|
|
||||
|
||||
![]()
Έφυγε η άλγη. Φτου φτου μη το ματιασουμε. Πολυ ομορφο
|
|
||||
|
||||
![]()
Να είστε καλα παιδιά και να χαίρεστε τα στολίδια σας.
|
|||
|
|||
![]()
πολι ωραια συνεχιζεται το ενυδρειο Γιαννη!
για την ανθελια εισαι σιγουρος οτι θελεις τετοιο κοραλι στο ενυδρειο σου? |
|
||||
|
||||
![]()
φαγωθηκες με το κοραλλάκι βρε σακη
![]() ![]() βαλε και καμια γενική γιαννη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- John μόλις βρω ευκαιρία θα βγάλω μια.Επιτέλους ξεκίνησαν και οι καταναλώσεις....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 14-01-15 στις 21:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δες φωτο απο το ενυδρειο μου! πολι πραμα λεμε! |
|
||||
|
||||
![]()
Για bristleworm μου φαίνεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό πρέπει να είναι....Βρηκα 2 εκ των οποίων το ενα το ρουφηξα με το λάστιχο της αλλαγής.Να βρω και το άλλο λες;;;
------------------------- Εσύ ποιο έχεις Σάκη;;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 17-12-15 στις 21:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορείς βγάλε και το άλλο.Σχεδόν όλοι έχουμε τέτοια στα ενυδρεία μας.Εγώ στο προηγούμενο όταν σήκωσα τα βράχια βρήκα κάτι τεράστια.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Bristleworm είναι και δεν είναι ένα. Σίγουρα έχεις δεκάδες μην σου πω και εκατοντάδες τέτοια απλά δεν τα βλέπεις. Όλοι έχουμε. Εγώ στο δικό μου μπορει να ειχα και χιλιαδες χωρις να υπερβάλλω άλλα δεν τα βλεπεις συχνά. Πιο πολύ τη νύχτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μραβο Γιαννη πολυ ωραιο να το χερεσε!!!
Οσο για τα σκουλικια μην αγχωνεσαι αμα τους περασεις ενα αγκιστρακι και τα πας στη θαλλασσα για μπανι μπορει και να μεταμωρφοθουν σε τσιπουρα!! χαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη χρονια πολλα.φωτισμο κοιτα φιλε και κανε καμια αλλαγη απο θαλασσα
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ομορφο εχει γίνει, και πεντακαθαρο, το ετοιμάζεις για σκληρα σε βλέπω εγώ.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι σκληρά ρε John.....Εδω η μία caulastrea με αποχαιρετα....
------------------------- Ευχαριστώ Ανδρέα.Από φωτισμό,όλες οι λάμπες είναι σχετικά εντάξει(4+μηνών). Τώρα για αλλαγή από θάλασσα θα πάω Αλεποχωρι μάλλον Κυριακή για να παρω καθαρό νερό. ------------------------- Καμία ιδέα άλλος κανείς για την caulastrea;;;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 09-01-16 στις 00:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πες μαβλιγα λογια παραπανω γιανη για το κοραλι. Τι παραμετρους εχεις καποιες αλλαγες που μπορτι να εκανε και γενικα της ρουτηνες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη,καταναλώσεις δεν έχω ιδιαίτερες.Ότι ρίχνω,το ρίχνω χερατα και αφού μετρήσω πρώτα.Αλλαγή κάνω κάθε εβδομάδα,βαριά 10 μέρες(γι αυτό και δεν χρειάζεται να συμπληρωνω συνέχεια).Το μόνο που άλλαξε είναι ότι ρίχνω και reef plus και ότι αντικατέστησα μια purple με μία ακτινικη,αν και το πρόβλημα ξεκίνησε πριν αυτές τις αλλαγές.
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη mg κ ca ποσό είσαι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ca 400 και mg 1410 περίπου.
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως το τρωι κάτι ; Δεν του κάνεις ενα ντιπ;;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Από μετρήσεις είσαι μια χαρά. Ίσως ο φωτισμός σου να έχει θέμα. Η caulastrea δεν είναι κ τόσο απαιτητικό κοράλι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φως έχω παιδιά 2χ54 και 2χ39.Μια ακτινικη,μία blue,μια coral και μία aquablue special.Η πιο παλιά είναι 6 μηνών..
------------------------- Σαν τι Κώστα να το τρωει;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 26-01-16 στις 18:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τιποτα σκουλικια ,τοτς αρεσει να χώνονται από κάτω , κάνα ψάρι ίσως
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστή,επειδή ειμαι από κινητό,αν θες,δες στο 133 ποστ κάτι σκουλήκια που είχα δει.....Δεν ξέρω αν μπορεί να φταίνε αυτά.Έχω ήδη βγάλει 2 και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει αλλα,χωρίς βέβαια να βάζω το χέρι μου στην φωτιά...
Από ψάρια έχω 2 κλόουν,1 blue και 1 yellow tang και μία γαριδα....Αν και δεν έχω δει ψάρι να ενοχλεί κοραλι,υπάρχει λες περίπτωση να φταίει κάποιο από αυτά;;;;
|
||||
|
||||
![]()
Σήκωσε το κοράλλι και κανε το ενα ντιπαρισμα μπας και ειναι τίποτα απο κατω, κυκλοφορία λιγη θελει και φως κανονικά
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εχω παντως εχω καουλαστρεα σχεδον σε σκια......και αναπτυσεται!! Το φως σου αποκλειεται να φταιει! Καποιο πεστ σου κανει τη ζημια 'η ακομη και ψαρι! Σε φιλο blue tang τις χτυπουσε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά εμενα το ενα yellow tank τσιμπολογαει τα ζωανθακια ,χαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
Αν σου νεκρωνουν κοραλλια στο ενυδρειο ειναι ενας λογος να εχεις αυξηση σε παραμετρους στο συστημα.ξεσκονισε λιγο τον βραχο και αυξησε κυκλοφορια αν μπορεις γιαννη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν εχω ιδιαίτερες νεκρωσεις,περα απο την μοντιπορα που δεν ξερει τι θελει,θα το κοιταξω Ανδρέα,ευχαριστώ.
![]() ------------------------- Ανδρέα με εβαλες σε σκεψεις σχετικα με την κυκλοφορια μου.Παρολο οτι εχω 5500 λιτρα απο δυο κυκλοφορητες συν τα λιτρα της αντλιας επιστροφης,ξεσκονιζοντας τον βράχο βγηκε πολυ πραμα......και μαλλον βρήκα την αιτια των νιτρικων σε συναρτηση με ενα σφουγγάρι που ειχα ξεχασει στην αντλια επιστροφής και μολις αφαιρεσα(χειρότερος απο αρχάριο......).Εδώ και λιγη ωρα κανω δοκιμες με τους κυκλοφορητες αλλα λογω του στησιματος ειναι δυσκολο να βρω θεση που να μην χτυπα απευθείας κοραλλι.Επίσης ολη η μουργα που βγαινει μενει χαμηλα με αποτέλεσμα να μην την πιανει η υπερχειλιση.... Καμια ιδέα κανείς ;;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 28-03-16 στις 15:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αμα έκλεινες κυκλοφορία και αντλ.επ. για καμια ωρα ετσι ωστε να κατακαθίσουν ολα πανω στον πατο και στον βραχο και μετα να κανεις σκουπα βυθου στο ενυδρειο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 03-04-16 στις 19:46 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |