|
|
|||
|
|||
![]()
τελικα ποιο αλατι να βαλω με η χωρις ιωδιο..... τα μισα ποστ λενε <με> τα αλλα <χωρις>...... πηρα χοντρο θαλασσινο αλατι με ιωδιο χωρις προσθερα ροης........ λεει οτι κανει για παστα και τυρια....... κανει η δεν κανει ρε παιδια??
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
για καταπολεμηση ασθενειων το θελεις?? αν ναι...ειναι το χοντρο τυροκομικο αλατι που λεμε και κανει μια χαρα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
της απι
αλλα αμα θες κατι σε ποιο φτηνο χιων τυροκομικο 10 κιλα η 5 ειναι το σακι δε θυμαμε
|
|||
|
|||
![]()
ΝΑΙ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΙΑ ΤΟ ΘΕΛΩ..ΕΒΑΛΑ ΧΘΕΣ 30ΓΡ ΣΤΑ 60 ΛΥΤΡΑ...
ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ;;;; ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ (GUPPY) ΕΙΧΑΝ ΣΚΙΣΜΕΝΕΣ ΟΥΡΕΣ.. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ...ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ 4. ΤΑ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΑ.. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!! ![]() Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΓΩ ΝΕΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ..ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΥΡΣ ΤΟΥΣ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ... |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΕΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ SITE ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΓΙΑ ΤΑ GUPPY,ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ,ΚΤΛ ...ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΩ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τελικα τι ισχυει? | sefis | Σαλιγκάρια | 9 | 03-03-10 22:09 |
να και το 360 κατεληξε τελικα | harris samos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 10-10-09 21:44 |
τελικα στρωθηκε!!!!!! | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-10-09 00:55 |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |
Τελικα ΔΕΝ κρατήθηκα... | jcalvs | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 12-11-07 22:56 |