|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον παιδια, ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι οι μετρησεις μου βελτιωθηκαν αισθητα....
NH4 0 NO2 0.5 NO3 μαλλον εχει χαλασει το τεστ γιατι μου δειχνει παντου 6. PH 8 αλατοτητα 1024 την εχω λιγο χαμηλα γιατι ειχα συμπληρωσει λιγο νερο και τελικα ηταν παραπανω απο οσο ηθελε....τωρα περιμενω να εξατμιστει.... πως το βλεπετε??? σε ποσες μερες λετε να ειμαι ετοιμος??? |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά είναι ένα σφουγγάρι με μαύρο χαλικακι μέσα. Μάλλον είναι ανθρακας.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μηδενισαν και τα νιτρωδη....
εβαλα και τους πρωτους κατοικους... 3 σαλιγγαρια τροχους |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάρ' το λίγο πιο αργά το πράγμα. Είναι απο τα λίγα πράγματα που δεν θέλουν βιασύνες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν βαζω τιποτα αλλο ακομα....
μονο τα σαλιγγαρακια για να φανε καμια αλγη... για ψαρι θα περιμενω ακομα... |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ασχετος με τα αλάτια , αλλά αισθητικά πολύ καλύτερα ετσι
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλύτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
χτες εβαλα τα πρωτα μου ψαρια ... ενα ζευγαρι ocellaris..επισης αυτοι τα ειχαν σε αλατοτητα 1020.
για οικονομια τα ειχανε εκει? ποια ειναι η ιδανικη αλατοτητα... εγω την εχω 1025 με 1026 και λεω να την κατεβασω στο 1024 για να εχω περισσοτερες ανοχες ως προς την εξατμιση.... |
|
||||
|
||||
![]()
αν το πας για reef 1025 κρατα.. αν για fish only απο 1018 και πανω εισαι καλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
:thumbup::thumbup:
Πολυ καλυτερο! Αντε να στρωσουμε να μπει και κανενα ψαρακι μεσα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nα σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι!
Πολύ όμορφα. Hostαραν oι κλοουν στην euphyllia; Ο Puellaris καλός καθαριστής και δουλευταράς, αλλά απο τα πιο τσαπατσούλικα στο σκάψιμο. Θάβουν και κοράλια ολόκληρα. Πρόσεχε τον. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι ![]() το γκομπυ ειναι απιστευτο... thn star polyps την ψιλοεθαψε και την μετακινησα επειδη ηταν στον χωρο του.... τωρα λεω να βαλω καμια γαριδα cleaner .... τι αλλο μπορω να βαλω??? ------------------------- Παράθεση:
την ρικορντεα οταν την ειχα κατω δεν πολυανοιγε, τωρα που την εβαλα εκει γινετε τουμπανο..... για σκληρα λεω να μην ξεκινησω ακομα γιατι τα ψιλοφοβαμαι....δεν εχω ακομα την καταλληλη πειρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 06-03-14 στις 21:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η euphyllia θα της πάρει λίγο, αλλά θα συνηθίσει την παρουσία τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο !!!!!
Πολύ ωραία !!!! Να τα χαίρεσαι....... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρχισε να δειχνει μπραβο.. και το στησιμο πολυ καλο..κατα τη γνωμη μου βαλε κατω την ξενια σου να μην εχει επαφη με τον βραχο σου γιατι θα σου πνιξει τα παντα σε λιγο καιρο και κατεβασε επισεις κατω τη ρικορντεα και καπου εκει ψηλα δοκιμασε να βαλεις καμια hystrix να μπεις και λιγο στα ευκολα sps.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβω ρε Γιαννη καλοριζικα! Προσοχη μονο με τα κολληματα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για ηρεμησε εσυ....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για βγαλε μια φωτο για τα στιγματα αν κ εμενα εχει ενα μαυρο στιγματακι εδω και δυο βδομαδες αλλα τα ιδοα διαβασα και εγω κ ουτε ξινεται ουτε τπτ...ποιας εταιριας ειναι τα τεστακια σου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοτεστ του kh είναι της salifert. Η φωτο είναι όσο μπορω να τα τράβηξω απο κινητο και είναι χθεσινή. Σήμερα έχουν πιο πολλα στιγματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί όντως να μην έχεις κατανάλωση στο στάδιο αυτό.
Τα κλόουν εκτός απο τα στίγματα τρώνε και συμπεριφέρονται κανονικά; Δεν νομίζω να ευθύνεται η euphyllia. Tι τροφή τους δίνεις; |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πρεπει να ειναι ανυσηχητικα τα μαυρα στιγματα ,μαλλον οφειλονται στο οτι συνηθιζει το δερμα τους στα κοραλλια -ανεμωνες που τριβονται επανω http://www.google.gr/url?sa=t&source...5gMvHe1xaQYErw
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια τα εχω παρει και εχω ξενερωσει....
μεσα σε 15 μερες εχω χασει 1 γκομπυ, 1 κλοουν και ενα sixline απο αυτοκτονια.... τα εχω βρει εκτος ενυδρειου... τι γινετε?? καθε μηνα θα περνω καινουρια ψαρια?? αμα βαλω σιτα δεν θα κοβω πολυ το φως...???. ο αιτιος απο οτι εχω καταλαβει ειναι ενα ντοτυ νομιζω λεγετε... ειναι αυτο το μωβ-κιτρινο ψαρι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τους δίνω της ocean nutricion την omega one kαι την άλλη με το μωβ κουτί. Δεν είμαι σπιτι και δεν θυμάμαι το όνομα της.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι οι τροφές. Μάλλον είναι αυτό που σου είπε ο Κώστας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παγκανιελα λεγετε το ψαλι ψηλε
![]() ![]() Περαν της πλακας εχω και γω αυτο το ψαρι. Εχει καβατζοσει ενα βραχο και δεν παταει τιποτα εκει. Δεν εξωθει ομως τα υπολοιπα απο το νερο. Μηπως φταιει κατι αλλο; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκινημα reef ....τι θα χρειαστω αν μπορειτε επειδη ειμαι νεος ..αναλυτικα...help | leo8 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 29-04-11 13:47 |
80L Ξεκινημα | Big Al | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 23-12-10 19:06 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |
Νεο Ξεκινημα | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-05 09:59 |