|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ έτσι το δέχομαι, αν κι εγώ έμαθα το μάθημά μου με τον "σκληρό" τρόπο, ακόμη και με τους ξιφοφόρους: αδελφάκια από την ίδια γέννα, με
τα μισά να μεγαλώνουν σε 20λιτρη γεννήστρα και να μην φτάνουν ούτε στο μισό μέγεθος των υπόλοιπων που μεγάλωναν στο 200λιτρο. Κι έτσι, αφού έφαγα την "σφαλιάρα" μου, συνειδητοποίησα ότι το μέγεθος τελικά μετράει περισσότερο απ' ότι πίστευα μέχρι τότε. Κι άρχισα να τα βγάζω από το 20λιτρο "κουτάκι" την 2η-3η εβδομάδα και τα είδα να αναπτύσσονται κανονικά και να φτάνουν το τελικό τους μέγεθος και να είναι πιο υγιή και δραστήρια από αυτά που έμεναν στη γεννήστρα 2-3 μήνες, γι αυτό φωνάζω: "δώστε στα ψάρια χώρο". Κι αν αυτό ισχύει για τα "εύκολα" και μικρά ζωοτόκα, πόσο μάλλον για τους πιο ευαίσθητους και μεγάλους δίσκους, φροντόζες κλπ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
...το βασικοτερο που διευκρινισα ηταν οτι εσυ καλα κανεις και ρωτας
![]() αλλα ας μη το παρουμε απο την αρχη ξανα....
|
||||
|
||||
![]()
Ok φιλε μου εχεις δικαιο ας μην το συνεχισουμε αλλο παντως συμφωνω με αυτα που λες...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΑΙΖΕΙ ΤΗ ΦΡΟΝΤΟΖΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ | zagorakis | Tanganyika | 15 | 30-11-10 12:42 |
Τι ψαρια μπορω να βαλω σε ενυδρειο 80λιτρα? | @@nikos@@ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 16-05-09 17:06 |
Μπορω με guppy να βαλω γαριδες στο ενυδρειο μου? | fotis_k | Γαρίδες | 5 | 05-01-09 14:49 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |
συμβουλεψτε για τι νεους κατοικους να βαλω στο ενυδρειο μου. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 17-09-03 02:12 |