|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα ασχολήθηκα μέ τά ανεμιστηράκια. Και έβαλα 2. Η Θερμοκρασία κατεύηκε ήδη στούς 29 καί νιωθω καλά. Τα έβαλα νά δουλεύουν μέ το χρονοδιακόπτη γιά τά φώτα.Τελικά είναι πολλα αυτά πού πρεπει νά κάνω αλλα από την αλλη δέν θέλω νά τελειώσω. Αν φτάσω σέ ένα σημείο πού θά δουλεύουν ολα χωρίς νά χρειάζετε τίποτα θά ξενερώσω. Μια ερώτηση πού μπορεί νά είναι χαζή. πιό είναι κατά τή γνώμη σας το κατάστημα πού έχει τή μεγαλύτερη ποικιλία σέ δισκους? Ξερω μόνο τά 2 πού είναι στήν Αθηνάς τό ένα απέναντι από τό αλλο. Α καί μπορώ νά βρώ τό γρασίδι πού βλεπω σέ φωτογραφίες? Οταν μέ βαρεθήτε βρίστε με.
|
|||
|
|||
![]()
Καλο ειναι να κανεις την γυρα σου και να δεις τι παιζεται.
Πηγαινε στη κατηγορια μαγαζια και δες. Μαλλον θα εννοεις τι riccia.Ναι μπορεις. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν βοηθαει η φωτογραφια για να καταλαβω τι εννοεις.
Το πιο πιθανον ειναι να εχουν κανει την εμφανιση τους τα σαλιγκαρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι αυτά τα ασπρακια πού φαίνονται πάνω πάνω στό τζάμι. Δέν πρέπει νά είναι σαλιγάρια είναι σάν μικροσκοπικά προφυλακτικά. Πάντως ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να ειναι περιοδος ζευγαρωματος των σαλιγκαριων.. προσεχε πως θα τα πιασεις ισως ειναι χρησιμοποιημενα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
sos ποση ώρα μπορούν τα βακτηρίδια να ζήσουν χωρίς να δουλεύει το φίλτρο? "τρέχει" απο το πλάι και πρέπει να περιμένω μέχρι το βράδυ να έρθει το παιδί απο το μαγαζί να δούμε τι έχει. Το έχω σταματήσει ήδη μια ώρα.
|
|||
|
|||
![]()
Βγάλε το βιολογικό υλικό σου, βάλτο σε μία σακούλα να μην στεγνώσει και τοποθέτησέ το σε κάποιο δροσερό μέρος του σπιτιού!Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.Αν το βάλεις σε στάσιμο νερό θα εξαντλήσει το οξυγόνο και θα χάσεις τα βακτήρια .Στη σακούλα το πολύ να μείνουν από τροφή
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα άσπρα τα "λαστιχένια" μου μοιάζουν με τα αυγά των corydoras που είχα και γώ στο δικό μου. Υπάρχουν corydoras στο ενυδρείο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο αυτο ειναι το πιθανότερο. Εχω 6 τετοια. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
|
||||
|
||||
![]()
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ είδα τώρα δύο coryboras να ανεβαίνουν και το ένα να αφηνει αυγά πάνω στο τζάμι. αμέσως μετά έτρεξαν οι καρδινάλιοι και τα τσιμπουσαν. μπορώ να κάνω κάτι? Κάτι άλλο. Εκεί που βγαίνει το διοξείδιο εχει δημιουργηθεί μία διάφανη "σακούλα". Ξέρει κανείς κάτι σχετκό?
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να μαζέψεις τα αυγά ξεκολλώντας τα προσεκτικά με ένα ξυραφάκι. Θα πρέπει να τα βάλεις σε ένα μικρό ενυδρείο (~5 λίτρα καλά είναι) που θα περιέχει νερό από το κυριως ενυδρείο, μια αερόπετρα (εννοείται σε λειτουργία μέσω αεραντλίας) τοποθετημένη δίπλα από τα αυγά ώστε να αερίζονται και τέλος μια μικρή δόση methylene blue για να βοηθήσει στην καταπολέμηση των μυκητων.
Αν παρατηρήσεις κάποιά αυγά που έχουν πιάσει μύκητες ή είναι λευκά (άγονα) θα πρέπει να τα αφαιρείς αμέσως. Με το καλό, μερικές ημέρες μετά θα έχεις μωρά. Όσον αφορά το διοξείδιο... δεν σε κατάλαβα. |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει κάποιος ξενύχτης νά ρωτήσω? Εχω τώρα αναγκαστικά ένα ψαράκι που το ειχαν σε γυάλα και προκειμένου να το γλυτώσω θα το φιλοξενίσω στο ενυδρείο. Μιάζει με μικρό παγάσιο στο μέγεθος ενός μονομάχου περίπου. Τι γίνετε με τα νέον και τους καρδινάλιους που έχω?
|
|||
|
|||
![]()
Αν είναι πράγματι παγγάσιος δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν τον φιλοξενήσεις προσορινά αλλά αν τον αφήσεις και μεγαλώσει λίγο θα δει τα νεον και τους καρδινάλιους σου σαν μεζέ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο.κ. Του έκανα μία καλή προσαρμογή και τον έριξα στό ενυδρείο. Ελπίζω αύριο να τόν δω καλά γιατί ήταν τη βγάζω δέν τη βγαζω. Ολοι εδω είστε πολύ μάγκες. Αν βρεθείς σε δυσκολία υπάρχει κάποιος να ρωτήσεις ακόμα και στίς 2 τη νύχτα. Ευχαριστώ.
|
|