|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο δεν το γνωριζω δυστυχως
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει, ευχαριστω, θα περιμενω να μπει καποιος αλλος
Στάλθηκε από το Turbo-X_pi μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Πρεπει να ταισω απο σημερα παιδια; Τα φωτα σας γιατι ειναι επειγον! ![]() Στάλθηκε από το Turbo-X_pi μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Ακομα κολλανε στο τζαμι, σαν μωρα γατοψαρα. Αυτο δηλωνει πως ακομη εχουν λεκιθικο σακο; ![]() Στάλθηκε από το Turbo-X_pi μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Ακυρος συναγερμος, τα καταφερα. Εβγαλα τα ψευτικα φυτα απο τη γεννηστρα και ταισα με κροκο. Τελευταια καταμετρηση: 28 γοννοι ![]() Στάλθηκε από το Turbo-X_pi μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Εκανα και μια αλλαγη λοιπον 90%. Καλα ειναι; Στάλθηκε από το Turbo-X_pi μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 18-09-16 στις 19:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
o κροκος αυγου μολυνει το νερο παρα πολυ.....
εγω μια ολοκληρη φουρνια την εχασα απο τον κροκο.....800-900 γονους.... αρτεμια κανε
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα. Εχουν φαει κανονικα οι γονοι και τωρα ειναι πολυ ζωντανοι ολοι. Εχουν κλεισει εικοσιτετραωρο και δεν εχω καμια απωλεια
![]() Στάλθηκε από το Turbo-X_pi μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Τελικός αριθμός γόνων είκοσιοχτώ. Εδώ οι γοννοι στη γεννηστρα τους. ![]() ![]() ![]() Επίσης πήρα micro-vit basic της tropical καθώς και Ocean nutrition αυγά αρτεμιας. Σήμερα πρόκειται να ξεκίνησω την καλλιέργεια. Θα χρειαστώ αλάτι; Και αν ναι, το μαγειρικό χωρίς ιώδιο κάνει; Προς το παρόν οι γόνοι τρέφονται με πέντε γεύματα ημερησίως, με κρόκο αυγού και την πρώτη τροφή, σε μορφή πούδρας. Κάθε συμβουλή δέκτη 😉 Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Μια ερώτηση: ποιο είναι το ποσοστό επιβίωσης των γόνων , συνεπώς πόσοι περίπου θα καταφέρουν να γίνουν κανονικά ψάρια; Αυτο αναφέρεται όταν ταίζουμε με αρτεμια. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Και εδώ είναι οι αρτεμιες. Χρησιμοποιήθηκε ενυδρειακο αλάτι tropic marin. Το ph είναι 7.8. ![]() Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Το ανέβασα και τώρα ειναι 8.0. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Εκκολαυθηκαν! ![]() Να τες: ![]() ![]() Τώρα θα τις ταιζω πολυ φειδωλα με κρόκο αυγού κι αυτές, μην μου παιθανουν. Φαγανε αρτεμιες και τα μικρά τώρα για βραδυνό. Από την δεύτερη γέννα έχω +15 ψαράκια, σύνολο 47 ψαράκια ![]() Πάντως αναπαραγωγή χρυσόψαρων = μεγάλος μπελάς! Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Αφήνω τώρα στο μπουκάλι με τους ναυπλιους και την αεραντλία ; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 21-09-16 στις 20:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα update...
Πήγαμε στα 58 ψαράκια χωρίς καμία απώλεια. Είναι δεκατριών ημερών τα μεγαλυτερα. ![]() ![]() Τρέφονται με κρόκο αυγού, ζωντανή αρτεμιες και τροφή σε πουδρα. Έχουν φτάσει σε μέγεθος τα 0.7 χιλιοστά και πέταξαν και ουριτσα.. ![]() Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε μπράβο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω τακη!!
Στάλθηκε από το Turbo-X_pi μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Να τα χαίρεσαι τα μικρούλια. Μπράβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ tolisn!! 😊
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Η ζωντανή νεοεκκολαφθήσα αρτέμια έχει να "δώσει" για τις πρώτες 24 ώρες... μετά "πέφτει".
