|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφιες και εντονα χρωματα
![]() ![]() ![]() υγ:το χαλασες το tropheαδικο καπετανιο...
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nα το χαιρεσαι, και τα ψαρια σου.
Αν και δεν μου φαινεται για 330λιτ ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να τα χαίρεσαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα χαιρομαστε τα χαιρόμαστε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ας είναι και δίσκοι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει τα σπάνε. Τι να πω.
Η χαρά του κιχλιδα. Το πατάρι μεγάλο είναι. Χωράει αλλά 5-6 ενυδρεία. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...12&postcount=9 |
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαιρεσαι φιλε μου,πανεμορφα ψαρια ,σε καλα χερια
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεόβουλε, έτσι για να μαθαίνουμε τίποτα κι εμείς οι απλοί θεατές αυτών των λιμνών (τουλάχιστον προς το παρόν), δεν είναι πρόβλημα το ότι δεν έχεις χωρισμένες περιοχές, αλλά είναι ενωμένοι οι όγκοι των βράχων σε όλο το μήκος του ενυδρείου;
|
||||
|
||||
![]()
Να ΄σαι καλά Βασίλη! Τα δικά σου πότε θα τα δούμε?
Παράθεση:
![]() Για να μαθαίνεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, εμείς έχουμε χρόνια μπροστά μας να τα μάθουμε κι αυτά!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εκπληκτικα ψαρια και ωραιο στησιμο,αν και θα μου αρεσε περισσοτερο με πιο λιγες ανουμπιες.
Α και μην ακους τα παιδια που τους αρεσουν οι αλγες, διατηρησε το αν μπορεις ετσι οπως ειναι. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Πάνο, σ' ευχαριστώ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο κλεο!!! Και μενα μουκανε εντυπωση το στησιμο αλλα με προλαβε ο εξελιξ και ελυσες την απορια. Και παλι μπραβο!!
ΥΓ χωρος στο συλλογο υπαρχει παντα!!! Χαχααχ |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου κλεοβουλε..να το χαιρεσαι..κι εγω ειμαι υπερ της αλγης στις πετρες..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να 'στε καλά παιδιά!
Και να βλέπουμε σιγά σιγά και την εξέλιξη των δικών σας. |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φρέσκιες φωτο που επιβεβαιώνουν την καθαρότητα των saulosi μου
![]() Φαίνεται ο αρσενικός που σχεδόν έχει πάρει τα τελικά του χρώματα και η μεγαλύτερη θηλυκιά |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα βήμα πριν τον τελικό χρωματισμό.
Μια άχνη κιτρινιλα στην κατάληξη της ουράς. Τα saulosi είναι περίπου 12-15 μηνών. Να ηρεμήσει λίγο η μέση μου να δείξω το μπαμπά τους που πρέπει να είναι 2 - 2 1/2 χρονών. Υπερασπίζει περιοχή ο αρσενικός saulosi; |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι. Μάλλον δεν χρειάζεται αφού είναι ο κυρίαρχος όλου του ενυδρείου
![]() Μπούκωσε δεύτερη φορά τη μεγαλύτερη θηλυκιά αλλά αυτή πάλι τα έχασε αφού την έχει διαρκώς στενό μαρκάρισμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Τρομερα και καθαρα χρωματα....!
Μπραβο Κλεο!
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 6 μήνες
και 2-3 ανολοκλήρωτες εγκυμοσύνες επιτέλους είδα μικρά saulosi ![]() ![]() ![]() Εντόπισα 3-4 και στη φωτο φαίνεται ένα στην πάνω σχισμή και ένα κάτω |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Κλεό!Να τα χαίρεσαι.
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραία τα ψαράκια σου και το ενυδρειο.ετσι να βγάζετε φωτο οι παλιοί να μαθενουμε οι νέοι.τις πέτρες τις έχεις κολλήσει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαιρεσαι Κλεο!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Κλεο,να τα χαιρεσαι.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά!
![]() Ελπίζω να διασωθούν αρκετά και να μπορέσουμε να διαδώσουμε καθαρό αυτό το πανέμορφο είδος. Τώρα θα προσπαθήσω να βγάλω labido-callainos και να μείνουν μόνα τους. Μπάμπη οι πέτρες δεν είναι κολλημένες. |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν
![]() ενα απο τα αγαπημενα μου ειδη..ανετα θα εφτιαχνα ενυδρειο να τα εχω μονα τους!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
700 λίτρα malawi | giorgio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 25-04-13 13:57 |
Malawi 500 λίτρα | ntritzt | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 32 | 21-12-12 16:33 |
400 λίτρα Malawi! | \/ag | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 23-11-12 01:43 |
650 λίτρα malawi τι να βάλω? | theodarras | Malawi | 40 | 14-11-10 18:50 |
Malawi 120 λίτρα | zagorakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 07-06-08 11:14 |