|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εύγε... μας έχεις τρελάνει..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πέραν του αποτελέσματος... από την περιγραφή βρίσκω λάθος στον τρόπο επιστροφής των ψαριών στο ενυδρείο. Για γράψε πάλι λίγο πιο αναλυτικά... ΜΗΝ έχω κάνει εγώ λάθος στην "μετάφραση".-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Νίκο τι δεν καταλαβαίνεις ;
Χάθηκες στη μετάφραση ![]() Τα ψάρια έμειναν στο 60λιτρο με νερό ενυδρείου και αεραντλία περίπου 3 ώρες. Στα 2 βαρέλια υπήρχε έτοιμο νερό με θερμοκρασία περίπου στους 23 βαθμούς, κάθε μισή ώρα αντικαθιστούσα γύρω στα 10 λίτρα νερό με νερό από το βαρέλι, και γέμιζα πάλι το βαρέλι από τον ταχυθερμαντήρα με νερό ίδιας θερμοκρασίας, όταν τελείωσα τις εργασίες γέμισα το ενυδρείο με το νερό από τα βαρέλια, από το φίλτρο άνθρακα και από τα 3 10λιτρα που ήταν στον Ήλιο, άρχισα απο το 60λιτρο να αφαιρώ νερό και να προσθέτω από το ενυδρείο και τα 2 είχαν την ίδια θερμοκρασία αυτό κράτησε κανα μισαωρω έβαλα τα ψάρια στο ενυδρείο και το συμπλήρωσα πάλι από τον ταχυθερμαντήρα Στο βαρέλι η θερμοκρασία ελεγχότανε με STC-1000
|
||||
|
||||
![]()
¶ψογος κ.Τάκη μπράβο.
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Ενυδρείο ξύλινο | tkalamat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 09-06-14 10:31 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |