|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο περιπου 4 μηνες που τρεχει το ενυδρειο, ατελειωτο καψιμο στο φορουμ, διαβασμα, ψαξιμο, νομιζω ηρθε η ωρα να κανω μια σωστη παρουσιαση αφου εχω σχεδον τελειωσει με τα πολλα...!
Τωρα σε ποια κατηγορια ανηκει το ενυδρειο μου δεν ξερω.. ![]() ![]() εσεις θα μου πειτε γτ δεν εχω βρει καπου να δω τι ακριβως ειναι το καθενα..θα ελεγα aquascape.. Περιμενω κρισεις, σχολια, συμβουλες, και οτι αλλο θελετε ωστε να γινει καλυτερο! Πληροφορίες Διαστάσεις:60*30*35 Όγκος:63l μικτα 55l καθαρα Κατηγορία: .......... Φυτά: anumbia,ludwigia, valisneria, java moss, crinum calamistratum, hygrophilla polysperma Ψάρια / ¶λλα είδη: 1 cobalt blue gourami, 8 guppy(3 αρ+4θυλ+1 μικρουλι), 1 apple snail, 5-6 red cherry Διακοσμητικά υλικά: μαυρο χαλικακι, 1 ριζα, 3 πετρες, 1/2 καρυδα(καλυμενη με moss) Φόντο: βραχια(της juwel) Φωτισμός:1*15w Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες Φιλτράρισμα: 280 l/h Θερμοστάτης: 50 watt Λίπανση: flourish, flourish pottasium Παροχή CO2: tetra co2 optimat Παράμετροι: pH: 7,5 Γενική σκληρότητα (GH): 8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 10 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού: 40% καθε 6-7 μερες Θερμοκρασία: 26 C ¶λλες πληροφορίες: οι μετρησεις ειναι με sticks Φωτογραφία: οριστε μερικες και περιμενω να σας ακουσω!! ειναι απο κινητο καθως δεν υπαρχει μηχανη.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ...2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ | PANOS FRANTZIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-10-09 12:41 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΦΥΤΟ..... | douran_p | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 04-09-09 17:10 |
Το πρωτο μου φυτεμενο (450 λιτ) | Psytrancer | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 16-02-09 23:34 |