|
|
||||
|
||||
![]()
Αδιαβροχο ειναι,αλλα με τον καιρο μπορει να βγαλει ουσιες που δεν ειναι καταλληλες για το νερο.
Στάλθηκε από το HTC Desire 516 dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
αν το περάσω με ένα θερμοσυστελλόμενο θα κάνω δουλειά;; (θα μετράει σωστά την θερμοκρασία;; )
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτόν που πήρα και έχει μεταλλικό αισθητήρα, έβαλα θερμοσυστελλόμενα , αλλά το έκοψα λίγο μακρύ , πιο μακρύ από τον μεταλλικό ακροδέκτη , έβαλα ενυδρειακή σιλικόνη, την άφησα για ένα βράδυ, και μετά το ζέστανα να σφίξει. Δουλεύει κανονικά και δοκιμασμένο με άλλους STC
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βασικά σκεφτόμουν να χρησιμοποιησω ένα θερμοσυστελλομενο που έχω για μπαταρίες |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγω με σιλικονη τον εχω περασει απο πανω,σωστα δειχνει απλα αργει λιγο παραπανω να αλλαξει η ενδειξη θερμοκρασιας απο οτι αν ηταν σκετος (μικρο το κακο)
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου,φιλε μου,δεν τον εκανα παραγγελια εγω και δεν γνωριζω το link.,θα ρωτησω τον ανθρωπο που το εκανε και αν το εχει προχειρο,θα το ανεβασω!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ειναι απο αυτόν που παρήγγειλες. Αλλα μάλλον εχει γίνει παρεξήγηση. Δεν φταίει ο πωλητής του eBay. Ήταν αστοχία υλικού. Δεν δουλεύει σωστά η πλακέτα του κοντρολερ. Μίλησα μαζί του και θα μου στείλει άλλον. Είχα παρει και στο παρελθόν απο αυτόν και ήταν μια χαρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου ρε Ισιδωρε!Μαστορας!οποτε μια χαρα!σου εμεινε και ο stc!
|
||||
|
||||
![]()
Το μόνο πρόβλημα είναι πως όταν μου έκανε επιστροφή χρημάτων παρήγγειλα άλλον.
Οπότε μόλις τον παραλάβω τον νέο θα το βάλω για πούλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Α,καταλαβα!πιστευω καποιος θα βρεθει να τον παρει!αλλιως,κρατησε τον για ωρα αναγκης!
|
||||
|
||||
![]()
Καλά έκανες και τον άνοιξες, τους ξέφυγε καλάι και βραχυκύκλωσε τις επαφές.
Εγω θα σου έλεγα να τον κρατήσεις, ένας εφεδρικός αλλά ακόμα και για τις αλλαγές ή μία καραντίνα χρειάζεται, μη τον δώσεις
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλά έκανες Ισίδωρε που τον άνοιξες και τον έφτιαξες και κυρίως που το μοιράστηκες μαζί μας. Μπράβο σου. Συμφωνώ με τον κυρ Τάκη, ένας STC-1000 να υπάρχει εφεδρικός, είναι πάντα χρήσιμος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με SCT-1000 | fotis80 | Έλεγχος θερμοκρασίας | 3 | 23-06-15 04:51 |
stc-1000 | vasilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-12-14 11:06 |