Ψάξε να βρεις την έτοιμη (αφού ξέρουν το σχήμα... λογικά θα την φάνε)... είναι εμπλουτισμένη. http://www.oceannutrition.eu/products.aspx?Product=instant-baby-brine-shrimp Αλάτι... αυτό στο link (και για την εκκόλαψη της αρτέμιας)... ΜΗΝ πετάς τσάμπα"" χρήματα. ![]() https://www.google.gr/imgres?imgurl=...act=mrc&uact=8 Να σου ζήσουν.- |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις ευχές και τις συμβουλές discus fan! Θα φανούν χρήσιμες.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου μπραβο και χαρας στο κουραγιο σου και την υπομονη σου. Η αναπαραγωγη ειναι μεγαλο μανικι
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ Χρηστο! Είναι πολύ μεγάλο μανίκι
![]() ![]() Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Ερωτηση κρισεως. Τα δικα σου χρυσοψαρα εχουν κλεισει τα δυο ετη σε ηλικια η ειναι μικροτερα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μικρότερα. Τα έχω εδώ και 6 μήνες τα μεγαλυτερα. Οπότε είναι περίπου ενός έτους - η πρώτη τους γεννα. Γιατί;
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι συνηθως ενηλικιωνται στα δυο ετη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν καταρχην!
Ο Νικος σου ειπε τι πρεπει να κανεις και συμφωνω απολυτα! οι γοννοι δεν σηκωνουν πολλα νιτρικα, θελουν συχνα ταισματα και καθημερινες αλλαγες, αν υπαρχουν αυτα , δεν θα εχουν προβληματα. Συμφωνω και για την τροφη, εχω μεγαλωσει κι εγω χρυσοψαρα με αυτην, μην κουραζεσαι αδικα, παρε αυτην και καθαρισες. ![]() Επισης, μπορει να χαθουν κι αλλοι γοννοι στην πορεια, χωρις καποιον προφανη λογο, αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι. καλη τυχη ευχομαι και να δω τι θα τα κανεις! ![]() ποιος το ειπε αυτο? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη που το διαβασα. Αυριο θα επανελθω με links ομως
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζεται Χρηστο, γιατι δεν ισχυει
![]() Τα χρυσοψαρα ενηλικιωνονται σε ηλικια περιπου 1 ετους και εχουν αναπαραγωγικη ικανοτητα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για την τροφή ,θα το ψαξω. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Και σκορδα παιδιά , γιατι μου τα μάτιασατε και έτσι όπως εβγαζα τα ταζαμακια από πάνω να τα ταισω μπλουμ η γεννηστρα στο νερό ![]() ![]() ![]() Παραθέτω τα σκόρδα λοιπόν: ![]() ![]() Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 09-10-16 στις 12:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
😊
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα βρήκα πέντε γόνους νεκρούς 😢 Υπεθεσα πως έφταιξε που τα ταισα με αρτεμια πέμπτης ημέρας, οι οποίες χάνουν σε θρεπτική αξια. Συμφωνειτε; Σήμερα επίσης αγορασα φωτισμό στο ενυδρείο, για πρώτη φορα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Τη βοήθεια σας παρακαλώ!
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ νομίζω ότι φταίει αυτό... μετρήσεις κάνεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Έκανα: no3:15
No2:0 Th:14 Kh:15 Ph6.9.5 Να σημειοσω πως την αρτεμια την ταιζα με κρόκο αυγού. Τα ψαράκια έτρωγαν 5 γεύματα/μέρα τα τρία με αρτεμια και τα άλλα με τροφή σε πουδρα. Δεν θέλω καθόλου να χάσω άλλο. Τι κάνω σαν πρώτες βοήθειες; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Το καθαρό νερό είναι το "φάρμακο"... αλλαγές νερού.
Φωσφορικά 9,5... έχεις γράψει; Αφού τρώνε την αρτέμια... θα έδινα αυτή (και κυρίως αυτή που σου πρότεινα) και τριμμένο φυλλαράκι. Το αυγό... λερώνει πολύ. Οι γνώστες στο είδος... θα σου πουν περισσότερα.- |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, έχω γράψει με έναν άλλο τρόπο 6.9-7.0
Θα κάνω μία αλλαγή εκατό λιτρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχή στο "φρέσκο" νερό... ΟΧΙ μεγάλες διαφορές.
Καλύτερα συχνές και μικρές παρά... μια και μεγάλη.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ εκατό λιτρα κάνω κάθε εβδομαδα (1/3)
Δεν πρέπει; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝ κάνεις 25-30 λίτρα την μέρα... πόσα βγαίνει την εβδομάδα;
|
|
||||
|
||||
![]()
210lt -😊
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|