|
![]() |
#1 |
Επιτέλους! Έχω νιτρώδη!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα παιδιά, είπα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας γιατί επιτέλους χθες εμφανίστηκαν τα νιτρώδη στα test μετά από 3μιση εβδομάδες στρωσίματος με αμμωνία. Συνεχίζω ακάθεκτος με 3 ppm αμμωνίας. Όταν εμφανιστούν τα νιτρικά, θα κάνω πάρτυ!
![]() ![]() ![]() Συμβουλή προς όλους τους συναδέλφους ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ: Καλό το μπόλι παιδιά, αλλά αν δεν μάθεις με τον αργό τρόπο τον κύκλο του αζώτου, δεν μπορείς να μάθεις χημεία νερού και έτσι δεν μπαίνουν σε μια σειρά τα πράγματα στο μυαλό σου. Γιατί δεν θέλω απλώς να επιζούν τα ψάρια μου, αλλά να ζουν καλά... |
|
Εμφανίσεις: 11301
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δε μπορω να συμφωνισω περισσοτερο. Το στρωσιμο με αμμωνια ειναι η 100% ασφαλεστερη μεθοδος και η βιολογια που θα παραχθει σιγουρα ειναι υπεραρκετη για να εισαι βεβαιος πως θα βαλεις τα ψαρια σου σε ασφαλες περιβαλλον και επιπλεον ειναι σιγουρο οτι βοηθαει στο να κατανοησει καποιος τον κυκλο του αζωτου και δινει στον αρχαριο πολυ χρονο για μελετη. Το μπολι ειναι η καλυτερη λυση για περιπτωσεις αναγγης οπου τα ψαρια εχουν αγοραστει και ζουν ηδη μεσα στο ακαταλληλο ενυδρειο |
|
||||
|
||||
![]()
αψογος εισαι φιλε μου η καλυτερη συμβουλη για νεους ηταν μπραβο σου
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 04-07-12 στις 19:49 |
|
||||
|
||||
![]()
+1 στο στρωσιμο με αμμωνια. Και μονο για την εμπειρια μια φορα αξιζει να το κανεις
|
|
|||
|
|||
![]()
αν και πολλοι θεωρουν την μεθοδο με την αμμωνια απαρχιωμενη συμφωνω και εγω πως ειναι η ασφαλεστερη μεθοδος στρωσιματος καινουργιου ενυδρειου και αν ξαναεστρωνα ενυδρειο ετσι θα το εκανα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή είναι για την εμπειρία, αλλα μην τα ισοπεδώνουμε και όλα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και για μενα αυτή η μέθοδος στρωσίματος είναι η πιο ασφαλής! Αυτην ακολούθησα στο στρώσιμο του δισκοενυδρειου και δούλεψε οπως υπόσχεται!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με νιτρώδη και νιτρικά!!! | thoikos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-03-11 14:32 |
Τεστ tropic marin νιτρικά νιτρώδη | tasinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-03-08 14:34 |
Επιτέλους!!! | Alusa | Χρυσόψαρα | 4 | 09-01-08 14:56 |
Επιτέλους | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 15-10-07 23:00 |