσετε να ερθετε. υ.γ. ippomas ενημερωσε με μεχρι την μεγαλη πεμπτη αν θελεις να σου φερω αυτα που μου ειχες ζητησει γιατι παρασκευη θα ανεβω επανω. αν ειναι να ερθεις ευκαιρια ειναι να τα παραλαβεις
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
στο Σουφλι Μεγαλο Σαββατο πρωινες ωρες....θα μας πουν τα παιδια τι ωρα τους βολευει...αν μπορεις να κανονισεις να εχεις ελευθερο το πρωινο και το μεσημερακι σου...
εγω θα βρισκομαι απο Μεγαλη Παρασκευη Διδυμοτειχο...οποτε σαββατο σου τα φερνω (εχω ενυδρειο εκει και μπορουν να φιλοξενηθουν για μια μερα)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 30-03-10 στις 17:05 |
|
||||
|
||||
ακομα και εκει εχεις???????????????εβγαλαν καινουρια για μεσα στο αμαξι!!!θα παραγγειλω,να παρω δυο??
|
|
||||
|
||||
θα ηταν πολυ βολικο!!!
|
||||
|
||||
Λέμε κατά τις 11-11.30΄στο καφέ το "Στέκι" (κοντά στη πλατεία)
|
|
||||
|
||||
Τι έγινε παιδιά; Βρεθήκατε;
Εγώ θα είμαι στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή το μεσημέρι. Αν κανένας ευκαιρεί ... κι έχει διάθεση ... και χρόνο ... και γκρίνταλ ... θα χαρώ να τα πούμε!
|
||||
|
||||
λουσυ ναι βρεθηκαμε και πηραμε φωτια απο το τσιπουρο...
την κυριακη βγαινω απο νυχτα οποτε θα εχω χρονο
|
||||
|
||||
καλο το τσιπουρακι!!χαρηκα που γνωρισα κ τα παιδια και τα ειπαμε!!!αν και πολλα που ελεγαν δεν τα καταλαβαιναθα μαθω που θα παει...
|
|
||||
|
||||
τι λετε?? να συντονιζομαστε σιγα σιγα για κανενα ψαρο-καφε??
ή ψαρο-τσιμπουσι...ή ψαρο-μπανιο (για τους τολμηρους)......ό,τι θετε... τι λετε για το σαββατο??
|
||||
|
||||
σαββατο δουλευω ολοι μερα....... αλλη μερα δεν παιζει????
|
||||
|
||||
πως δεν παιζει...οποτε πει η πλειοψηφια...
να σας ακουσω...
|
||||
|
||||
Αντε να δουμε ποτε.κανενα ρεπωωωωωωωω ψαχνουμεεεε
|
|
||||
|
||||
Κανονίστε για την άλλη εβδομάδα που θα είμαι εκεί ρεεεεεε
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |