|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
2η και εγω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ηρθε η ωρα για την τελικη επιλογη
ΠΟΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ???? ΝΗΚΗΤΡΙΑ ΦΩΤΟ ΕΥΔΟΜΑΔΑ 1 ![]() ΝΗΚΗΤΡΙΑ ΦΩΤΟ ΕΥΔΟΜΑΔΑ 2 ![]() ΝΗΚΗΤΡΙΑ ΦΩΤΟ ΕΥΔΟΜΑΔΑ 3 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πιστευω η καλυτερη απο τις τρεις ειναι η δυο,
πρωτο γιατι στην 3η η φρεσκοδεμμενη μος ειναι κεντρικα και φαινετι καπως ασχημα, και δευτερον η σουμπουλατα ειναι "καμμενη" απο το φως συγκριτικα με την δυο αν και οι διαοφορες ειναι μικρες θα προτιμουσα τη δυο βεβαια οι ελοδεες που εχουν πιασει ταβανι και γερνουν λιγο με χαλανε αλλα νταξει.. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά, η πρώτη με τίποτα. Οι άλλες 2 είναι καλές. Εμένα μου αρέσει μάλλον η 2η.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ την 2η λέω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ψιφιζω 2η αλλα με χαλαει λιγο η camboba που ειναι μονητης στο κεντρο....
Πολυ ωραιο ενυδρειο μπραβο!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω προς την 3 ειμαι αν και η μοςς δεν ηταν μεγαλη επιτυχια εχει σκουρινει στο κεντρο ολο το ενυδρειο. κατα τα αλλα η 3 εχει ποιο μεγαλα και πυκνα φυτα
η δυο ειναι ομορφη αλλα η καμπομπα η ελοντεα ειναι λιγο ασχημα + οτι πισω αριστερα εχει ενα μεγαλο μαυρο κενο. καλα η πρωτη ειναι οτι νανε. για να ακουσω και αλλες γνωμες |
|
||||
|
||||
![]()
η 2η
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγω την 2η λεω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους εστειλα την 2φωτο αντε καλη τυχη να εχω
|
|
|||
|
|||
![]()
Kαλή τύχη, για την Ελλάδα ρε γ...ιάννη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
2...........κι εγω
|
||||
|
||||
![]()
Πλέον είμαστε στο 2011
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φωτο 2!
![]()
. '' And the reign will kill us all, We throw ourselves against the wall , But no-one else can see, the preservation of the martyr in me! .-PSYCHOSOCIAL-. ''http://www.youtube.com/watch?v=VxkvC64-W2E |
|
||||
|
||||
![]()
εχει ληξει ο διαγωνισμος πριν......... πολυ καιρο.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Την 5 την 5
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Που το βρηκατε το θεμα ρε παιδια το ειχα ξεχασει και εγω
|
|
||||
|
||||
![]()
11111111111111111111111111111111
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ένας μήνας πριν την τελική φωτογράφηση για τον διαγωνισμό aquascape 2010 | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 21-04-10 10:40 |
Ψηφοφορία Διαγωνισμού Φωτογραφίας Γατόψαρων Φεβρουάριος 2010!!!! | Kostas G. | Greek Aquarist's Boards | 70 | 21-02-10 10:45 |
Παράταση προθεσμίας για υποβολή συμμετοχών στο φωτογραφικό διαγωνισμό;; | Kostas G. | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 18 | 12-02-10 19:32 |
Ψηφοφορία: Θέλετε avatars ή όχι? | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 48 | 20-01-08 20:35 |