|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
την βιολογια την διατιρουσα με τροφη σε αποχη και εδω και δυο μερες εχω βαλει ξανα ψαρια |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ τότε δεν χρειάζεται τίποτα
Τα σαλιγκαρια τρώνε οτι περισσεύει απο τα Γκαπυ σίγουρα κατι πέφτει στο βυθό. Μπορείς βέβαια να τα ταΐσεις κ έξτρα αν θες κανά βραστό καροτο καμία ταμπλετα για αλγοφαγα.
|
||||
|
||||
![]()
το ταισμα με τις ταμπλετες πως παει τις ριχνεις και τις αφηνεις να τις φανε? το ιδιο και με τα λαχανικα? γιατι νομιζω για να γυριζει στα φυτα συμαινει πως δεν εχει να φαει κατι αλλο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν χρειαζονται επιπλεον τροφη. Τρωνε αλγες. Αν ταιζεις και τροφη, θα αναπαραγονται πολυ και μπορει να μη "φροντιζουν" για τις αλγες τοσο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το πόσο και ποτε θα ρίχνεις θα στο πουν τα φυτά. Γενικα στα λιπάσματα δεν πρέπει να υπαρχει υπερβολή γιατι αναπτυσονται άλγες, ίσως μόνο το κάλιο (potassium) να μη δημιουργεί άλγη με την υπεροδοσολογία. Αν ρίχνεις καθημερινα , να ρίχνεις πολύ χαμηλες ποσοτητες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης τι σημαδια μπορει να εμφανιστουν στα φυτα για να ξερω οτι ειναι ενταξει απο καλιο? οι τρυπες που ειχαν εμφανισει απο την απολεια καλιου να περιμμενω να κλισουν? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω στο γαριδαδικο έχω βάλει της ταμπλετες της seachem οι οποίες περιέχουν 0.0001% χαλκό δηλαδή τίποτα ,και οι γαριδες ειναι μια χαρά ,σήμερα είδα καμία 20 γαριδακια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο να τα χαιρεσε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ex.Al.Os Ζωοτόκα | Ex.Al.Os | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 23-03-12 17:25 |
100 λίτρα φυτεμενο με ζωοτόκα | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 21-03-11 10:55 |
Μετά από ζωοτόκα, τι??? | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 27-11-10 20:10 |
45 λίτρα, κρύου νερού με ζωοτόκα | neos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 07-01-10 00:34 |
Ζωοτόκα με γαρίδες | Χαρούλα | Ζωοτόκα | 7 | 08-08-07 01:49 |