|
![]() |
#1 |
ΔΕ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΡΙΖΑ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παιδιά γεια σας. Εχω παρει μια ριζα για το ενυδρειο μου και αφου την επλεινα αρκετες φορες με καυτο νερό, οταν πηγα να τη βαλω μεσα δε βουλιαζε. Φοβαμαι να τη στηριξω με πετρα, γιατι δεν εχει καποιο καταλληλο σημειο για να κατσει πανω στη ριζα ,και φοβαμαι μη φυγει σε κανενα τζαμι. Τι αλλο μπορω να κανω?
|
|
Εμφανίσεις: 5764
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλτην μεσα σε νερο και σε κανα 20αρι μερες θα ποτησει και θα κατσει στον πατο, μετα την βαζεις αφοβα στο ενυδρειο σου.
|
||||
|
||||
![]()
δεσε την πετρα με πετονια κατω απο την ριζα...
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη αν την αφησω μεσα στο κουβα για μερες λες να ειμαι οκ μετα εεε?
thankssss!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
βαλτην μεσα στο ενυδρειο σου και πλακωσε την με καμια πετρα και σε 10 μερες εισαι οκ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Το πιο ασφαλές είναι σε έναν πλαστικό κουβά ή λεκάνη (αναλόγως του μεγέθους). Εκεί, πλάκωσέ το με ό,τι θες! Αφού ποτίσει το ξύλο, μετά θα κάθεται μόνο του στο βυθό.
|
||||
|
||||
![]()
Να παρακαλας να μη βουλιαξει ποτε και να κρεμεται απο πανω
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ριζα | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-04-10 13:04 |
ριζα | megle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-03-10 22:27 |
ριζα help | jimagas | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 31-03-09 00:42 |
Ριζα-κλαδεμμα | Apollwnas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 10-04-08 04:41 |
ριζα στο ενυδρειο | Θεοδωρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 02-02-06 23:01 |