|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στην παρεα του gab!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις λαμπα μεσα στο νερο?
|
|||
|
|||
![]()
ε??? οχι δν εχωω...τι εννοεις?? Αν εννοεις αυτο το "πραγμα" που λαμπει στο κεντρο δεν ειναι λαμπαα! Απλα ενα "αυτοκολλητο του φίλτρου που λεει "Maximum Water- Minimum Water"! Φενεται σαν λαμπα γιατι ειναι ασπρο κ απ'την φωτογραφικη "επεξεργασια"!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλή αρχή και εις ανώτερα
![]() ![]() ![]() αν θες πάντως τι γνώμη μου πιστεύω πως έκανες κακή επιλογή χαλικιού. Είναι πολύ λευκό-γυαλιστερό και πιθανό να στρεσάρει τους μελλοντικούς κάτοικους του ενυδρείου. ¶σε που με τον καιρό θα βρομίσει και θα χάσει την αρχική του εικόνα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χαλαζιακή ειναι!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο ειναι αλλα θα συμφωνησω με τα παιδια στο θεμα του υποστρωματος τα ψαρια πιθανο να στρεσαρονται.Αποψη μου ειναι πιο σκουρο χαλικι, μαυρο θα εβαζα εγω για να τονιζει το χρωμα τον φυτων και των ψαριων.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγω μαυρο ειχα παραγγειλει (απο ενα πετ-σοπ εδω στα γρεβενα) αλλα δεν μου το εφερε τελικα και πηρα το χαλαζιακο αυτο χαλικι! Αλλαα...οπως ειπα κ πιο πανωω...ο πατος θα γεμησει με Cuba αρα σε μερικους μηνες το χαλικι δεν θα φενεται!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η περιπέτεια ξεκινά! | Superpzarr | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 36 | 24-01-12 21:38 |
Επιτέλους, άρχισα!!! | krispie | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 26-02-11 19:17 |
Επιτέλους!!! | Alusa | Χρυσόψαρα | 4 | 09-01-08 14:56 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |