|
![]() |
#1 |
Ανεμιστηράκια
![]() Αξιολόγηση:
![]() Έρχεται σιγά σιγά το καλοκαιρι και πρεπει να προετοιμαστούμε για τς ζεστές μέρες, εχω ενα 100αρι ενυδρείο και θελω να βάλω ανεμιστηράκια, σκέφτομαι να πάρω αυτα που εχουν έξοδο usb και να αγοράσω και μια μπριζα που δέχεται είσοδο usb για να δουλεύουν, βρήκα αυτα http://www.kappoutel.gr/product_info...oducts_id=3587 ειναι καλα; Ποσά τέτοια πρεπει να πάρω και πείτε μου και καμια πατέντα να τα στερεωσω
|
|
Εμφανίσεις: 7583
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ξέρω αλλα αυτα μου φαίνονται πιο εύκολα στην τοποθέτηση με 4 τέτοια δεν κανω δουλειά;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιο ευκολα στην τοποθετηση θα ειναι. Αποτελεσματικα δεν ξερω αν θα ειναι.
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι μικρο το ενυδρείο και με 4 τέτοια να δουλεύουν συνεχεια πιστεύω πως θα ειμαι εντάξει, αν κάποιος εχει προηγούμενη εμπειρία απο αυτα ας μου πει
|
|
||||
|
||||
![]()
Oπως θελεις. Εγω απλα προτεινω τον καλυτερο (και φθηνοτερο) τροπο.
Εχεις σκεφτει πως θα κρατησεις σταθερες θερμοκρασιες? Καποιο controller, δηλαδη?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψύξη- Ανεμιστηράκια sun sun | kiriles | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 03-07-12 15:14 |
Aνεμιστηράκια από pc | @@nikos@@ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 30-05-11 08:36 |
Ανεμιστηράκια | sailim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-02-10 22:42 |
Ανεμιστηράκια! | DOGO | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 08-04-08 20:47 |
Ανεμιστηράκια | Σπύρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 28-03-08 00:34 |