|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν από μία εβδομάδα περίπου επανέλαβα τη διασταύρωση που είχα κάνει και πέθαναν τα μωρά (red plakat male x platinum cambodian red blue wash - και ίσως comb-tail - female)...
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=8752 Επειδή τα μικρά ήταν λίγα, αποφάσισα να τους βάλω για παρέα μερικά νεογέννητα zebrafish (zebra Danio - Danio rerio) που "περίσσεψαν" στο εργαστήριο (για να ζήσουν και αυτά τα κακόμοιρα...). Γενικά έχω διαβάσει ότι πολλοί breeders βάζουν μαζί με τα μονομαχάκια τους νεογέννητα guppies διότι έτσι τα Bettaκια τους γίνονται πιο ανταγωνιστικά στο θέμα της τροφής και μεγαλώνουν πιο γρήγορα... Δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι ανάλογο, πάντως θα σας κρατήσω ενήμερους... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην συγχαρητηρια με τη γεννα
![]() ![]() τα ζεμπρακια που εβαλες εχουν το ιδιο περιπου μεγεθος?ειναι πολλα?ξερω κι εγω για τα ζωοτοκα,αλλα κατι τετοιο δεν εχω ξανακουσει,οποτε θα'χει ενδιαφερον να μαθουμε εξελιξεις ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολύ θα ήθελα κάνα ψαράκι σου. μου αρέσει πολύ ο κόκκινος πλακάτ που έχεις. καλή επιτυχία στο "πείραμά" σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μονομαχάκια είναι δυστυχώς πολύ λίγα, καμιά 10 βλέπω εγώ... Τα zebraκια είναι λίγο μικρότερα από τα μονομαχάκια και είναι γύρω στα 20... Έχουν πολύ πλάκα όλα μαζί, καθώς τα μονομαχάκια κάθονται σχεδόν ακίνητα στον πάτο ή πολύ κοντά στην επιφάνεια και τα zebraκια τρέχουν δεξιά και αριστερά με απότομες κινήσεις... χαμός...
![]() @Dim: Βασικά και τα δύο θα φάνε αρτέμια (τα μονομαχάκια ήδη τρώνε), οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα με την τροφή... Φωτογραφίες από τη θηλυκιά αύριο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι μονομαχοι δεν ειναι περισοτερο "σαρκοβοροι" απο τα guppies. Παρ'ολο που τα τελευταια εχουν και λιγες αλγες στην διατροφη τους (στο φυσικο τους περιβαλλον), τρεφονται κυριως με λαρβες εντομων (εξ'ου και η χρησιμοποιηση τους μαζι με τα gambusia σαν κουνουποψαρα).
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μερικές photos από τους γονείς...
|
|
||||
|
||||
![]()
Να και κάποιες φωτογραφίες, όχι πολύ καλές αλλά...
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα φαινονται τα μωρα, μεγαλωνουν πολυ καλα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mερικές καινούριες φωτογραφίες... Τα μικρά έχουν ήδη αρχίσει να παιρνουν χρωματάκι στα πτερύγια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι τα μωρα γιαννη
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραία τα μικρά. με τον αρσενικό τί έγινε.? όλα καλά.? θεραπεύτηκε.?
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μία photo του "μπαμπά", την ημέρα που άρχισε η θεραπεία... Τώρα είναι πολύ καλύτερα από πλευράς χρώματος και ενεργητικότητας (τα πτερύγια δεν έχουν αλλάξει), θα ανεβάσω νέα φωτογραφία αύριο...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετυχημένη γέννα-τα μονομαχάκια μεγαλώνουν! | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 11 | 30-07-05 22:18 |