|
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενυδρειο 60 λιτρων και εχω μεσα 3 χυσοψαρα και 3 zebra snails και θελω να βαλω τροπικα.
τι μπορω να βαλω ![]() ![]() μπορω να κρατησω αυτα που εχω ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα χρυσοψαρα θελουν τουλαχιστον 50-60 λιτρα το καθενα μονο του!οποτε οπως καταλαβενεις δεν χωρανε στο ενυδρειο σου...δωσε τα χρυσοψαρα!ειναι κριμα!δωσε μας τιμεσ νερου(pΗ,gΗ,kΗ,ΝΗ3/ΝΗ4,NO2,NO3)
|
|||
|
|||
![]()
δεν το εχω μετρησει γιατι το εχω 7 μερες μονο και πριν ειχα νεροχελωνες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω απο νεροχελωνες...φυσιολογικα το ενυδρειο σου εχει στρωσει..αλλα πρεπει να μαθεις pH gH kH.παρε υγρα τεστ.καλο θα ηταν να παρεις και για NH3/NH4 NO2 και NO3.και οπως ειπαμε γυρνα πισω τα χρυσοψαρα(διαβασε και εδω http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...dfish.htm),και μετα δες εδω τι ψαρια μπορεις να βαλεις στο ενυδρειο σου http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/fishfotos.htm
|
||||
|
||||
![]()
δωσε τα χρυσοψαρα οπως σου ειπαν γιατι αργοτερα θα εχεις προβλημα...
αν θες να στησεις ενα σωστο ενυδρειο διαβασε τα υπομνηματα στην κατηγορια των αρχαριων για να καταλαβεις περιπου τι παιζει...και για οτι απορια εδω ειμαστε. καλως ηρθες!!!
|
|||
|
|||
![]()
ενταξει και ευχαριστω.
τα zebra snails καλα ειναι?? να τα κρατησω?? θελετε να δειτε φοτογραφιες απο το ενυδρειο και την λαμπα που εχω??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fish maniac : 29-11-09 στις 18:43 Αιτία: συμπληρωμα |
|
||||
|
||||
![]()
τα σαλιγκαρια δεν πρεπει να εχουν προβλημα αρκει να εχεις αλκαλικο νερο(ph>7)
αν δε σου κανει κοπο βαλε φωτογραφιες!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χρυσοψαρα μου!! | Marilenaki | Χρυσόψαρα | 16 | 14-09-09 13:18 |
χρυσοψαρα | mokouren | Χρυσόψαρα | 7 | 27-01-09 23:27 |
χρυσοψαρα+??? | dinos99 | Χρυσόψαρα | 22 | 02-11-07 15:43 |
Χρυσοψαρα - Νεα Αρχη | cathyki | Χρυσόψαρα | 7 | 16-05-06 18:51 |
χρυσοψαρα | mpouklitsa | Χρυσόψαρα | 27 | 17-09-05 14:40 |